שרשור

לאנשים שהמורות שלהם לא מעריכות אותם

שלום לך גברת רוזנצוויג. מה שלומך? רציתי לספר לך קצת על גלעד גולדברג. לא, אין לך מה לדאוג גלעד לא חוזר לכיתה שלך. לא לא, אין לך מה לדאוג- גם אח שלו לא בא ללמוד אצלך. גלעד, שרשמת לו בגיליון התנהגות בלתי מספיק- יש כמה דברים שאת צריכה עליו.. ההמשך בקישור, בואו לראות ולהגיב:

אני 1.53../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif

וזה כה עצוב! הייתי בטוחה שאני 58-60. זנות! חשבתי צורך לשתף. off, מה

Karin917

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifצריכה עזרה..../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני הייתי אמורה להגיע היום פרוייקט באנגלית אבל חלק גדול ממנו אני לא יכלתי לעשות בגלל שהקלסר עם השאלונים נשאר בכיתה וביקשתי מחברה שתיקח אותו הביתה אבל היא שכחה להביא לי אותו... כרגע חסרים לי 7-8 שאלונים, ואני ממש חייבת לסיים את הפרוייקט עוד היום. אני אשמח אם תוכלו להקדיש 5 דקות מזמנכם ולענות על השאלות..

devilz

New member
קארין.. יש מצב שיש לי בהיסטורי

את השאלונים שהכרחתי אנשים למלא בשבילך... לשלוח לך?

Karin917

New member
יש לי אותם.. ורק אותם../images/Emo6.gif

אבל זה לא מספיק.. תודה בכל זאת

TillsWIFE

New member
מדהים לחשוב

על כל אותם סיפורים קטנים על החיילים האמיצים שבזכותם רובנו יושבים בבית, כשכל הנזק שאנו עלולים לגרום לעצמנו הוא כסיסת יתר של הציפורניים. אני אוהבת לקרוא את הסיפורים האלו, שגורמים לך לפעמים לקחת כל מיני דברים אחרים בפרופורציה, ולשים מה שבאת חשוב לפניך. אני לא יודעת אם אתה כתבת את זה, בין אם זה אתה או מישו אחר, זה פשוט יפהפה.

למעלה