את לומדת אצל יואב בן דוב ../images/Emo13.gif?!
- ברת מזל שכמוך ! הוא באמת מרתק, וגם אדם יוצא מן הכלל. אני פגשתי אותו פעם ראשונה בטלפון.(כן כן!), שמעתי שהוא פותח בטארוט, ובאותה תקופה ממש התלבטתי איך להמשיך בלימודים, בתואר הראשון באוניברסיטה. למדתי בחוג שממש לא הלך לי ורציתי להחליף אותו ולהמשיך את התואר במשהו אחר ולא ידעתי לאן ואיך להמשיך. הבנאדם לא ראה אותי עוד, ודיבר איתי איזה שעה, הוא לא פתח לי בטארוט, אבל דיבר איתי וניסה לייעץ לי במה להמשיך לימודים דרך הטלפון. אחרי כמה חודשים הלכתי להרצאה שלו על טארוט במכון לחקר המודעות (של גילה בויום בת"א). סיפרתי לו שדיברתי איתו בטלפון והוא זכר, למרות שעברו לפחות 4 חודשים מאז (!) ולפני שנתיים בערך, בשנה האחרונה שלי באוניברסיטה, כשסיימתי את הבי איי, הוא העביר הרצאה באגודת הסטודנטים, נדמה לי על מהפיכות הסטודנטים. הוא הזכיר גם הרבה את הנושא של תקשורת וירטואלית. ממש לא מפתיע אותי שהוא מעביר את הסמינר הזה שסיפרת. אני לא זוכרת את כל ההרצאה, אבל אני זוכרת שהוא אמר משפט שמאוד נגע בי, לקראת סוף ההרצאה. הוא אמר "תאמינו לי, החברים הכי טובים שיש לכם הם אלה מהאיי.סי. קיו".
. זה די מוזר, אבל הרבה פעמים הרגשתי שזה נכון.. אחרי הכל הרבה דברים שאנחנו מספרים כאן, ברשת, הם דברים שאנחנו לא מספרים גם לחברים טובים. הוא באמת בנאדם מיוחד יואב.. אבל היה רק דבר אחד אצלו שלא התחברתי כל כך, משהו שהוא אמר בהרצאה שהוא עשה על הטארוט במכון לחקר ההארה, הוא אמר אז שלדעתו כן צריך לפעמים לעשות מאגיה שחורה, בגלל שלדעתו לפעמים אין ברירה. מאוד לא הסכמתי איתו, אבל התווכחנו ב"אלגנטיות", אז זה היה בסדר
.. אני יותר מאמינה פשוט בחיבור לאור ובהעשרת האור והאהבה יותר מאשר לבזבז אנרגיה על מאגיה שחורה או פולסה דנורא. המשפט שמאוד מדבר אליי, שנתקלתי בו באיזה יום בחנות סטימצקי על הטיילת בת"א, הוא משהו שכתב פעם קונפוציוס: "Better to light a candle than to curse the darkness". זאת ההשקפה שלי, אבל כמו שאומרים איש באמונתו יחיה
.. למרות הכל, הוא אדם עם לב ואיכפתיות. אני די מקנאה בך שאת לומדת אצלו, משעמם שם בטח אף פעם לא
.