שרשור

וסקר שהכנתי כרגע (כן, משעמם לי)

שם:
מה לבשתם לערב החג?
איך עבר עליכם ערב החג, מה עשיתם?
איזה חלק בארוחה הכי אהבתם? -זה או זה ושאלות בנושא חגים וראש השנה:
ראש השנה שלנו או הסילבסטר (נראה לי שתוכלו לענות בקלות)?
חנוכה, פסח או סוכות (החגים הארוכים
)?
מאכל אהוב מאחד מחגי ישראל:
האם אכלתם השנה
ו-
(כדאי לכם מאוד שכן
)
דג רגיל או גפילטע פיש?
איזה צבע של תפוח אתם אוכלים עם הדבש שלכם -צהוב, ירוק או אדום?
לדעתכם צריך ללבוש לבן בערב החג?
מה אתם מעדיפים, ארוחה אינטימית רק עם בני השמפחה הקרובים או ארוחה גדולה עם המשפחה המורחבת?
אתם נוהגים לצאת בערב ראש השנה לאחר ארוחת החג?
ובפסח וחגים אחרים?
אתם נמנעים במפורש מלנעול נעלי עור בכיפור? (סתם כי מעניין אותי)
האם עזרתם להכין איזו מנה לסעודת החג?
האם אתם נוהגים ללכת לשמוע את תקיעת השופר?
האם אתם מכירים את 3 סוגי ה"תקיעות" (
) הקיימות *אהמ*עינב*אהמ*? שימו תמונה נחמדה שבא לכם לרגל החג (אם יש לכם
)

Im The Sun

New member
למרות שאני נמנע מלענות../images/Emo42.gif

על סקרים בדר"כ אני אענה
שם: ראם גיל: 18 איזור מגורים: חוף הכרמל -קצת על ראש השנה מה לבשתם לערב החג? חולצה לבנה עם כפתורים שיש עליה פסים שחורים דקים לאורך וג'ינס דהוי בצבע בג' בהיר בהיר בהיר. איך עבר עליכם ערב החג, מה עשיתם? סתם דיברתי עם חבר בארוחה ושיחקנו אח"כ פינג פונג. איזה חלק בארוחה הכי אהבתם? את התפוחי אדמה -זה או זה ושאלות בנושא חגים וראש השנה: ראש השנה שלנו או הסילבסטר (נראה לי שתוכלו לענות בקלות)?נראה לי שהסילבסטר... את הסילבסטר חוגגים עם חברים
חנוכה, פסח או סוכות (החגים הארוכים)? סוכות הכי שווה. מאכל אהוב מאחד מחגי ישראל: אמממ... לא יודע את האוכל העיקרי ואולי כמה גרגרים מהרימון. האם אכלתם השנה ו- (כדאי לכם מאוד שכן) דג רגיל או גפילטע פיש? אכלתי טונה. איזה צבע של תפוח אתם אוכלים עם הדבש שלכם -צהוב, ירוק או אדום? אדום לדעתכם צריך ללבוש לבן בערב החג? לא ממש לא. מה אתם מעדיפים, ארוחה אינטימית רק עם בני השמפחה הקרובים או ארוחה גדולה עם המשפחה המורחבת? תלוי מתי שואלים אתם נוהגים לצאת בערב ראש השנה לאחר ארוחת החג? לא ממש רק אם יש משהו מעניין. סתם נפגשתי עם ידידות במושב לא משהו רציני. ובפסח וחגים אחרים? רק אם יש משהו מעניין. אתם נמנעים במפורש מלנעול נעלי עור בכיפור? (סתם כי מעניין אותי) יש כזה מנהג?! האם עזרתם להכין איזו מנה לסעודת החג? אני אכלתי... האם אתם נוהגים ללכת לשמוע את תקיעת השופר? חח כבש שלוש שנים לא. האם אתם מכירים את 3 סוגי ה"תקיעות" הקיימות? לא... זהו

כן,ראם מסתבר שיש מנהג כזה חח, תורי!

שם:נוֹמי גיל:20 איזור מגורים:מרכז -קצת על ראש השנה מה לבשתם לערב החג?הממ ג'ינס וגופיית קשירה בהירה ממ פרחונית
איך עבר עליכם ערב החג, מה עשיתם?ממ היה נחמד, ארוחה משפחתית.. מוזיקה, אחרכך ראינו אנשים השנה חח .. שתינו יין וכל זה, כפי שאמרתי, היה נחמד
איזה חלק בארוחה הכי אהבתם?האוכל היה מעולה הממממ.. ואהבתי הכל אינמה להגיד.. אהבתי את הביצים הממולאות ואת המנה העיקרית של הבשר הכי נראה לי -זה או זה ושאלות בנושא חגים וראש השנה: ראש השנה שלנו או הסילבסטר (נראה לי שתוכלו לענות בקלות)?אני אומרת שלנו, האמת היא שבסילבסטר לא תמיד אני עושה משו, אבל יש לי דווקא חיבה לארוחות משפחתיות חנוכה, פסח או סוכות (החגים הארוכים)?אני מתלבטת בין חנוכה לסוכות. נראה לי קודם חנוכה.. הנרות והסופגניות והשירים וכל זה חח מאכל אהוב מאחד מחגי ישראל: סופגניה
האם אכלתם השנה ו- (כדאי לכם מאוד שכן) יאפ דג רגיל או גפילטע פיש? אני לא ממש אוהבת דגים.. אכלתי השנה קצת גפילטע איזה צבע של תפוח אתם אוכלים עם הדבש שלכם -צהוב, ירוק או אדום?הפעם היה אדום אבל זה לא עקרוני, בד"כ או צהוב או אדום, כי הירוקים חמוצים ואנחנו לא קונים אותם הרבה לדעתכם צריך ללבוש לבן בערב החג?לא בהכרח, זה תלוי בהרגשה האישית.. אני בעד ללבוש משהו בהיר.. גם אם לא בהכרח לבן
מה אתם מעדיפים, ארוחה אינטימית רק עם בני השמפחה הקרובים או ארוחה גדולה עם המשפחה המורחבת? אני אוהבת ארוחות של המשפחה הקרובה
אתם נוהגים לצאת בערב ראש השנה לאחר ארוחת החג? ממ לא במיוחד, רק אם יש משהו שתככנתי עם חברים ובפסח וחגים אחרים? אותו דבר בערך אתם נמנעים במפורש מלנעול נעלי עור בכיפור? (סתם כי מעניין אותי) כפי שאמרתי, כן יש מנהג כזה, ואני נועלת מה שיש לי.. לא בהכרח מקפידה בקיצוניות , פשוט בודקת מה יש האם עזרתם להכין איזו מנה לסעודת החג? כן, את הפירה שליד הבשר חח
האם אתם נוהגים ללכת לשמוע את תקיעת השופר? ממ כבר שנים שלא הלכתי
אבל זה היה נחמד האם אתם מכירים את 3 סוגי ה"תקיעות" () הקיימות *אהמ*עינב*אהמ*? עכשיו (תודות לעינב) אני יודעת בדיוק
חח ותמונה לחג

crazy4AJ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רואה? בכל זאת אני מועילה במשהו

crazy4AJ

New member
אגב, נומי

כתבתי משהו בקומונה שלנו (משהו חשוב!) אז כנסי בבקשה!

E

Elektra Natchios

Guest
אני ../images/Emo26.gif

שם: אופיר
איזור מגורים: ראשל"צ -קצת על ראש השנה
מה לבשתם לערב החג? חולצה אדומה ומכנס שחור (מאוד ברוח החג
)
איך עבר עליכם ערב החג, מה עשיתם? סתם.. ארוחה משפחתית, גיליתי סוף סוף מי האנשים שבאים לכל הארוחות המשפחתיות ואין לי מושג מי הם, שמתי לב גם שיש חלק בברכה שאף אחד לא יודע, וכולם מתחילים למלמל
איזה חלק בארוחה הכי אהבתם? אין חלק מסויים.. אני לא מתה על ארוחות חג. -זה או זה ושאלות בנושא חגים וראש השנה:
ראש השנה שלנו או הסילבסטר (נראה לי שתוכלו לענות בקלות)? אה, אין העדפה מסויימת.. אולי הסילבסטר כי זה לא עם כל המשפחה.
חנוכה, פסח או סוכות (החגים הארוכים)? פסח.
מאכל אהוב מאחד מחגי ישראל: קניידלעך (אני מנחשת שככה כותבים - עינב, תעזרי לי כאן)
האם אכלתם השנה ו- (כדאי לכם מאוד שכן)
ו-
לא, לא אכלתי. אני לא אוהבת.
דג רגיל או גפילטע פיש? לא זה ולא זה.
איזה צבע של תפוח אתם אוכלים עם הדבש שלכם -צהוב, ירוק או אדום? אני לא אוכלת תפוח בדבש, אבל בד"כ תפוחים ירוקים כי הם חמוצים
לדעתכם צריך ללבוש לבן בערב החג? לא.
מה אתם מעדיפים, ארוחה אינטימית רק עם בני השמפחה הקרובים או ארוחה גדולה עם המשפחה המורחבת? אני לא אוהבת כ"כ ארוחות משפחתיות, אז אם צריך לבחור - ארוחה אינטימית רק עם בני המשפחה הקרובים.
אתם נוהגים לצאת בערב ראש השנה לאחר ארוחת החג? לא.
ובפסח וחגים אחרים? לא.
אתם נמנעים במפורש מלנעול נעלי עור בכיפור? (סתם כי מעניין אותי)
לא ידעתי שקיים דבר כזה, אבל בעיקרון לא.
האם עזרתם להכין איזו מנה לסעודת החג?
ח, לא..
האם אתם נוהגים ללכת לשמוע את תקיעת השופר? כשהייתי ישנה אצל סבא וסבתא שלי פעם, אז כן.. אבל עכשיו ממש לא.
האם אתם מכירים את 3 סוגי ה"תקיעות" (
) הקיימות *אהמ*עינב*אהמ*?
לבריאות. ולא, אני לא מכירה.

crazy4AJ

New member
חחחחח צר לי, אין לי מושג איך כותבים

"קניידעלך", פשוט זה מאכל אשכנזי אז...
אם זה חשוב לך אני יכולה לברר

NAJ

New member
אני רוצה לענות!

ניר
12 (אכן כן!...)
רמת השרון (לדיוק הרצליה ליה ליה ליה)
את הקטע של הפירה!
ממש ממש ממש ממש (יכולתי להמשיך אבל לא!) לא!
פסח-מצות חופש מה עוד אפשר לבקש?!
רימון
טעמתי וזה היה מאוד מאוד מאוד בעעעעעעעעעעע מגעיל דוחה ומתוק מדי!
אמממ אפשר לבחור בטונה?
אדום! ברור! לא מכניס לפה צבע אחר!
אני אוהב שחור אבל אני לבשתי מכנסיים שחורים וחולצה לבנה!
בני דודים! (ויש לי הרבה תשאלו את אופיר!)
רק לחצר!
אמממ בדרך כלל לא...
אין לי נעלי עור! רצח! דרך אגב לא לאכול שום דבר של אווז! הפיטום הוא אכזרי!
אמ פירה, ממולאים לפתוח את הקולה?...
בלה בלה בלה נקסט!
תקיעה תרועה שברים!!!!!!!!!!יש יש יש יש גו ניר גו גו גו ניר!

crazy4AJ

New member
כל הכבוד ניר!

גם על הקטע עם האווזים (אכן, אכן, הפיטום הוא אכזרי ואני שמחה שהוציאו חוק נגד זה
), וגם כי הוא ידע את סוגי התקיעות (טוב, לא כזה חוכמה, יש רבנים שגרים לידנו
).

שנה טובה לכו-לם!../images/Emo24.gif

מפורום בראד פיט (טוב, אנחנו כמעט משפחה עכשיו, לא?)

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo75.gif../images/Emo6.gif שנה טובה גם לכם!

למעלה