שרשור

cool miki

New member
לפורום בנות גילמור!

שתהיה לכם שנה טובה ומתוקה
, שנה של ביטחון, שלום
ואהבה
...

Sole Survivor

New member
שנה טובה לכולם: ותיקים בתפוז? כנסו

קיי, אז ככה: אני משתתפת בתחרות (אל תשאלו!) של הישרדות וי 2. כל אחד משני השבטים קיבל משימה שבה צריך כמה שיותר אנשים נחמדים וחביבים שיכולים לעזור... כל מה שצריך לעשות: 1. לודא שנירשמתם לתפוז עד דצמבר 2002. אם נרשמתם בשנה האחרונה/אחרי 2003 - פניכם לשלום, ותודה שנכנסתם להודעה משמעותית זו! (אפשר לדעת ממתי אתם רשומים בכרטיסאישי של כל אחד מכם- פשוט תלחצו על הכינוי שלכם באחד מההודעות) 2. להיכנס לקישור הבא ולשרשר את האייקון של מיצי:
בלי תוכן, בלי מילים נוספות בכותרת. תודה תודה תודה. ושנה טובה! השבט (...)

GinGerit

New member
בכיף הייתי עוזרת לך או...

לחבר שלך (או שמא האוייב שלך) ההודעה מתחת, אבל בדקתי ונרשמתי לתפוז מאוחר מדי...בהצלחה!

GinGerit

New member
בא לי לענות על שאלון חדש!

למי יש כח להביא לפה שאלון חמוד?
|עצלנית|

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gif=]

ביקשת כ"כ יפה נו.
נמנמ זה קצת ארוך. ונראלי שזה מפורום לוסט או משו כזה, מצאתי את זה בגוגל שחיפשתי משו [לא, לא שאלון. ><] נמ. איזה צבע החדר שלכם? איזה צבע החלונות שלכם? מה הצבע האהוב עליכם? מה הצבע השנוא עליכם? אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? מה צבע התיק שלכם?איזה מהם? יש לכם סימס?היה לי (לקחו "בהשאלה" ולא החזירו) יש לכם IDDR?הא? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? אוהבים משחקי קופסא? אוהבים את משחקי וואלה? מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? מהי החיה האהובה עליך? מהי החיה השנואה עליך? יש לך חית מחמד? אם כן..איזה? מה השם שלה? מפחדים מחיה כלשהי? מהי החיה הכי מוזרה? מהי החיה שחיה הכי מוזר? מהי החיה שחיה הכי נורמלי? שיר שמתנגן ברקע: מחשבה שעוברת בראש: חשק ל...: מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: מכירים ת'שיר scotty doesn't know מהסרט יורו-טריפ? נכון שיר ענק? נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? מה המידה שלך בנעליים? יש לך בהן גדולה? אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס? מי שלא מבין- זה עגיל בסחוס של האוזן... נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? נכון שאני משגעת לכם ת'שכל? נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? רק את\\ה (אנדי כבר אני לא יודעת איך לענות לבן או לבת) חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? תשמעו ת'שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? 2.שיעור חקלאות או מולדת? 3.למות זקן או צעיר? 4.לילה או יום? 5.זריחה או שקיעה? 6.ספגטי או פיצה? 7.כדורגל או טניס? 8.חנונים או ערסים? 9.אדום או ירוק? 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? 12.ידיעות או מעריב? 13.די או מספיק? 14.ליטוף או מילה טובה? 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? 2.אלוהים? 3.להקת טיפקס? 4.מוזיקה מזרחית? 5.חתונות? 6.משפחה? 7.דיכאון? 8.פורום שאלונים וסקרים? 9.השיעמום שלי?הא? 10.סקס? 11.שלמות? 12.לימודים? -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? בריכה או ים? פירות או ירקות? עכבר או מקלדת? דיסקים צרובים או מקורים? מוזיקה לועזית או אנגלית?הא??? סינרגיה או משינה?מ נינט טייב או מירי מסיקה? אוונסנס או דפש מוד? סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בריכה או ים? באולינג או מסעדה? סרט או הופעת מוזיקה? מסנג'ר או אי סי קיו? פוקס או טי אנ טי? קסטרו או רנואר? גיטרה או תופים? חליל או קלרינט? להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? למה אתה חושב ככה? צבע אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: שחקן אהוב: שחקנית: להקה: זמר: זמרת: שם אהוב: צבע אהוב בבגדים?(למי שיש": חברה אהובה בבגדים(למי שיש): כלי נגינה אהוב:

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gifונמ. אני. =] [יש שם כמה שענו

עילהם
לא שמתי לב. ><] איזה צבע החדר שלכם? לבן. עם קצת כחלחל שכזה. איזה צבע החלונות שלכם? לבן. שקוף.
מה הצבע האהוב עליכם? אין מה הצבע השנוא עליכם? אין אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? נמ תלוי איזה. >< |פלאשבק| איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? אין איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? אין מה צבע התיק שלכם? כחול. ועוד כחול. יש לכם סימס? נופ. יש לכם IDDR? הא? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? לא ממש משחקת אוהבים משחקי קופסא? נמ תלוי מתי >< אוהבים את משחקי וואלה? נופ מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? אמ.... דונו מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? כנ"ל מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? כנ"ל מהי החיה האהובה עליך? חתול. מהי החיה השנואה עליך? נחש. דגים. צפרדע. כל דבר חלקלק ומגעיל
יש לך חית מחמד? יא. אם כן..איזה? חתול(ה). כלב(ה). מה השם שלה? מיצי וקלרי. ^_^ מפחדים מחיה כלשהי? נחשים. צפרדעים. mountain lion XDDDDDDDDDDDD [עזבו, רצים פה פלאשבקים מארה"ב
] מהי החיה הכי מוזרה? שממית? >< דונו מהי החיה שחיה הכי מוזר? דונו מהי החיה שחיה הכי נורמלי? אני.
סתם. שיר שמתנגן ברקע: Travis- Somewhere Else. כרמל נכון את גאה? ^^ מחשבה שעוברת בראש: נמ. אני חולה ומת. >< חשק ל...: שסק
או משו אחר.
קליניקס. >< [כבר אמרתי שאני חולה? ><] מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: confusing מכירים ת'שיר scotty doesn't know מהסרט יורו-טריפ? נופ נכון שיר ענק? >_> נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? אשכרה. >_< יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} אהא. נשמעת נורא מוזר? הא?
מה המידה שלך בנעליים? 38 יש לך בהן גדולה? לא נראלי >< אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק?
לא ניסיתי יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? כע. ה"פ. 6.
מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס? לא
מי שלא מבין- זה עגיל בסחוס של האוזן... dude, grose! >< נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? נמ לא ממש. אבל טובה. =] נכון שאני משגעת לכם ת'שכל? קצת. >< נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? לא ממש. רק את\\ה (אנדי כבר אני לא יודעת איך לענות לבן או לבת) הו, זה לא מובן
חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? לא תשמעו ת'שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? לודעת -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? ששבש 2.שיעור חקלאות או מולדת? איכ. 3.למות זקן או צעיר? זקן 4.לילה או יום? שניהם 5.זריחה או שקיעה? תלוי 6.ספגטי או פיצה? תלוי מתי ואיפה 7.כדורגל או טניס? טניס 8.חנונים או ערסים? חנונים ^^ 9.אדום או ירוק? מממ לודעת 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה
11.להיות רזה או להיות קצת מלא? מלא 12.ידיעות או מעריב? שומדבר 13.די או מספיק? די. כי כמו שדאפי אמרה פעם, זה גם die. >< 14.ליטוף או מילה טובה? נמ, תלוי ממי. 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? שניהם, וחזק. =] -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? לא חושבת ממש 2.אלוהים? כרגע זה רע לשאול אותי את זה 3.להקת טיפקס? חביבי 4.מוזיקה מזרחית? טרז רע. 5.חתונות? טרה בון 6.משפחה? נמ תלוי מתי 7.דיכאון? בון! טרה בון! >< 8.פורום שאלונים וסקרים? לא הייתי שם :X 9.השיעמום שלי? ?........ 10.סקס? נמ. 11.שלמות? אלכס. >< :X 12.לימודים?
-מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? עושה כלמיני דברים, לא לפירוט פה אמ. >< 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? הא! לא עשיתי בכוונה שזה יהיה מתאים! >< איידונו. 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? בטח הייתי מתה או משו. חוטפת מיגרנה. >< 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? mommy! u've come to take me!
5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? נמ. זה בטח היה טוב ^^ בריכה או ים? בריכה פירות או ירקות? תלוי עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים מוזיקה לועזית או אנגלית? חה. סינרגיה או משינה? נמ, לודעת נינט טייב או מירי מסיקה? none אוונסנס או דפש מוד? אוונסנס סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? תלוי בריכה או ים? כבר שאלתם, לא? >< באולינג או מסעדה? תלוי עם מי סרט או הופעת מוזיקה? מוזיקהמוזיקה! >< מסנג'ר או אי סי קיו? מסנ פוקס או טי אנ טי? none, אבל אני מניחה שפוקס קסטרו או רנואר? קסטרו גיטרה או תופים? גיטרה
חליל או קלרינט? חליל? להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? ציבוקניקים שולטים!
העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? ^^ ציבוקניקים!
>< למה אתה חושב ככה? כי אני ציבוקניקית, וגאה.
צבע אהוב: אין סרט אהוב: יש יותר מדי
תוכנית טלוויזיה אהובה: גילמור, אליאס, עב"נ, מכושפות, חברים, ד"א וכל זה נו. >< שחקן אהוב: נמ יש הרבה. טום הנקס. ג'וני דפ. ג'נסן אקלס. עוד כלמיני. שחקנית: אליסה מילאנו, ג'ניפר גארנר, ג'ניפר אניסטון, נטלי פורטמן, ג'סיקה אלבה. להקה: The Calling!!!! ויש עוד הרבה יותר מדי.
זמר: אלכס. אלכס!
ובונג'ובי ועוד כלמיני זמרת: נמנמ.... אלאניס איי גס שם אהוב: יש כלמיני. צבע אהוב בבגדים?(למי שיש): שחור הא. חברה אהובה בבגדים(למי שיש): נמ.... אין ממש כלי נגינה אהוב: גיטרה|מאוהב נגמר.

dafi daf

New member
המ...

זה ארוך
מחקתי המון שאלות כי הם עיצבנו אותי
אוהבים משחקי קופסא? כן כן! מהי החיה האהובה עליך? דביבונים
וחתולי שיר שמתנגן ברקע:כרגע הפסקול של טריינספוטינג מחשבה שעוברת בראש:מיאו חשק ל...:להקיא מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: skin מכירים ת'שיר scotty doesn't know מהסרט יורו-טריפ? אכן נכון שיר ענק? וואהיייי! נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית?באופן מפתיע,אשכרה יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? מזלג! מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס? אכן מי שלא מבין- זה עגיל בסחוס של האוזן.. 1.דמקה או שש-בש? ף אחד 3.למות זקן או צעיר? למות. 5.זריחה או שקיעה? שקיעה 6.ספגטי או פיצה? פיצה 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? תפוחים!
15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה?לצבוט לו את הפטמות. מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? אין טלוויזיה 2.אלוהים? מי? 3.להקת טיפקס? אסוציאציות לא לכאן 4.מוזיקה מזרחית? שולטת!!! 5.חתונות? שיהנו 6.משפחה? |חלחלה| 10.סקס? רק עם חמורים 11.שלמות? מישהו אמר ארז פרנק?
-מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? מבזבזץ את כל הכסף
2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? מתחילה לרקוד הורה בהתלהבות 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? תלוי אם הם היו חתיכים
סרט או הופעת מוזיקה? הופעה! מסנג'ר או אי סי קיו? מסנג'ר פוקס או טי אנ טי? שוק הכרמל גיטרה או תופים? שניהם
להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? אאוץ'! אפלייה! העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? האינדיאנים שולטים! למה אתה חושב ככה? כי הם חומים סרט אהוב:נערה בהפרעה,סנאצ',דוני דארקו,טריינספוטינג,ספרות זולה וזה יכול להמשיך לעד
תוכנית טלוויזיה אהובה: כל התוכניות הטובות בערוץ 8 שחקן אהוב: הית' לדג'ר
להקה:היי פייב!!!!!!! זמר:רפי גינת זמרת: אורנה דץ שם אהוב: אוז חברה אהובה בבגדים(למי שיש): שוק הפשפשים/הכרמל כלי נגינה אהוב:דידג'

scoobysnax

New member
כבר שמתי את זה פה נראה לי...

זה המון המון שאלונים מפורום שאלונים וסקרים אני אפילו עיוותתי את זה לשאלה על לורן!

נמאס לי../images/Emo70.gif

זהו זה
רורי סתם דמות יותר מדי מושלמת
אני לעולם לא אצליח להדמות לה....
וזהו זה. בעע...אני צריכה לשנות את הכינוי של בבלוג... ===> http://blog.tapuz.co.il/htm ולא. אני לא במחזור. תודה ששאלתם.

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gifאבל את לא צכה להיות רורי...!

[הו, רווח גדול. :|] "רורי סתם דמות יותר מדי מושלמת" - בדיוק. היא דמות. היא לא בנאדם אמיתי, היא משו שמישו יצר [הכותבים במקרה הזה
] בכוונה כדי שהיא תהיה מושלמת מדי. את יכולה לחפש בכל העולם, אבל אני לא בטוחה שתמצאי מישי החיים שלה מושלמים ושתמיד יודעת להעריך את זה ואפעם לא מתלוננת. |מגלגל| את לא יכולה להיות היא, ואת לא צריכה להיות היא.... היא דמות פיקציונלית. את יכולה להיות דומה לה בדברים מסויימים; את יכולה לעשות מה שאת חושבת שהיא הייתה עושה- אבל את לא יכולה להיות בדיוק היא. וגם, שלא לדבר על העובדה שהמקרים שלכן מאוד שונים ^^. הו, איזו חפירה

Kill Bernard

New member
../images/Emo45.gif נכון.

וזה גם כבר מעבר לעובדה שזה סתם דמות בסדרה שמישהי יצר (כדי שאנשים יחבבו ויזדהו איתה) - גם אם היא הייתה אישה אמיתית, זה קצת מוגזם זהשאיפה היחידה בחיים שלך היא להיות מישהו אחר. אין שני אנשים אותו דבר. גם אם רורי הייתה קיימת, היא רורי. ולרצות להיות רורי זה סתם חבל, כי את את ולא רורי, אז זה סתם רדיפת שווא אחרי משהו שבחיים אי אפשר להשיג. גם אם היה אפשר לגנוב לה את הגוף והאישיות, היית נשארת את בגוף חדש ועם אישיות חדשה. עצם העובדה שרורי (נגיד והייתה
) קיימת - זה כבר אומר שהיא רורי אז את לא.
ואנחנו לא חיים בעולם שבו אפשר לגנוב לאנשים את הגוף, ואין בכלל בנאדם כזה, רורי. יש אנשים שחשבו על סדרה, וחשבו על דמות בסדרה, וישבו וכתבו מה הם רוצים שהיא תגיד. והביאו איזה אחת שתשחק אותה לפי איך שהם אמרו. מה בדיוק יש בדבר הזה שהם חשבו עליו (ולא באמת קיים, אהוי
) שאת מוכנה לוותר על האישיות שלך ועל הרצונות שלך ועל מה שאת חושבת ומאמינה בו כדי להיות כמוהו? רוצה שיער כמו שלה כי זה נראה לך יפה? זה אפשרי. רוצה להראות פיזית כמוה? לא אפשרי. כל אחד נולד עם מה שהוא נולד, ובואי אני אשתף אותך בסוד קטן, גם אני לא הכי מרוצה ממה שקיבלתי.
אבל אלה החיים, נכון? את רואה את הבגדים שמלבישים אותה וזה נראה לך נחמד? גם זה בר ביצוע. אבל לרצות להיות היא זה... המ, סליחה, חבל. את גרה בישראל. ויש לך את החברות שלך ולא שלה. ואת המשפחה שלך ולא שלה. ואת אומרת וחושבת מה שמתאים לך, ולא מה שאנשים חשבו שיתאים לדמות הזאת שהם המציאו. וזהו זה, אם משהו בעצמך מפריע לך, תשני אותו. לפי איך שאת היית רוצה לראות את עצמך, ולא לפי מה שמישהו אחר שייך לדמות בסדרה. יותר מזה, גם אם היית רוצה, את לא יכולה.

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

הו, זה מזכיר לי משו. "את את, לא אני... אם את היית אני, אז מי היה את? ומי אני הייתי? כי הרי לא הייתי אני. ואם אני לא הייתי אני אלא את היית אני, לא היה מי שיהיה את." XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Girl From Mars

New member
../images/Emo45.gif

היא יכולה לשמש לך השראה או משהו כזה (
), אבל את לא יכולה להיות היא - ועוד יותר מזה - את נכנסת לשאלות שאפילו התסריטאים לא חשבו על זה, אז בעצם לרורי אין רעיונות עליהם.

אוף../images/Emo70.gif ../images/Emo10.gif

אולי רגשותהאהבהלרורי כן חוזרים.....*בוהה בטמטום במסך* למה. למה אני לא יכולה לרצות להיות עצמי?! וזהו זה?
אה כןף לבלוג אין הרבה תגובות...
ליתר דיוק. אין בכלל. הוא כה בודד! ואומלל! ומנודה!!!

Shiri from the block

Active member
אממ שאלת../images/Emo58.gif מתי רורי ודין ישכבו?../images/Emo12.gif ו..נראה את דין עוד כמה פעמים בעונה הזאת?

למעלה