שרשור

лпра па&#

мвиа ыоа аол ер лр зфгн ао лмтфрд пщ моке мям нгс, гсвлл ям ир езкгф сфреэ неир езкгф сфрк маигб гсфре мигб аглащ игяигю. зфгн аам. ел бплсг... ар еир рглрм зфгн егмсьб егбащ есл ебщ ягиг есл еир чбщ ьгоубзм ар яг ел нрлрм яг оир твспб ргел ср вглащ пл мярш флр

mobyboy

New member
לא קשור לקנאה בכלל

לכל בן אדם מקצועי וכשרוני מותר להצליח- אבל רצוי שיצליח בתחומו אני ממש לא מקנא ביוליה. אם יש לי מישהו לסתכל עליו בהערצה זו עדי ! ואם הייתי רוצה להיות רקדן, הייתי רוצה להיות כמוה ולקבל השראה ממנה.. גם אם זה אומר לא לקבל מקום ראשון

ronko

New member
ומה יוליה אומרת על זה? כנסו לפה...

יוליה התראיינה היום אצל עודד בן עמי לגבי זכייתה בנולד לרקוד2. הנה הראיון
http://www.youtube.com/watch?v=U3CAE2bY5Qo רונקו (ronikov מהאתר youtube.com)

ronko

New member
ואני אשמח אם תתנו שם תגובות ../images/Emo8.gif

תודה מראש, רונקו (ronikov מyoutube.com)

Beat Girl

New member
היא השתתפה בעונה הקודמת,

הגיעה עד החצי גמר והיה תיקו בינה ובין מאיה אמיתי משום שהשופטים דירגו את רונה לי גבוה יותר אבל הקהל דירג את מאיה גבוה יותר. אז בגלל שלקול הקהל יש יותר חשיבות מאיה אמיתי היא זו שעלתה לגמר.

ronko

New member
אז מה אתם אומרים?

אז מה אתם אומרים על הפרטים הנ"ל? רונקו

מאמאסאן

New member
כל הכבוד להפקה- הם גדולים מהחיים

פרס גם למקום השני הוא בהחלט מחווה של אצילות, וגם הרבה הרבה כסף. יוליה נולדה לרקוד וזה נפלא- רק רקדן אמיתי ממשיך לרקוד למרות פציעה כל כך כואבת, היא רקדנית נהדרת, והוכיחה שהיא גם נסיכה, היא לא ויתרה, ולא הרשתה לעצמה לקלקל הפקה כל כך גדולה, היא במקום הראשון בזכות ולא בחסד. כל ההפקה הערב, צריכה להודות לה, יוליה, ברכות, מגיע לך!!!!!!!!!

למעלה