שרשור
ים

b i t a n

New member
../images/Emo58.gif

אני יודע מה קורה בפרק האחרון!!!!!!!! יתפסו את קוקי ויאשימו אותה ברצח של משה ג'יפה ואז אחרי שיגלו שאבי עשה את זה אז יהפכו את קוקי לסמויה והיא תקליט את אבי... רון הפרסי ילך להרוג את איציק סאסא. אחרי שהוא הורג אז נעמי מתקשרת ואומרת לרון לא להרוג אותו בגלל שהיא בהריון ממנו... ולדה יקח את נדב לפרדס כדי להרוג אותו ודקה לפני שהוא יורה בו אז ברוך יורה בולדה מאחורה ואז אבי נדב וברוך קוברים אותו ביחד... עכשיו זה הסוף וזה הקטע הכי מותח..... בערב כשברוך מחכה שגילה תכין לו ארוחת ערב אז פתאום בא שימי ( הנהג שכל הזמן רוצה להרוג) ואומר לו "יש לך ד"ש מיגאל הנאצי" וירה בו....

kps5274

New member
../images/Emo58.gif דמעות בעינים עם הפרק האחרון...

תסריטאי הבורר: רוצים את איבגי גם בעונה הבאה...זה MUST....אני פשוט עם דמעות בעינים...איזה סוף קורע.

אושRתי

New member
בכאילו כזה.

נגיד שאני הכי סובלת מ
ים , מספיק שהרסו לי את הסוף...

../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

זה ממש מעצבן, כבר כל הסוף הלך לי ותיכננתי בכוונה לא לקרוא ספוילרים. אבל בסדר העיקר שלמדתם לשים בכותרת

cmpo

New member
../images/Emo109.gif מתה על ../images/Emo58.gif ../images/Emo9.gif

ואוו, תודה. אבל את הרב ידעתי

אושRתי

New member
שרשור../images/Emo58.gifים

נא לשרשר לכאן את כל ה
הודעות על עתיד הסדרה-יש להקפיד לשים
בנושא ההודעה, הודעות שלא יסומנו ב-
יגררו לחסימה מהפורום.

slayer510

New member
וואיי, איזה מדהים היה פרק 11../images/Emo58.gif

איזה פרק יפה, אבל ציפיתי ליותר. ולדה מת, הבורר מת ואיזה מצחיק היה שרון הפרסי ירה באיציק סאסא ואז נעמי כפית התקשרה אליו ואמרה לו שהיא בהיריון ושלא יהרוג את איציק ואז רואים את איציק יושב באוטו ומדמם ורון אומר לו שנעמי רוצה לדבר איתו חחחחחחחחחח זה היה קורע.

למעלה