שרשור

עדן גפן

New member
שרשור../images/Emo32.gif

כל הודעה לא קשורה של לירז שלא תשורשר לפה, תימחק
(חעחעחע חשתי מנהלת
)

עדן גפן

New member
שאלון שיעמום+היכרות../images/Emo9.gif (קצר)

שם+תמונה(בקובץ! חחח): גיל: כיתה: תחביבים: אזור/עיר: מה מושך אותך? מה דוחה אותך? מה עושה לך צמרמורת? אוהב שוקולד? אוהב צ'יפס ושאר חטיפים? מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: משפט חכם: שיר ביטון, יהודה סעדו או מישנייה? גרין דיי או בריטני ספירס? רוק, פופ או היפ הופ? כוכב נולד או אמריקן איידול? חתפסו אותך על חם מחטט באף? אכלת nokk out? איזה מהם אהבת? מילה שאתה נוהג להגיד/אופיינית לגביך: חבר/חברה-יש? אם כן-כמה זמן? מה שקלאסי או מה שמודרני? נגמר הטואלט בשירותים ולא היה במה לנגב (אפילו לא מגבת)? אם כן- מה עשית? הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה
? תכונות אופייניות: תכונות אידיאליות לדעתך: זרוק מספר מקצועות בבצפר: מה אתה חושב שכל מה שכתבת עכשיו אומר לגביך? ומה אתה חושב על השאלון?

עדן גפן

New member
עונה../images/Emo3.gif

שם+תמונה(בקובץ! חחח):עדן (התמונה בקובץ!!! חחחחח) גיל:14 כיתה:ט' תחביבים:הרבה אזור/עיר: דרום, מבועים מה מושך אותך? הקול של אביב חעחעחע מה דוחה אותך? הקול של אייל גולן
מה עושה לך צמרמורת? הקול של אביב
אוהב שוקולד? בטח! מריר יאמיי אוהב צ'יפס ושאר חטיפים? בטח!!! מקצוע אהוב: ספרות, אנגלית מקצוע שנוא: הכל חוץ מאלה חח משפט חכם: "עד יפה דרך השלום מאשר דרך המלחמה." (יצחק רבין ז"ל) שיר ביטון, יהודה סעדו או מישנייה? מישה למרות שלא ראיתי חעחעחע גרין דיי או בריטני ספירס? לא'דעת רוק, פופ או היפ הופ? רוק כוכב נולד או אמריקן איידול? אמממ..:| חתפסו אותך על חם מחטט באף? בטח שלא חעחעחע אכלת nokk out? איזה מהם אהבת? מזה? מילה שאתה נוהג להגיד/אופיינית לגביך: פאקינג חבר/חברה-יש? אם כן-כמה זמן? נופ מה שקלאסי או מה שמודרני? תלוי נגמר הטואלט בשירותים ולא היה במה לנגב (אפילו לא מגבת)? אם כן- מה עשית? לא קרה! מזל! חעחעחע הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: לוזוכרת פולל חח לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? בטח חח לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? תכונות אופייניות: אומרים שאני ביצ'
תכונות אידיאליות לדעתך: :| זרוק מספר מקצועות בבצפר: ספרות אנגלית מתמטיקה וואטאבר מה אתה חושב שכל מה שכתבת עכשיו אומר לגביך? שאתה וואנבי פסיכולוג אבל לא ומה אתה חושב על השאלון? כנ"ל

RTur

New member
עונה..

שם+תמונה(בקובץ! חחח): ארתור (יש תמונה בגלריות אין לי כוח חח) גיל: עוד חודשיים 17! כיתה: יב'! תחביבים: לשיר, לנגן, לקנות דיסקים, מחשב, טלוויזיה, להסתלבט, לישון אזור/עיר: דרום, באר שבע מה מושך אותך? כנות, אופי חזק ולא יודע מה עוד מה דוחה אותך? פוזה, צביעות מה עושה לך צמרמורת? עיפרון, גיר על לוח (כן כן, 6 שנים סבלתי מצמרמורות ביסודי..) אוהב שוקולד? במידה מועטה.. לא הרבה.. אוהב צ'יפס ושאר חטיפים? ברור.. אני חי על ג'אנק כל חיי.. מקצוע אהוב: מוסיקה וחינוך (כי לא עושים כלום) מקצוע שנוא: מתמטיקה ופיזיקה בעעעעע משפט חכם: אין דבר העומד בפני הרצון, אבל אם יש רצון והדבר אינו עומד? (חחח עכשיו כמעט 1 וחצי בלילה.. אל תצפו למשו חכם יוצא מפי עכשיו..) שיר ביטון, יהודה סעדו או מישנייה? מישנייה! גרין דיי או בריטני ספירס? גרין דיי רוק, פופ או היפ הופ? שלושתם כוכב נולד או אמריקן איידול? אף פעם לא ראיתי אמריקן איידול אז כוכב נולד חתפסו אותך על חם מחטט באף? לא יודע.. אולי.. אכלת nokk out? איזה מהם אהבת? לא אכלתי.. מילה שאתה נוהג להגיד/אופיינית לגביך: חחחחח (אני צוחק המון, כי החיים הם בדיחה...), בעע, אוף, סבבה
חבר/חברה-יש? אם כן-כמה זמן? לא מה שקלאסי או מה שמודרני? מודרני נגמר הטואלט בשירותים ולא היה במה לנגב (אפילו לא מגבת)? אם כן- מה עשית? לא קרה לי אף פעם דבר כזה.. תמיד יש עוד 10 גלילים ספייר בארון חח הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: אממ לא זוכר.. לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? אני כל החיים בדיאטה.. חח סתם אני פשוט כל החיים לא אוכל כל כך הרבה.. תכונות אופייניות: אתם תגידו, אני לא נותן הערכות לעצמי.. תכונות אידיאליות לדעתך: 1 וחצי בלילה.. עזבו אותי באימ'שלכם חח זרוק מספר מקצועות בבצפר: פיזיקה ומתמטיקה (תמיד אומרים את מה שהכי שנוא.. וגם כרגע עשיתי שיעורים בזה חח) מה אתה חושב שכל מה שכתבת עכשיו אומר לגביך? 1 וחצי בלילה.. זה אומר שאני צריך ללכת לישון! ומה אתה חושב על השאלון? שאלון נחמד.. ואני צריך ללכת לישון! חחח

Atza

New member
עונהההההה../images/Emo80.gif

שם+תמונה(בקובץ! חחח): דנע
שום תמונה
כיתה:י' תחביבים: נו הרבה
אזור/עיר:אי שם מה מושך אותך?טיפקס
מכורה מה דוחה אותך?תולעים
חחח מה עושה לך צמרמורת?חחח אממ כששמים סכו"ם על מפה
בגלל זה בארוחות שמים את שלי על הצלחת
אוהב שוקולד?לא ממש ..תלוי מתי אוהב צ'יפס ושאר חטיפים?מאוד מקצוע אהוב:בעיקרון ביולוגיה אבל השנה כימיה נראה לי
מקצוע שנוא:ספורט וערבית משפט חכם:יש המון! שיר ביטון, יהודה סעדו או מישנייה? שיר.. גרין דיי או בריטני ספירס?גרין דיי
רוק, פופ או היפ הופ?רוק כוכב נולד או אמריקן איידול? כוכב חתפסו אותך על חם מחטט באף?איכס לא
אכלת nokk out? איזה מהם אהבת?לא אכלתי מילה שאתה נוהג להגיד/אופיינית לגביך:"יו סאק" , "איז ", "היי" וכו'
חבר/חברה-יש? אם כן-כמה זמן?אין מה שקלאסי או מה שמודרני? תלוי מה
! נגמר הטואלט בשירותים ולא היה במה לנגב (אפילו לא מגבת)? אם כן- מה עשית? איכס! צורחת שמישהו יביא לי
! מי מנגב במגבת
?!?!?! הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר:
אוי דיוס מיו. לא עניינכם לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? חחח ברור לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה?--- תכונות אופייניות:רעות או טובות
? תכונות אידיאליות לדעתך:חוש הומור,כנות,חוסר אגואיזם חחח
זרוק מספר מקצועות בבצפר:נו עזבו אותי באמאשלכם מה אתה חושב שכל מה שכתבת עכשיו אומר לגביך? שאין לי כוח אליכם
? ומה אתה חושב על השאלון?שהוא הכי מפגר שיש ביקום
נגמר??תודה לאל

mic22

New member
עונהה ../images/Emo3.gif

שם+תמונה(בקובץ! חחח): מיכל. לא צריך תמונה
אזור/עיר: מרכז מה מושך אותך? אוכל
מה דוחה אותך? לאידעת מה עושה לך צמרמורת? השירה של הראל
(צמרמורת טובה).. ואם הכוונה לצמרמורת רעה
אז ציפורן על לוח לבן אוהב שוקולד? יעפ אוהב צ'יפס ושאר חטיפים? יעפ מקצוע אהוב: משחק
מקצוע שנוא: תנך
משפט חכם: "אין דבר העומד בפני הרצון"
שיר ביטון, יהודה סעדו או מישנייה? הראל. אבל אם חייבים אז שיר גרין דיי או בריטני ספירס? בריטני?
רוק, פופ או היפ הופ? פופ אנד רוק
כוכב נולד או אמריקן איידול? כוכב נולד (לא כולל 3) חתפסו אותך על חם מחטט באף? לא
אכלת nokk out? איזה מהם אהבת? לא אכלתי מילה שאתה נוהג להגיד/אופיינית לגביך: כל מיני חבר/חברה-יש? אם כן-כמה זמן? לא מה שקלאסי או מה שמודרני?מודרני?.... נגמר הטואלט בשירותים ולא היה במה לנגב (אפילו לא מגבת)? אם כן- מה עשית? איכס מי מנגב במגבת?
מבקשת ממישהו שיביא לי.. הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: לא זוכרת לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? אממ לא באופן רשמי אבל אני משתדלת לאכול פחות שטויות לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לא יודעת פשוט לעשות שאלה אחת?
תכונות אופייניות: אממ כוח רצון ושאפתנית תכונות אידיאליות לדעתך: לאידעת זרוק מספר מקצועות בבצפר: מתימטיקה תנך היסטוריה.. מה אתה חושב שכל מה שכתבת עכשיו אומר לגביך? המקצועות שכשאומרים בצפר ישר צצים כי הם הכי הרבה סבל
ומה אתה חושב על השאלון? סתם דפוק

למעלה