שרשור

רעות168

New member
תגובה לכווול מי שהגיב

כשכתבתי עם מי התכוונתי עם איזו חברת נסיעות , לא עם אילו חברים. אני בעיקרון רוצה מקום לנקות את הראש. אבל לא שאנטי-באנטי...אני לא בחורה כזאת. אני צריכה חבר'ה, מסיבות וחוף יפה :) חשבתי על איביזה אבל אני לא מכירה חברות שיש להן כרגע דילים. מה דעתיכם?! יוון הייתי לפני שנה עם ההורים וזה נחמד אבל זה דומה לאיי נאפה שזה כמו מיני אילת. אני רוצה חופשה קצת יותר מיוחדת! עוד רעיונות?! ותודה לכל אלה שהציעו :)

mAAyAn 1

New member
אייה נאפה

נשמע מקום ממש ממש כייפי, מתאים מאוד לטיול לפני צבא. עם אילו חברים? אנחנו לא מכירים את החברים שלך שנוכל להגיד לך. סעי עם חברים טובים שלך, שאת אוהבת להיות איתם ושאת יודעת שתהני איתם.

a Warming Sign

New member
אאוץ'.../images/Emo181.gif

הכלבלבה מגישה אותי על נכשל מכושל במתמטיקה
אבל חתיכת נכשל
והאמת[הנה אני עומדת לא להפתיע אתכם כמו תמיד],לא אכפת לי. אני אוציא ציון גבוה בבגרות,אעבור אותה,וביחד עם השכלול של הקודמים יהיה מספיק בשבילי. הכי עצוב זה שהיא צודקת
.בהכל. הממ מצטערת שאין לי ממש זמן להשקיע בפורום ואני לא מצדיקה את הצבע האדמוני שלי
,פשוט זמן זה לא משהו שיש לי כלכך:|[מישהו מוֹכר?] אחרי מתמטיקה אני מבטיחה להשתפר
זהו.רק רציתי לבשר, אני לא צריכה חיבוקים וכאלה
,you know me
רק כמה תגובות מבינות
נ.ב.-את רובי תאלצו לסבול הרבה.לפחות בזמן הקרוב.זה לא אישי

Y M C A

New member
אוח איזו בהמה

אין איזה חוק נגד לתת מגן נכשל? מגן הרי אמור להגן!

onix 88

New member
../images/Emo45.gif הכי מעצבן שהמגן רק מוריד את

הציון הסופי. ירדן, יהיה בסדר, תחרשי לבגרות ותראי למורה הזאת מה זה
בהצלחה בתנ"ך/ מתמטיקה וכל מה שיש לך..

a Warming Sign

New member
אולי הוא אמור להגן עליי../images/Emo181.gif

מפני כוחות הרשע. היא בטח המנהיגה הרוחנית שלהם או משהו..בפגישות שבועיות של צוות מורות מתמטיקה הן מתכננות איך להשתלט על העולם

a Warming Sign

New member
אין לי ממש צורך בזה../images/Emo181.gif

אני גם לא מתכוונת לחזור לזה אחרי הבי"ס, ואני לא צריכה ממוצע גבוה בשביל הדברים שאני רוצה ללמוד בעתיד, ככה שמבחינתי רק לעבור את הבגרות הזאת
,להוציע ציון סופי סביר,ו- ביי ביי מתמטיקה.

m i r u s h i

New member
ממש פינקי והמוח :|../images/Emo108.gif

רק שהמורים הם חבורה של 'פינקים'
בהצלחה מותק

Eowyn of Rohan

New member
דווקא המורה שלי למתמטיקה היא מלאך

לא הייתי שורדת בלעדיה.. היא נהדרת
יש מורות אנושיות!

onix 88

New member
גם שלי../images/Emo45.gif

המורה שלי משקיעה בנו את הנשמה, כל הזמן היא עושה לנו תגבורים, נשארת עד מאוחר בבצפר, מסבירה, מכינה דפים לתרגול, באמת מזל שהיא המורה שלנו.

shiran™

New member
../images/Emo45.gif

המורה למתמ'.. בלעדיה לא הייתי ניגשת על 100 בכל שלושת היחידות שלי. אני רוצה לציין שבכיתה ט' קיבלתי 15 במתמ'. ואח"כ בכיתה י' קיבלתי 60. ובגלל שהמורה דיברה איתי לא יודעת מה היא עשתה מאז אני מקבלת רק 90 ו100 בלי עין הרעע!!

צליל88

New member
|תגובה מבינה|../images/Emo3.gif../images/Emo179.gif

תתעודדי, את הולכת לסיים עם זזה ממש עוד מעט, ועם ציון הרבה יותר גבוה ממה שמנהיגת כוחות הרשע[
] מגישה אותך. תראי לה מה את שווה! מאיה כזאת.. [את שווה הרבה יותר, אבל זה המקסימום פה
] ב"הצלחות
ואנחנו מוכנים לסבול את רובי. אבל ממש לקצת

למעלה