../images/Emo60.gifונמ. אני. =] [יש שם כמה שענו
עילהם
לא שמתי לב. ><] איזה צבע החדר שלכם? לבן. עם קצת כחלחל שכזה. איזה צבע החלונות שלכם? לבן. שקוף.
מה הצבע האהוב עליכם? אין מה הצבע השנוא עליכם? אין אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? נמ תלוי איזה. >< |פלאשבק| איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? אין איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? אין מה צבע התיק שלכם? כחול. ועוד כחול. יש לכם סימס? נופ. יש לכם IDDR? הא? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? לא ממש משחקת אוהבים משחקי קופסא? נמ תלוי מתי >< אוהבים את משחקי וואלה? נופ מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? אמ.... דונו מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? כנ"ל מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? כנ"ל מהי החיה האהובה עליך? חתול. מהי החיה השנואה עליך? נחש. דגים. צפרדע. כל דבר חלקלק ומגעיל
יש לך חית מחמד? יא. אם כן..איזה? חתול(ה). כלב(ה). מה השם שלה? מיצי וקלרי. ^_^ מפחדים מחיה כלשהי? נחשים. צפרדעים. mountain lion XDDDDDDDDDDDD [עזבו, רצים פה פלאשבקים מארה"ב
] מהי החיה הכי מוזרה? שממית? >< דונו מהי החיה שחיה הכי מוזר? דונו מהי החיה שחיה הכי נורמלי? אני.
סתם. שיר שמתנגן ברקע: Travis- Somewhere Else. כרמל נכון את גאה? ^^ מחשבה שעוברת בראש: נמ. אני חולה ומת. >< חשק ל...: שסק
או משו אחר.
קליניקס. >< [כבר אמרתי שאני חולה? ><] מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: confusing מכירים ת'שיר scotty doesn't know מהסרט יורו-טריפ? נופ נכון שיר ענק? >_> נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? אשכרה. >_< יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} אהא. נשמעת נורא מוזר? הא?
מה המידה שלך בנעליים? 38 יש לך בהן גדולה? לא נראלי >< אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק?
לא ניסיתי יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? כע. ה"פ. 6.
מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס? לא
מי שלא מבין- זה עגיל בסחוס של האוזן... dude, grose! >< נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? נמ לא ממש. אבל טובה. =] נכון שאני משגעת לכם ת'שכל? קצת. >< נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? לא ממש. רק את\\ה (אנדי כבר אני לא יודעת איך לענות לבן או לבת) הו, זה לא מובן
חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? לא תשמעו ת'שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? לודעת -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? ששבש 2.שיעור חקלאות או מולדת? איכ. 3.למות זקן או צעיר? זקן 4.לילה או יום? שניהם 5.זריחה או שקיעה? תלוי 6.ספגטי או פיצה? תלוי מתי ואיפה 7.כדורגל או טניס? טניס 8.חנונים או ערסים? חנונים ^^ 9.אדום או ירוק? מממ לודעת 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה
11.להיות רזה או להיות קצת מלא? מלא 12.ידיעות או מעריב? שומדבר 13.די או מספיק? די. כי כמו שדאפי אמרה פעם, זה גם die. >< 14.ליטוף או מילה טובה? נמ, תלוי ממי. 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? שניהם, וחזק. =] -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? לא חושבת ממש 2.אלוהים? כרגע זה רע לשאול אותי את זה 3.להקת טיפקס? חביבי 4.מוזיקה מזרחית? טרז רע. 5.חתונות? טרה בון 6.משפחה? נמ תלוי מתי 7.דיכאון? בון! טרה בון! >< 8.פורום שאלונים וסקרים? לא הייתי שם :X 9.השיעמום שלי? ?........ 10.סקס? נמ. 11.שלמות? אלכס. >< :X 12.לימודים?
-מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? עושה כלמיני דברים, לא לפירוט פה אמ. >< 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? הא! לא עשיתי בכוונה שזה יהיה מתאים! >< איידונו. 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? בטח הייתי מתה או משו. חוטפת מיגרנה. >< 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? mommy! u've come to take me!
5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? נמ. זה בטח היה טוב ^^ בריכה או ים? בריכה פירות או ירקות? תלוי עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים מוזיקה לועזית או אנגלית? חה. סינרגיה או משינה? נמ, לודעת נינט טייב או מירי מסיקה? none אוונסנס או דפש מוד? אוונסנס סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? תלוי בריכה או ים? כבר שאלתם, לא? >< באולינג או מסעדה? תלוי עם מי סרט או הופעת מוזיקה? מוזיקהמוזיקה! >< מסנג'ר או אי סי קיו? מסנ פוקס או טי אנ טי? none, אבל אני מניחה שפוקס קסטרו או רנואר? קסטרו גיטרה או תופים? גיטרה
חליל או קלרינט? חליל? להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? ציבוקניקים שולטים!
העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? ^^ ציבוקניקים!
>< למה אתה חושב ככה? כי אני ציבוקניקית, וגאה.
צבע אהוב: אין סרט אהוב: יש יותר מדי
תוכנית טלוויזיה אהובה: גילמור, אליאס, עב"נ, מכושפות, חברים, ד"א וכל זה נו. >< שחקן אהוב: נמ יש הרבה. טום הנקס. ג'וני דפ. ג'נסן אקלס. עוד כלמיני. שחקנית: אליסה מילאנו, ג'ניפר גארנר, ג'ניפר אניסטון, נטלי פורטמן, ג'סיקה אלבה. להקה: The Calling!!!! ויש עוד הרבה יותר מדי.
זמר: אלכס. אלכס!
ובונג'ובי ועוד כלמיני זמרת: נמנמ.... אלאניס איי גס שם אהוב: יש כלמיני. צבע אהוב בבגדים?(למי שיש): שחור הא. חברה אהובה בבגדים(למי שיש): נמ.... אין ממש כלי נגינה אהוב: גיטרה|מאוהב נגמר.