אממ.. קצת שכחתי.. מוכנה להזכיר לי?
מ מיכאלה20 New member 30/1/07 #19 אופס ../images/Emo4.gif http://www.reshet-tv.com/merhak/images/photos/e01_088.jpg הוא מופיע פה.
S shlinik New member 30/1/07 #25 שאלה קטנטנה.. אהלן, מישהו פה יודע של מי שיר הנושא של הסדרה? תודה רבה!
H hodaya157 New member 30/1/07 #29 אוך.. אז כנראה שגם עונה שניה לא תהיה.........*לא שמיודע מה אפשר לקרוא לזה עונה...*
T THE ILLEGAL ONE New member 31/1/07 #34 מה?? *מכות!!* ככה הם יעלימו לנו את הסידרה הזו תוך 6 שבועות? מה זה החוצפה הזו???????????????????????????????????????????????????
מה?? *מכות!!* ככה הם יעלימו לנו את הסידרה הזו תוך 6 שבועות? מה זה החוצפה הזו???????????????????????????????????????????????????
B brother36 New member 1/2/07 #36 צריך עזרה בבקשה אנא עזרו לי נכון שאסור לפרסם לינקים..אך הייתי שמח באם תוכלו להפנות אותי היכן אפשר לראות את הפרקים הקודמים בתכנית.
צריך עזרה בבקשה אנא עזרו לי נכון שאסור לפרסם לינקים..אך הייתי שמח באם תוכלו להפנות אותי היכן אפשר לראות את הפרקים הקודמים בתכנית.
ר רוח הנסיך ארטוד New member 1/2/07 #37 ע א ל ק איכותי.... וכמו שנאמר: "אם היה לי קצת זמן, הייתי צובע לך, בצבע פלסטי, בנאדם מת - היה יוצא יותר חי מזה". הסדרה הזאת, מגדירה מחדש את המושג "דמויות מקרטון". בי, זה לא נגע.
ע א ל ק איכותי.... וכמו שנאמר: "אם היה לי קצת זמן, הייתי צובע לך, בצבע פלסטי, בנאדם מת - היה יוצא יותר חי מזה". הסדרה הזאת, מגדירה מחדש את המושג "דמויות מקרטון". בי, זה לא נגע.