חחחחחחחחחח דפוקקקק
תראו את השיחה שלנו אביחי אומר/ת: יווווווווווווווו אביחי אומר/ת: כנסי לפורוםםםםםםםםםםם אביחי אומר/ת: מהררררררררררר אביחי אומר/ת: איזה חמוווווווווווווודדד הואאאאאאאאאאאא אביחי אומר/ת: איך הוא מכירררר את שרייייייייייייייייית??? Y//-\\EL "ויהיה טוב...יהיה טוב...כן...לפעמים אני נשבר..." אומר/ת: מי? Y//-\\EL "ויהיה טוב...יהיה טוב...כן...לפעמים אני נשבר..." אומר/ת: שלח קישור אביחי אומר/ת: יהודהההההההההה אביחי אומר/ת: איזה מאגניייייייייייב אביחי אומר/ת: פעם 1111 Y//-\\EL "ויהיה טוב...יהיה טוב...כן...לפעמים אני נשבר..." אומר/ת: מה פעם? Y//-\\EL "ויהיה טוב...יהיה טוב...כן...לפעמים אני נשבר..." אומר/ת: שלח קישור אביחי אומר/ת: פעם ראשונה שהוא כותבבבבבב אביחי אומר/ת: תכנסי לפורום נווו Y//-\\EL "ויהיה טוב...יהיה טוב...כן...לפעמים אני נשבר..." אומר/ת: אתה עובד עליי אביחי אומר/ת: הודעה ראשונהההה אביחי אומר/ת: נוו כנסי יזבללל Y//-\\EL "ויהיה טוב...יהיה טוב...כן...לפעמים אני נשבר..." אומר/ת: רגע Y//-\\EL "ויהיה טוב...יהיה טוב...כן...לפעמים אני נשבר..." אומר/ת: 100% אתה עובד עליי אביחי אומר/ת: תרענני אם את לא רואההה אביחי אומר/ת: איזה חמודדדדדדדדדד Y//-\\EL "ויהיה טוב...יהיה טוב...כן...לפעמים אני נשבר..." אומר/ת: חחח בסוף יצא שאני מרעננת 100 פעם ויצאתי סתומה מכל הסיפור
אביחי אומר/ת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=819&msgid=67032063 Y//-\\EL "ויהיה טוב...יהיה טוב...כן...לפעמים אני נשבר..." אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Y//-\\EL "ויהיה טוב...יהיה טוב...כן...לפעמים אני נשבר..." אומר/ת: עלק יהודהההה Y//-\\EL "ויהיה טוב...יהיה טוב...כן...לפעמים אני נשבר..." אומר/ת: חח מפגרר