שרשור

Jerald_Admonds

New member
היי אנשים ../images/Emo13.gif

תהיו מתוקים ומי שמכם בא לבומבמלה שישלח לי לאי מייל את הפלאפון שלו... תודה באהבה שי שלא היה כאן דורות.

Jerald_Admonds

New member
הא ולמי שלא ישלח לי אי מייל שפשוט

ייתקשר אליי ל055878866 בזמן הפסטיבל :) נו אנשים אל תבאסו אותי!!! urs truly shay

deep ocean

New member
נסעתי לבראשית האחרון

היה לי כיף, היה מעניין (מאד), אבל אני אישית מיציתי את זה אחרי יום וחצי... תהנה בבומבמלה

deep ocean

New member
חידוש קשרים בחגים ../images/Emo6.gif

האם גם אתם מקבלים טלפונים מאנשים מהעבר הרחוק בחגים? בחג הזה קיבלתי כל מיני טלפונים ממש מוזרים, מכל מיני אנשים ששייכים לעבר המאד רחוק שלי. החגים גורמים לאנשים להיות נוסטלגיים או שזה סתם תירוץ?! חברה מהעבר הרחוק (דווקא היה נחמד)
מישהו שיצאתי איתו מלפני 4 שנים
עוד אחד שיצאתי איתו ממזמן
(למה כולם נזכרים בי בחג?!) בכל אופן, קטע מעניין. האם זה גם קורה לכם? האם אתם מטלפנים לאנשים שמזמן לא דיברתם איתם לרגל החג? האם אתם מקבלים טלפונים לרגל החג? הרהורים...

deep ocean

New member
מה תחושתכם מבחינת ביטחון?

אני לא פוחדת להסתובב ברחובות/לצאת, אבל אני מאד עירנית כאשר אני יוצאת (אגב, אני גרה קרוב מאד לנתניה). לפעמים כשאני יוצאת, עוברות לי מחשבות - אם עכשיו יכנס מחבל למועדון וירסס את כולם. לאיזה צד להתכופף? האם כדאי להתכופף ולזחול לשירותים? זאת רק אני, או שגם לכם יש מחשבות כאלו? ביום שלישי יצאתי עם חברה למועדון הפטיש בתל אביב, ולפני זה לאיזה פאב שנקרא סטפן-בראון. לא משנה... בכל אופן, יצא לי לחשוב את המחשבות האלו בשני המקומות שהייתי בהם, והעפתי את המחשבות אחרי כמה שניות, ואמרתי לעצמי שהכל בסדר ושאני מוגנת

deep ocean

New member
לא מפחדת, אבל.........

במידה ותהיה מלחמה, אני עולה על המטוס הראשון לפלורידה, ללא כל ייסורי מצפון או חוסר נעימות. דודה שלי גרה במקום מדהים במיאמי, בבניין עם בריכה. מה שמזכיר לי, בדקתי עכשיו את הדרכון שלי, והוא לא בתוקף! אני חייבת דבר ראשון לחדש אותו
בכל אופן, תמיד רציתי לגור בארץ אחרת אך לא עשיתי זאת (הכי הרבה שהייתי זה חודש וחצי בארה"ב). לפעמים החיים מזמנים לנו דברים מעניינים...

soulbird

New member
deep Ocean חמודה

ראשית כל הרשי לי לאחל לך בוקר נהדר שתוף שמש שמחמם את הלב
ואת הנשמה. שנית. את מכירה אותי
ויודעת שאני גרתי הרבה שנים בחו´ל . אני יכולה להגיד לך שהדשה אצל השכניםלא ירוק יותר. גם ההורים שלי אומרים שאם תהיה מלחמה (ח´ח) הם אורזים את הדברים ונוסעים חזרה לשם. אני אעלץ לעזוב איתם בעצב רב . אני ממש אבל ממש לא רוצה לחזור לשם.

deep ocean

New member
תודה ובוקר טוב ../images/Emo42.gif

אני יודעת שהדשא אצל השכנים לא ירוק יותר (לכל מדינה יש את הבעיות שלה). אני לא התכוונתי שאני עוברת לכל החיים, אלא לתקופה מסויימת. בכל אופן, זה רק דיבורים היפוטטים על עתיד שעדיין לא הגיע...

rainbow too

New member
אני גר במקום הכי בטוח בארץ../images/Emo59.gif

ירושלים. חה... אין ממה לפחד, אני פשוט לא חושב על זה. אז מתפוצצים להם אוטובוסים פה ושם...אז יש יריות לכל הכיוונים. ואם יקרה ואני אהייה באזור? נו..טוב נחזור לפה יותר מאוחר בגוף אחר. ירושלים עיר פצצות. בואו לבקר מדי פעם..פחדנים. אוהב המון
ואל תשכחו לחייך בהלוויה שלי :) מישהו רוצה את הדיסקים שלי?

MsPiggy

New member
אני לא מפחדת, אבל...

בדרך כלל אני עובדת לפי התחושות שלי ולא לפי המוח - ואני באמת לא מפחדת מהמצב הביטחוני ואף פעם אחת כשנסעתי לתל-אביב לא פחדתי מלהסתובב שם בעזריאלי או בדיזינגוף סנטר כדי לראות את המקום או כשנסעתי באוטובוסים לחיפה או לירושלים אף פעם לא פחדתי מזה, גם לא לצאת לפאבים או למועדונים בימי שישי וכל הדברים האלו - למרות שלפי ההיגיון זה אמור להיות הדבר הכי מסוכן שיכול להיות עם המצב היום. אני מסבירה את זה בכך שאני עובדת על פי האינטואציה שלי ובגלל זה אני עושה לפעמים דברים שנראים מסוכנים לאחרים - אם זה לא נראה לי מסוכן אני עושה את זה. רק חבל שאנשים אחרים - כמו אימא שלי - לא יכולים גם להפסיק לפחד.

deep ocean

New member
כן, זה כמו שאני מסתובבת

בנתניה, ואני יודעת שיהיה בסדר, כי אני הולכת לפי תחושות פנימיות. ברור שקורה לי שאני הולכת, ופתאום יש לי מחשבה שמישהו יבוא מאחורי, אבל אז אני שולחת לעצמי מחשבות חיוביות, מחשבות על ביטחון ועוד ועוד.

deep ocean

New member
==לימודים==

מי מהפורום לומד באוניברסיטה/במכללה/במקום אחר (נניח לומד רייקי, והרי לא לומדים את זה באוניברסיטה מין הסתם)? אני לומדת סוציולוגיה תואר שני (התיזה תהיה על קשרים באינטרנט) קונג פו, טאי צ´י וצ´י קונג (זה גם נחשב לימודים, לא?
) מה אתם לומדים? אני סתם סקרנית

deep ocean

New member
ואההההההההההההה ../images/Emo124.gif

אני כל כך מתרגשת!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כל אוהבת אוהבת את התחום שאני לומדת - סוציולוגיה!!! אני מרגישה כל כך ברת מזל, שאני נמצאת בתחום שכל כך מעניין אותי, ושאני כבר יודעת על מה התיזה שלי תהיה (קשרים באינטרנט), ונושא התיזה כל כך מעניין-מסקרן-מושך-מלהיב-מקסים אותי!!!!!!!!!!! לדוגמא, קניתי ידיעות אחרונות הרגע כי שמעתי ברדיו שתהיה כתבה היום בעיתון על קשרים ב-ICQ ובאינטרנט בכלל! פתחתי את הכתבה והתלהבתי רק מהכותרת!!!!!!! שיו!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש שם גם מרצה שלי שמדבר בכתבה (למה נראה לכם שהלכתי ללמוד אצלו? הוא עוסק בתחום והוא כל כך מעניין. דוקטור יואב בן דב)!!! אני כל כך שמחה!!!!!!! ומאושרת!!!!!!!!!!!!!! אני כל כך נהנית מהלימודים ואני הולכת להנות מכל רגע של הכנת התיזה!!!!!!! בכלל, אני זאת שאמורה לדבר שם בעיתון!!!!! זה לא תקין
עוד כמה שנים תראו אותי בעיתון מדברת על הנושא הזה....!!!!!!! אהההההההההההההההה אני מפיקה הנאה מהלימודים שלי אני נהנית מהלימודים אני נהנית מנושא התיזה שלי טוב לי אני מאושרת אני שמחה ואני מרגישה נפלא!!!!!!!!!!

אורלי_ל

New member
יואב בן דב

פגשתי אותו לפני שבועיים בערך באיזה אירוע. כולמר לא ידעתי מי הוא פשוט שמתי לב אליו משום מה. אחרי כמה ימים אני רואה את הפנים שלו בידיעות בהורוסקופ - בתור דוגמה למזל דגים.
היום גם בעיתון (באותה כתבה שאת קראת) ועכשיו בהודעה שלך.

deep ocean

New member
אההההההה????

באיזה אירוע פגשת אותו? הבן אדם הוא מלך!! ויש שם מישהו אחר שאני מכירה שמופיע בכתבה, אבל אני לא יכולה לציין מפאת חסיון
ואגב, את כל האנשים החכמים והמעניינים האלה מכניס בכיס הקטן מרצה שלי מהתואר הראשון שוב, אני לא יכולה לציין שמות הוא ה מלך של המלכים!! הוא האדם הכי מעניין שפגשתי בחיי!!!!!

את לומדת אצל יואב בן דוב ../images/Emo13.gif?!

- ברת מזל שכמוך ! הוא באמת מרתק, וגם אדם יוצא מן הכלל. אני פגשתי אותו פעם ראשונה בטלפון.(כן כן!), שמעתי שהוא פותח בטארוט, ובאותה תקופה ממש התלבטתי איך להמשיך בלימודים, בתואר הראשון באוניברסיטה. למדתי בחוג שממש לא הלך לי ורציתי להחליף אותו ולהמשיך את התואר במשהו אחר ולא ידעתי לאן ואיך להמשיך. הבנאדם לא ראה אותי עוד, ודיבר איתי איזה שעה, הוא לא פתח לי בטארוט, אבל דיבר איתי וניסה לייעץ לי במה להמשיך לימודים דרך הטלפון. אחרי כמה חודשים הלכתי להרצאה שלו על טארוט במכון לחקר המודעות (של גילה בויום בת"א). סיפרתי לו שדיברתי איתו בטלפון והוא זכר, למרות שעברו לפחות 4 חודשים מאז (!) ולפני שנתיים בערך, בשנה האחרונה שלי באוניברסיטה, כשסיימתי את הבי איי, הוא העביר הרצאה באגודת הסטודנטים, נדמה לי על מהפיכות הסטודנטים. הוא הזכיר גם הרבה את הנושא של תקשורת וירטואלית. ממש לא מפתיע אותי שהוא מעביר את הסמינר הזה שסיפרת. אני לא זוכרת את כל ההרצאה, אבל אני זוכרת שהוא אמר משפט שמאוד נגע בי, לקראת סוף ההרצאה. הוא אמר "תאמינו לי, החברים הכי טובים שיש לכם הם אלה מהאיי.סי. קיו".
. זה די מוזר, אבל הרבה פעמים הרגשתי שזה נכון.. אחרי הכל הרבה דברים שאנחנו מספרים כאן, ברשת, הם דברים שאנחנו לא מספרים גם לחברים טובים. הוא באמת בנאדם מיוחד יואב.. אבל היה רק דבר אחד אצלו שלא התחברתי כל כך, משהו שהוא אמר בהרצאה שהוא עשה על הטארוט במכון לחקר ההארה, הוא אמר אז שלדעתו כן צריך לפעמים לעשות מאגיה שחורה, בגלל שלדעתו לפעמים אין ברירה. מאוד לא הסכמתי איתו, אבל התווכחנו ב"אלגנטיות", אז זה היה בסדר
.. אני יותר מאמינה פשוט בחיבור לאור ובהעשרת האור והאהבה יותר מאשר לבזבז אנרגיה על מאגיה שחורה או פולסה דנורא. המשפט שמאוד מדבר אליי, שנתקלתי בו באיזה יום בחנות סטימצקי על הטיילת בת"א, הוא משהו שכתב פעם קונפוציוס: "Better to light a candle than to curse the darkness". זאת ההשקפה שלי, אבל כמו שאומרים איש באמונתו יחיה
.. למרות הכל, הוא אדם עם לב ואיכפתיות. אני די מקנאה בך שאת לומדת אצלו, משעמם שם בטח אף פעם לא
.

deep ocean

New member
אני באמת ברת מזל!!!!!

וגם את!!!!! איזה מדהים שהוא דיבר אותך כל כך הרבה זמן!! וזה לא מפתיע אותי שהוא זכר את השיחה שלכם. אני קלטתי אותו עוד לפני שהתחלתי ללמוד אצלו!!!! סיפרו לי עליו כמה משפטים וחשתי את הטיפוס. (כתבתי את זה אפילו בפורום נראה לי, לפני שהתחלתי ללמוד אצלו) הוא מאלה שזוכרים הכל יודעים מלא דברים מבינים במלא תחומים מתמצאים בהרבה תחומים (טארוט, מדע, סייבר, פילוסופיה, היסטוריה ועוד) ברגע ששמית את השם שלו ושמעתי כמה משפטים עליו ידעתי שהוא כמו המרצה שלי בתואר הראשון - אותו הטיפוס. הוא באמת בן אדם מיוחד. אגב, לא מקריאים שמות בקורס הזה, את מוזמנת להצטרף
מי עוד משתתף בקורס??? WHITEBEAR מהפורום!!!! זה כזה גדול ששנינו משתתפים באותו הקורס!!!! (לא יודעת אם את מכירה אותו, הוא מזמן לא כתב כאן) תאמיני לי, הייתי מוותרת על כולם, תמורת עוד קורסים עם מרצה שלי מהתואר הראשון. רק שהוא הפסיק ללמד, והחליט לעבור לעולם ה-BUSINESS

למעלה