כן,ראם מסתבר שיש מנהג כזה חח, תורי!
שם:נוֹמי גיל:20 איזור מגורים:מרכז -קצת על ראש השנה מה לבשתם לערב החג?הממ ג'ינס וגופיית קשירה בהירה ממ פרחונית
איך עבר עליכם ערב החג, מה עשיתם?ממ היה נחמד, ארוחה משפחתית.. מוזיקה, אחרכך ראינו אנשים השנה חח .. שתינו יין וכל זה, כפי שאמרתי, היה נחמד
איזה חלק בארוחה הכי אהבתם?האוכל היה מעולה הממממ.. ואהבתי הכל אינמה להגיד.. אהבתי את הביצים הממולאות ואת המנה העיקרית של הבשר הכי נראה לי -זה או זה ושאלות בנושא חגים וראש השנה: ראש השנה שלנו או הסילבסטר (נראה לי שתוכלו לענות בקלות)?אני אומרת שלנו, האמת היא שבסילבסטר לא תמיד אני עושה משו, אבל יש לי דווקא חיבה לארוחות משפחתיות חנוכה, פסח או סוכות (החגים הארוכים)?אני מתלבטת בין חנוכה לסוכות. נראה לי קודם חנוכה.. הנרות והסופגניות והשירים וכל זה חח מאכל אהוב מאחד מחגי ישראל: סופגניה
האם אכלתם השנה ו- (כדאי לכם מאוד שכן) יאפ דג רגיל או גפילטע פיש? אני לא ממש אוהבת דגים.. אכלתי השנה קצת גפילטע איזה צבע של תפוח אתם אוכלים עם הדבש שלכם -צהוב, ירוק או אדום?הפעם היה אדום אבל זה לא עקרוני, בד"כ או צהוב או אדום, כי הירוקים חמוצים ואנחנו לא קונים אותם הרבה לדעתכם צריך ללבוש לבן בערב החג?לא בהכרח, זה תלוי בהרגשה האישית.. אני בעד ללבוש משהו בהיר.. גם אם לא בהכרח לבן
מה אתם מעדיפים, ארוחה אינטימית רק עם בני השמפחה הקרובים או ארוחה גדולה עם המשפחה המורחבת? אני אוהבת ארוחות של המשפחה הקרובה
אתם נוהגים לצאת בערב ראש השנה לאחר ארוחת החג? ממ לא במיוחד, רק אם יש משהו שתככנתי עם חברים ובפסח וחגים אחרים? אותו דבר בערך אתם נמנעים במפורש מלנעול נעלי עור בכיפור? (סתם כי מעניין אותי) כפי שאמרתי, כן יש מנהג כזה, ואני נועלת מה שיש לי.. לא בהכרח מקפידה בקיצוניות , פשוט בודקת מה יש האם עזרתם להכין איזו מנה לסעודת החג? כן, את הפירה שליד הבשר חח
האם אתם נוהגים ללכת לשמוע את תקיעת השופר? ממ כבר שנים שלא הלכתי
אבל זה היה נחמד האם אתם מכירים את 3 סוגי ה"תקיעות" () הקיימות *אהמ*עינב*אהמ*? עכשיו (תודות לעינב) אני יודעת בדיוק
חח ותמונה לחג