שרשור
T T a l c y New member 10/12/05 #2 coachletter 10 שוב הזמנה לקריאה וכתיבה: www.coachletter.co.il תיהנו ותשתתפו! שבוע מצויין לכולם, טל
T tlingit New member 11/12/05 #3 המשכים שונים לסיפור מוכר מצאה חן בעיני התוספת לסיפור שהציג דני שלם היא גרמה לי לחשוב על עוד סיפורי מוסר השכל שאפשר למצא להם סיומות שונות אשר כל אחת נושאת איתה מסר שונה ותובנה אחרת. כמו שכבר אמרתי פעם, לראות עוד זויות אפשריות של משהו ועוד דרכים להבין אותו, אלה הדברים שאני הכי אוהבת
המשכים שונים לסיפור מוכר מצאה חן בעיני התוספת לסיפור שהציג דני שלם היא גרמה לי לחשוב על עוד סיפורי מוסר השכל שאפשר למצא להם סיומות שונות אשר כל אחת נושאת איתה מסר שונה ותובנה אחרת. כמו שכבר אמרתי פעם, לראות עוד זויות אפשריות של משהו ועוד דרכים להבין אותו, אלה הדברים שאני הכי אוהבת
T T a l c y New member 11/12/05 #4 וזה בהחלט יופיע באחד מהגליונות... הקרובים, גם אני אהבתי את נק' המבט השונה על אותו סיפור... הרי זה חלק מעבודתינו כמאמנים, לעזור לראות בדרכים שונות אותה 'מציאות'...
וזה בהחלט יופיע באחד מהגליונות... הקרובים, גם אני אהבתי את נק' המבט השונה על אותו סיפור... הרי זה חלק מעבודתינו כמאמנים, לעזור לראות בדרכים שונות אותה 'מציאות'...