שרשור

דיכאוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

אולי זה שירשור מיותרררר...לא יודעת.... אבל למה? למה? למה למה למההה???????.. כל המחשב שלי נמחקקקקקקקקקק, כל התוכן שלו הכווונהההההההההההה...לעזאזללללללללל, אין יותר סירטונים של אנג'לינה, אין תמונות, אין שום תוכנהההההההה, הכל צריך להתחיל מחדששששש...יוווו, דברים שיש לי כבר שנתיים, כאילו ממתי שיש לי את המחשב שלי, דברים שאין לי מושגגג מאיפה הורדתי אותם, אפילו מועדפים אין, והיו לי שם אתרים, שאלוהים יודע איפה אפשר למצוא אותם שובב...יווווו, פשוט באסההההה...ררר...כולי עצבניתת... במקום לישון, כי יש מחר בצפר, אני עסוקה עם זה עכשיו

NAJ

New member
חבר'ה אני יודע שההודעה הזאת תהיה

קצת מפגרת אבל בכל אופן אני רוצה להבהיר משהו אז הנה: אוקי, קוראים לי ניר ואני מעריץ את אנג'לינה עכשיו נושא אחר שהוא קשור לזה: לפי הכינוי שליNAJ אז זה לא אמור להיות נאג' זה אמור להיות ניר אנג'לינה ג'ולי, אז אם במקרה טעיתם או חשבתם משהו אחר אז... טוב שהיה לכולם המשך יום נעים(ודרך אגב אני אח של עינב, סתם כדי שתדעו הכינוי שלה זה-crazy4aj טוב, זהו בי ביי לכולם

אוי בובע :-\

באמת מבאס:-\
אל תדאגי ,חכי קודם שיתוקן המחשב ואז לאט לאט תשיבי לעצמך חלק מהדברים

חח כן תארתי לעצמי../images/Emo6.gif אבל גם הקטע

שאפשר לקרוא את זה נאג' זה חמוד חח מצחיק כזה

NAJ

New member
כן....

אבל הכוונה שלי הייתה אחרת ניר אנג'לינה ג'ולי (נזכרתי בזה אתמול, אולי דיברת עם עינב או משהו)

המחשב תוקן, נכון לרגע זה..

כאילו, אני ואח שלי (הגאון מחשבים הזהההההה) התקנו ביחד את הווינדואוס מחדש, ולפני שהתקנו הייתה לי בעיה במחשב, אולי וירוס, מממ דבר לא ידוע, אין לי מושג, וכל תכולתו של המחשב נמחקה
..ררררררררררר תודה בכל זאת נומעעעע
אוהבתותך

Im The Sun

New member
משתתף בצערך!../images/Emo10.gif../images/Emo42.gif

אני יש לי גיבוי של כל התמונות של אנג'י על דיסק

טנקססס, סתומה שכמותי..

מהיום ג-י-ב-ו-י-י-ם!!!!!! לאאאאא...כל התמונות שלי, מהמצלמה הדיגיטלית, מהטיול שנתיייייייייי, ומאילת, ומסתם יציאות עם חברות, ושוב מאילת, ושל אנג'י שלי המהמממת, תמונות מכל השלוש שנים שאני אוהבת אותההההה....אוףףףףףףףף...פשוט אובדן

NAJ

New member
איזה באסה שלך... תתנחמי בזה שעדיין

יש לך מחשב... בכל מקרה הכל לטובה!

שרשור ../images/Emo32.gif

הודעות שלא קשורות ישירות לנושא הפורום להכניס פה. (הממ 2 הודעות אוֹף לעמוד זה בסדר, לא?)

למעלה