שרשור

מממ..

בנות, אתן עושות עוד מש'ו בפורום הזה חוצמ..לריב ו..לריב..ו..לריב?! מה ניהיה איתן?! זה פורום גיימבויז, פאדיחה לכן אם בטעות ורק בטעות ייכנס לפה אחד מהבוייז [אם הם בכלל נכנסים, טחחחח.. לרישמי הם נכנסיםם חופשיי, אבל שיהיה..] ויראה את כול זה. תורידו קצת את כול הקטע הזה של המריבות, ו..אם מיש'י פותחת שירשור חדש אז אתן יכולות להסביר לה שצורה עדינה יותר [הרבה הרבה הרבה יותר!] ש..זה הורס! דוגרי, פעם הייתי נכנסת לפה יותר, אבל לא רק שניהיה כאן משעמם בטירוף, גם בקושי שאתן נותנות לנשום כאן, ז-ו-ו-ע-ה!!!!!! קחו לתשומת -
-! --עכשיו לכול המעפנות למיניהן, ש..רק חושבת על להגיב לי ב.. "נו למה השירשור המיותר הזה?!" או.. "מי את שתגידי לנו מה לעשות?!" או.. כול מיני קללות למניהן ==>מראש אני אומרת לכן, אין לי כוח אליכן, תשאירו את ההערות המגעילות האלו לעצמיכן, אני בכול אופן פונה לבנות היותר חכמות שנמצאות כאן, ולא לאלו שמחפשות בכול דרך איך לריב.
-- שתיהיה לכולכן א-ח-ל-ה של שבת! :)

וואי איפה המנהלת?!

היא לא חושבת שאם יש לה ימים עמוסים שהיא לא יכולה להיות פה אז היא צריכה מנהלת נוספת?! ומי זה המנהל השני.. למה הוא בכלל מנהל?!

לא זהה..

בכול אופן פונה לבנות היותר חכמות שנמצאות כאן, ולא לאלו שמחפשות בכול דרך איך לריב. -- ואת ממש צודקת חמודה..

קיי..

1. אני שמחה שאת מסכימה איתי..
2. מי זאת --לעזאזל-- ירדן, ולמה כול אחת פה דואגת להזכיר לי אותה?!

למעלה