שרשור

היום בתפוז אנשים../images/Emo42.gif

בר רפאלי, הדוגמנית והשחקנית המגלמת את נועה צוקרמן ב"פיק אפ" תגיע ב-21:40 ל-BlogTV ותענה לשאלות הגולשים בפורום בראיון שווה במיוחד.
צמד הראפרים וכוכבי הריאליטי "החיים על פי Y" ביגי ושורטי, יגיעו ב-22:30 ל-BlogTV וישיבו לשאלותיכם. היכנסו לפורום "ערוץ yesY" ושרשרו להם שאלות. לבלוגTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
פורום צילום - עיבוד דיגיטלי D35 מזמין אתכם לעצב כרטיסי שנה טובה שיכללו תמונה שצילמתם ואולי תזכו בהגדלת תמונה לגודל 50/70 + למינציה! לפרטים נוספים, הקליקו כאן.

סקר ממש יפה לדעתי של D o o S h a

מתוך פורום "סקרים ושאלונים" גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? מה צבע המכנס? מה צבע התחתונים? צבע עיניים: צבע שיער: צבע עור: אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. 2. 3. 4. 5. ירוק או לבן? צהוב או כחול? אדום או לבן? שחור או לבן? כחול או תכלת? ורוד או סגול? ירוק או ירקרק? שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 2 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? מהו הצבע השולט בארון שלך? מהו הצבע שמאפיין אותך? איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? וחבר טוב? תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. באיזה צבע החדר שלך? איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? באיזה צבע הבצפר שלך?

ותשובותיי ../images/Emo141.gif חח יוצר התעמקות

קלה בעצמך כשחושבים על התשובות חח גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? אממ אפרסק? חח מה צבע המכנס?כחול בהיר(ג'ינס) מה צבע התחתונים?לבן עם כל מיני צבע עיניים:חום צבע שיער:חום כהה צבע עור:לבן וקצת שזוף אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: לא אדרג אבל ארשום אותם : כחול סגול ירוק ובבגדים ורוד ושחור ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? לבן שחור או לבן? לבן (זה לא כצבע.. יש לי תסבוכת מאחורי זה חח) כחול או תכלת?כחול ורוד או סגול?סגול ירוק או ירקרק?ירוק שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: חום-קקי... ירוק-חיוור... צבעים בוהקים מדי למיניהם (במיוחד שבאים בבגדים פקאצתיים.. כמו כתום זוהר וכו) עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? בד"כ כתום וצהוב מהו הצבע השולט בארון שלך? ממ שחור,לבן,כחול וקצת ורוד מהו הצבע שמאפיין אותך? ממ כחול-סגול איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? כל צבעי הקשת וחבר טוב? כחול תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. אני חושבת שגם נע בגונים כחולים וסגולים וורודים וטיפה אפור.. כי אני קצת רגועה אבל קצת מלנכולית וקצת נוח לי אבל קצת יש לי דברים שמדאיגים ומעוררים מחשבה באיזה צבע החדר שלך? ממ לבן.. עם כל מיני צבעים של החפצים שבו איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? ממ יותר כחולים וסגולים באיזה צבע הבצפר שלך? כל מיני גוונים של אפור בעיקר.. גם בגלל המבנים וגם בגלל חוויות וזכרונות ממנו.. אולי קצת כחול

Ma E

New member
סקר סקקקקקקקקרררררררררררר

גוף: בנוי.. חעחעחע מה צבע החולצה שלכם עכשיו? לבנה מה צבע המכנס? בוקסר לבן מה צבע התחתונים? חחחח גם לבנים.. ולא התאמתי צבע עיניים: כחול\ירוק צבע שיער: בלונדיני צבע עור: בהיר אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. ירוק 2. אדום 3. חום 4. כחול 5. שחור ירוק או לבן? ירוקקקקקקקקקקקקק צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? כחול.. ורוד או סגול? ורוד
ירוק או ירקרק? ירווווקקקקק שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1. לבן 2. כתום 3. צהוב 4. סגול 5. אין לי.. וזה לא צבעים שנואים פשוט פחות אהובים עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? קקי? מהו הצבע השולט בארון שלך? נראה לי שירוק או שחור מהו הצבע שמאפיין אותך? ירוק איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? ירוק.. [כן יש לי אובססיה לירוק] וחבר טוב? לא יודעת.. תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. אדום תשוווקקקההההההה עחעחעחעח באיזה צבע החדר שלך? בורדו וקיר כתום... איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? אני אוהבת אותו ככה.. באיזה צבע הבצפר שלך? צבע הביצפר? צהוב כזה מעפן

עונה ../images/Emo9.gif

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? ירוק מה צבע המכנס? שחור מה צבע התחתונים? לבן צבע עיניים: חום ירוק.. צבע שיער: שטני צבע עור: בהיר אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.אדום 2.כתום 3.שחור 4.לבן 5.ורוד ירוק או לבן?לבן צהוב או כחול?צהוב אדום או לבן?אדום שחור או לבן?שחור כחול או תכלת?תכלת ורוד או סגול? ורוד ירוק או ירקרק? ירקרק שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1. כחול כהה מאוד 2 ירוק מאוד כהה 3 צהוב כהה מאוד אין עוד.. עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? צהוב כהה מהו הצבע השולט בארון שלך? ורוד ולבן מהו הצבע שמאפיין אותך? מזאות אומרת?! איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? תכלת וחבר טוב? ורוד תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. אדום!! אהבתי למוסיקה!! ולאנג'י אדוום = צבע לב (לא אמיתי ,זה שמצירים.. למרות שהאמיתי הוא אדום אבל בגלל הדם.)אהבה, כל משאני אוהבת. באיזה צבע החדר שלך? קירות לבנים(ברור!!) ראתים בגבני כתוםעל חום וכל הפריטים צבעוניים!! איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?כמו שהוא הפריטים(ספרים,קופסאות וכו'..) בצבעים מגובנים והקירות לבנים! באיזה צבע הבצפר שלך? מגובן.הצבע של סמל הבצפר כחול,לבן תכלת.

תשובתיי......!

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו?כחול מה צבע המכנס?ירוק מה צבע התחתונים?מה זאת השאלה הזאת?!?!חח אבל כתום.. צבע עיניים:חום דבש צבע שיער:שטני צבע עור:בהיר אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. תכלת 2. סגול 3. ורוד 4. ירוק 5. לבן ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? לבן שחור או לבן? לבן ..[שחור מסכיר לי אבל..] כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירקרק שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 חום 2 שחור 3 אפור 4 צהוב 5 כתום עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? בורדו מהו הצבע השולט בארון שלך? שניה אני צריכה לבדוק.אמממ נראה לי לבן מהו הצבע שמאפיין אותך? כחול..!!! איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? תכלת וגם כחול וחבר טוב? ורוד תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע.אולי ורוד,כי זה בעצם צבע של בנות וגם המפונקות.צבע שכול הבנות אוהבות [בדרך כלל] באיזה צבע החדר שלך? סגול! איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? צבעוני באיזה צבע הבצפר שלך?הכוונה לקירות? יש כתום [די מוזר],הרבה לבן ואפור [מה לעשות כנראה שאין לנו תקציב לצבעים מבוקשים יותר] ואפשר להגיד ירוק!

לונה..

New member
הו, בא לי

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? שחור מה צבע המכנס? זית מה צבע התחתונים? לבן ויש כיס מאגניב כזה
צבע עיניים: כחול-ירוק-אפור חח זה משתנה מעת לעת צבע שיער: חום כהה צבע עור: אוי, הייתי רוצה לרשום שאני תימניה
אבל אני סתם לבנה שזופה
אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: אני שונאת לדרג, אני אכתוב סתם את כל הצבעים וזהו. 1. כחול 2. סגול 3. אדום 4. ירוק 5. צהוב ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? כחול ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירוק איזה מין שאלות
שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 ורוד 2 סגלגל 3 תכלכל 4 ירקרק 5 לא יודעת בקיצור, כל גוני הפריחות. עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? לא יודעת, אין לי ממש בעיה עם צבעים מהו הצבע השולט בארון שלך? כל מיני אנערף מהו הצבע שמאפיין אותך? נראה לי שכחול איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? כחול וירוק. וחבר טוב? מאיפה לי? שיהיה כתום תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע - אדום, כי כיף לי, ומאוד התרגשתי היום ואתמול ובכלל, ונראה לי שאני מסמיקה קצת, אבל מזה משנה
אח, אני אוהבת את כל העולם
באיזה צבע החדר שלך? אדום וצהבהב כזה כמו של קליפת ביצה
איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? לא רוצה שיהיה בצבעים אחרים. החדר שלי=שלמות. באיזה צבע הבצפר שלך? אין לי ביצפר! הא! אממ הוא היה אפור, מכוער כזה ומדכא ומשעמם. הוי, יצירתי

¥EleVatioN¥

New member
טוב גמאני../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? ירוק מה צבע המכנס? לבן עם פרות מה צבע התחתונים? תכלת (לונע למה את צריכה כיס בתחתונים!?) צבע עיניים: חום קקה
צבע שיער: שטני עם קצת בלונד...אני מקווה
צבע עור: הממ לא שזופה מידי, אני שונאת שיזוף, אני רוצה להיות לבנה! אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. כחול 2. שחור 3. סגול 4. אדום 5. כתום ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? כחול ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירוק איזה מין שאלות שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: צבעי ברבי עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? ורוד מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור מהו הצבע שמאפיין אותך? שחור
איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? לומר שחור זה לא כזה אופטימי...אבל אני מעדיפה אותו
וזה לא שהחיים שלי גרועים, בכלל לא
וחבר טוב? לאדעת, לבן נגיד, כי לאהד מתאים לבן
גם ירוק, וכחול..ואפור ושחור
תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע - שחור-אפור, כי שחור זה כזה...לאדעת נחמד ומרגיע, ואפור כי זה יפה שהשמים אפורים ^^ באיזה צבע החדר שלך? לבן מלוכלך ובחלקו מקושט בפוסטרים
איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? שחור, אבל אמא לא מרשה, גם אפור לא
אז ישאר לבן מלוכלך, במילא בסוף הוא יהיה אפור
באיזה צבע הבצפר שלך? חום-בז' מעפן כזה, לא איכפת לי האמת.

Ma E

New member
10 דברים שלא ידענו..

גנוב מפורום עברי לידר. כל אחד יכתוב 10 דברים קטנים או גדולים על האישיות שלו או החיצוניות שלו שלא ידענו.. והיה שמח לשתף אותנו.. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Ma E

New member
טוב אני אשתדל למלא 10..

1. אני מתה על טראנסים והואוסים אבל אני לא רוקדת... 2. אני שונאת את הכפות רגלים שלי 3. אני אוכלת ציפורניים בתקופות... 4. אני אוהבת כאב [אתם צריכים לראות את הידים והצלעות שלי כמה כחולים יש לי אחרי אימון בקארטה...]
5. יש לי משיכה גדולה לאש...
6. פעם העדפתי ברונטיות אבל לאט לאט זה השנתה לבלונדיניות... זה בטח יחזור חזרה חח 7. אני יכולה לקשר כמעט כל שיר [במיוחד עברי] לחיים שלי ולהרגשה שיש לי באותו רגע.. 8. בפלאפון שלי יש לפחות 100 הודעות שמורות מאנשים שהיו חשובים לי... 9. אני תמיד מסתובבת עם פלאפון מצלמה דיגיטלית ונגן MP וגם ארנק.. במקום פלאפון עם MP ומצלמה אני הולכת עם הדבר האמיתי
וזה הכי כיף... 10. יש לי בערך 10 זוגות של נעלי אדידס שונות..

¥EleVatioN¥

New member
אעעעעעע../images/Emo129.gif

לאדעת אם ידעתם או לא... 1. יש לי שלפוחית בצבע כי..לאמשנה למה
2. הסתפרתי (כן כן השיער לא מגיע לתחת יותר
) 3. עוד.........27 ימים נגמר לי המלווה (הללויה!!) 4. אין לי עגילים באוזניים (או בכל מקום אחר
) 5. אני שונאת אנגלית של פסיכומטרי 6. תסתפקו בחמש עובדות

../images/Emo62.gifהיום בתפוז אנשים../images/Emo43.gif

הערב בשעה 19:00, מירי מסיקה הגדולה מכולן באה אליכם: היא תתארח לייב ב-BlogTV ותענה לשאלות גולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1324&msgid=61658326
בשעה 20:00 ניסו סימן טוב יתארח לייב ב-BlogTV. ניתן לשרשר שאלות כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=220&msgid=61792625
ב-20:00 יתארח השף יגיל יצחקוב, כותב רב המכר "נראה אותך גבר במטבח" בפורום מתכונים ויענה על שאלות הגולשים. אתם מוזמנים להעלות שאלותיכם כבר עכשיו בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=75&msgid=61826712
תחרות הברכה המקורית לראש השנה של פורום לימודים ושיעורי בית יוצאת לדרך. מעצבים ברכת שנה טובה מקורית לפורום וזוכים בפרס
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=321&msgid=61791114
חדש בבלוגTV ובצאט המתקדם של תפוז- החל מהיום, ניתן לשוחח במצלמה אחד על אחד עם כל גולש רשום או אורח. כל מה שצריך זה מצלמת אינטרנט מחוברת. האפשרות אינה מצריכה שום ידע טכני קודם. http://www.tapuz.co.il/chat/

כנסו בבקשה

http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=148692 טוב זה הבלוג שלי נעיים מאוד אם בא לכם תכנסו זה דברים על החיים ולא אני לא מספרת מה עשיתי בבצפר ( לרוב ) כמו רוב הבלוגים אבל זה סתם סוג של יומן בה ביי

Ma E

New member
האישונים של אנג'לינה...

טוב אני כבר כל כך מכירה את תוי הפנים של אנג'לינה שמתמונה של העין בלבד בנענע ידעתי שזאת היא ולהיכנס.. חחחחחחחח אז זוכרים את התמונות הקלוז אפ שהיה לה לא מזמן? שכולם אמרו שהיא לא יצאה כל כך משהו? אז הצלם צילם עוד כמה סלבס והאמת שהעיניים של כולם יצאו מדהימות
תהנו [מעייפות אין לי כוח לשים לינק כי לחצתי בטעות על תגובה מהירה.. תסלחו לי..] http://www.stern.de/unterhaltung/fotografie/544485.html?backref=%2Funterhaltung%2Ffotografie%2F544392.html%3Fnv%3Dsbia--snv%3Dfsa--scp%3D1&nv=fs&cp=1

pinoki

New member
אבל למה לשרשר להודעה

שאינה קשורה לאנג'לינה ובסוף תשורשר ל
דף 2. תמונה מדהימה של אנג'לינה. עיניים מהממות. נתת לי רעיון :))

NAJ

New member
גם אני ראיתיייי

נכון היה את ג'ים קארי וכל אלההההההההההההההה וואי אני שמח שאני לא היחיד שפתאום סתם ככה יוצא לו לגלוש בג'נענע(שזה עוד יותר גרוע מנענע)

למעלה