A a k c New member 20/8/06 #18 ../images/Emo109.gif../images/Emo178.gif../images/Emo12.gif אני יכולה להתחיל לעבוד בקיבוץ שלי משנה הבאה..כרגע אני עושה בייביסיטר אחלה עבודה
../images/Emo109.gif../images/Emo178.gif../images/Emo12.gif אני יכולה להתחיל לעבוד בקיבוץ שלי משנה הבאה..כרגע אני עושה בייביסיטר אחלה עבודה
ל לירון מקפי New member 20/8/06 #20 ../images/Emo107.gif כנראה יש עלי שם רע או משו כי למרות שאני מפרסמת מודעות ואנשים לוקחים הארנק שלי עדיין רייקני ושומם עם כדורי אבק... :
../images/Emo107.gif כנראה יש עלי שם רע או משו כי למרות שאני מפרסמת מודעות ואנשים לוקחים הארנק שלי עדיין רייקני ושומם עם כדורי אבק... :
I ICדרוש New member 21/8/06 #61 ../images/Emo80.gifויש לנו מנצחת!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo106.gif אבל אני כמעט גרמתי להורים שלי לקבל משכנתא מהבנק... גם לי מגיע מחיאות כפיים על העבודה הקשה
../images/Emo80.gifויש לנו מנצחת!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo106.gif אבל אני כמעט גרמתי להורים שלי לקבל משכנתא מהבנק... גם לי מגיע מחיאות כפיים על העבודה הקשה
R Rachel47 New member 22/8/06 #64 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif קרעתי את התחת שלי בשביל זה וואיי החודש תהיה נפילה רצינית לא עבדתי כבר שבוע ואני לא אעבוד עד שבת ככה
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif קרעתי את התחת שלי בשביל זה וואיי החודש תהיה נפילה רצינית לא עבדתי כבר שבוע ואני לא אעבוד עד שבת ככה
נ נטע און ליין New member 23/8/06 #66 5000 ש"ח מי יאכל מה? מי חשב שעבודה במקדונלד תביא כל כך הרבה..... אניוואי אני מסיימת בדיוק ביום של סיום החופש...
5000 ש"ח מי יאכל מה? מי חשב שעבודה במקדונלד תביא כל כך הרבה..... אניוואי אני מסיימת בדיוק ביום של סיום החופש...
Y YouFoundMe New member 20/8/06 #33 הממ...../images/Emo47.gif../images/Emo129.gif יהיה ראוי לציין שהרווחתי סה"כ140 ש"ח ואתם עם האלפיות... נו מילא, הכי שווה לראות טלויזיה ולקבל כסף .
הממ...../images/Emo47.gif../images/Emo129.gif יהיה ראוי לציין שהרווחתי סה"כ140 ש"ח ואתם עם האלפיות... נו מילא, הכי שווה לראות טלויזיה ולקבל כסף .