שרשור

אני אתחיל

1קוראים לי ספיר 2אני בת 16 וחצי 3גרה בחולון 4אני חולהה על אנג'לינה ג'ולי 5לדעתי היא האישה הכי מושלמת בעולם 6אני אוהבת את בראד פיט 7הוא בין האנשים הכי יפים שיש 8אני פוחדת מחיות 9בעיקר מלטאות,חתולים,נחשים וג'וקים 10כל החיים גדלתי במושב אצל סבא וסבתא שלי 11אני הכי אוהבת בעולם את סבא וסבתא שלי 12הצבע האהוב עלי זה כחול 13אני נגד ההתנתקות 14אני כותבת ביד ימין 15מלא אומרים לי שאני דומה לג'ניפר לופז 16ואני חושבת שאני ממש לא דומה לה 17אני שונאת להיות במקומות סגורים 18אני שונאת להיות באותו מקום יותר מידי זמן 19אני שונאת שאומרים לי מה לעשות 20וששופטים ובוחנים אותי 21אני שונאת אנשים צבועים 22וקנאים 23וסכסכנים 24אני בקושי רואה טלויזיה 25התוכנית היחידה שאני רואה זה תשוקת הנצים 26גמני חושבת שהאחים רייס מושלמים 27אני חושבת שנורמה וחואן הזוג הכי יפה שיש 28כל מי שרואה תשוקת הנצים מבין את 26 ו-27 29אני אוהבת לראות סרטים 30יש לי 29 סרטים בדי וי די 31לפני שלוש שנים הייתי אמורה לעבור לגור בקנדה ובסוף זה התבטל(בגללי) 32אני בחיים לא ארצה לגור בארץ אחרת 33אני שונאת בצפר 34אני תמיד מבריזה מבצפר 35אני שונאת שמעירים אותי 36אני אוהבת לישון 37המאכל האהוב עלי זה קובה(חח עירקית שכמותי) 38 לא בא לי לחזור לבצפר 39אף פעם לא הייתי באה לשיעורי התעמלות 40ולמרות זאת אני אוהבת ספורט 41אני מתאמנת בחדר כושר ושוחה הרבה 42אני חולת ים 43ובריכה 44אני חולת בגדים 45בעיקר חצאיות 46אני ילדת נזק 47יש לי סיוטים מאוטובוסים 48אני חולת סדר וניקיון 49יש לי יום הולדת ב-28.1 50המזל שלי הוא דלי 51ובאסטרולוגיה סינית אני שנת הנחש 52הגעתי ל-52 53אני בקושי שומעת מוזיקה 54השירים היחידים ששמעתי לאחרונה היו של עופר לוי הדיסק החדש שלו 55אני אסון לאומי במטבח 56הסרט האחרון שראיתי בקולנוע היה מר וגברת סמית 57אחותי היא הילדה הכייי יפה בארץ 58נשבעתי יותר לא לאכול מק רויאל,רולדת שוקולד ולשתות שוקו 59יש לי סיוטים מהדברים הדוחים האלההה 60אני מתעצבנת די מהר 61לא כדאי להתעסק איתי או להתגרות בי כשאני עצבנית 62אני לא אוהבת ממתקים 63אבל מכורה לשוקולד(בתהליך גמילה כרגע) 64אני לא מאמינה באמונות תפלות 65הסרט האהוב עלי מסרטי דיסני הוא מלך האריות 66אני יודעת לדבר ספרדית שוטפת 67אני אוהבת את כיפור 68החג הפחות אהוב עלי זה פסח 69אני מתהה על מכוניותתת 70לפני שנה וחצי ראיתי את דייויד בקהאם ושחקנים מהקבוצת כדורגל שלו(לא יודעת איך קוראים לקבוצה)ונראה לי שאני היחידה בעולם שלא אוהבת אותו 71אני מעדיפה לילה מאשר יום 72המדינה שהכי בא לי להיות בה זאת ברזיל 73היה לי את הבית לבד(פחות או יותר)מיום חמישי 74ממחר כבר לא יהיה לי את הבית לבד ההורים שלי חוזרים:// 75משעמם לי עכשיוו 76הייתי היום בים משעה 3 וחצי עד 5 וחצי 77אני מתחילה ללמוד לתאוריה 78ומהר מאוד אני אפסיק ללמוד 79בא לי לישוןןןן 80הגעתי ל-80:] 81אני שונאת את גרוןן שעיררררר ואת גילל הכלבההה-אתם לא מכירים אותן וטוב שכך!אהה בעצם מור מכירה אותן 82אני אוהבת את הפורום הזה 83ואת כל חברי הפורום 84בשעה 10 יש בהוט אקשן לקחת חיים 85אבל אני לא אהייה בבית ולא אוכל לראות 86יש לי את לקחת חיים בדי וי די 87חבר שלי לשעבר דומה לבראד פיט 88אחותי משגעת אותי עכשיוו 89אין לי עוד מה לכתוב 90הגעתי ל-90 91מחר אני אולי הולכת לימית 2000 92עבדתי בחופש 93העונה האהובה עלי זאת האביב 94השנה לא ירדתי לאילת עם חברים-בגלל טמבל אחד הכל התבטל 95אחת החברות הטובות שלי עברה לגור לחצי שנה בארה"ב 96אני מתגעגעת אליה 97לפני שבועיים היה לי דלקת ברגל ולא יכולתי להזיז אותה 98אני אוהבת שלג וכל שנה אני נוסעת לחרמון 99לא הגעתי בסוף ביום חמישי למפגש פורום:// 100!זהווו 100 זהווו סיימתיייייי היה קשהה וארוךךך

DankaN5

New member
איי מגניב!

אבל אני אתחיל מחר,צריך לקום ב9 *בוכהבוכהבוכה* מחר אני צריכה ללכת לבצפר!איזה עצוב אוטוטו לימודים.....בעעעע טוף.היה נחמד עכשיו "לקחת חיים"..=) פעם שביעית שראיתי אותו! לילה טוב חברה

DankaN5

New member
הבטחתי=)

1.אני עולה לכיתה י'! רק עוד 3 שנים מסריחות!
2.קוראים לי דניאל
3.אני בת 15 ונולדתי ב6.6 בחצות של היומהולדת של אבא שלי
4.ב3 שנים של חטיבה כל שנה העבירו אותי כיתה ז2 ח4 ט5
5.יש לי גיטרה :)
6.למדתי קפואירה 3 שנים
7. למדתי קיק בוקסינג חודשיים
8. שברתי את כף הרגל בעצם המסרק(הכי כואב שיש)
9.נקעתי את יד ימין אולי 19 פעם בכיתה ח'
10. כל פעם התחלתי לגלוש והפסקתי
11.אני אוהבת ים
12.שונאת את תקופת המדוזות
13.וןשהמים מלוחים מדי ומלאי עצות ודגים נושכים
14.שלשום נשך אותי סרטן בים
15.כשהייתי קטנה שיחקתי כדורגל שלוש שנים!והיית טובה:)
16.כן, כשהייתי ילדה הייתי גבר קטן
17.מאז קוראים לי טומבוי
18.אבל ממש השתנתי עם כיתה ז'!
19.מאז התחלתי לאהוב ממש את אנג'י
20.ראיתי את לקחת חיים כבר 7 פעמים או יותר
21.אהבתי פעם את סנדרה בולוק גם
22.יש לי שיער חום כהה שהולך להיצבע מחר או מחרותיים
23.יש לי עיניים מחליפות צבעים שכולם תמיד מתלהבים מהם
24. בצבע כחול ירוק אפור
25. אני שזופה שחומה
26. המקצוע האהוב עלי הוא ספרות
27.השנוא עלי גאומטריה
28.אני דו מינית גאה!
29.אני אוהבת לקרוא ספרים הרבה בזמן האחרון
30. אני חובבת קולנוע בטירוף
31.אני אלמד תקשורת שנה הבאה (מישהו כאן לקח את זה?)
32.אני גם אוהבת לצייר!
33.אני אלמד אומנות שנה הבאה
34.אני אוהבת לכתוב
35.טוב חפרתי בנושא
36.יש לי אחות אחת שמשתחררת עוד חודש שבועיים מהצבא
37.השנה הייתי באיטליה ושוויץ
38. והיה הכי כייף בעולם
39. עכשיו בדיוק 11:11 40. אני מאוהבת בשוקולד לבן
50. בקוקוס
51. בגלידות!
52. ודברים בטעם בננה
53. בכלל מטורפת על ממתקים ושטויות
54. ומכורה לאוכל
55. אני בעד ההתנתקות למרות שבהתחלה הייתי נגד
56. מישהו עדיין קורא בכלל?
57. כל כמה ימים הצבע האהוב עלי משתנה
58. עכשיו הוא פשוט לבן
59. תמיד רציתי כלבה ואמרתי שאני אקרא לה ג'ולי:)
60. יש לי פוסטר של מר וגברת סמית בגודל חצי קיר לאורך ולרוחב בחדר(לא גנבתי רק לקחתי הוא היה חצי בחוץ)
61. אני יכולה כל היום לראות טלויזיה ולישון
62. אני רוצה לעשות צניחה חופשית
63. אני צוחקת כל הזמן ואוהבת להצחיק ויש לי "קוצים בתחת"
64. הסתבכתי במשטרה בגלל המורה שלי!
65. אני אוהבת לבשל
66. השנה הכנתי לאמא ביומהולדת את העוגת שוקולד הכי טעימה בעולם והיא נגמרה יום למחרת. 67. אני חולת מוזיקה
69. עברי לידר
70. אפרת גוש
71. רוק נשי...המכשפות! ועוד הרבה אחרים..
72. החופש קניתי אולסטאר ורודות! מוזר לי
73. קניתי גם תיק חדש! חמוד של בילבונג, תיק צד
74. אתמול אכלתי את השוקולד הכי טעים בעולם!!!!של מאקס ברנר
75. אני אוהבת אוכל שעשוי מבצקים וכאלו 76. לחברה ההכי טובה שליא ני קוראת בצקי:) בלי קשר
77. חבר שלי לשעבר עזב לח"ול השנה
78. היום הייתי בבצפר
79. יום חמישי ושישי אני אהיה שם שוב
80. יש לי פרקט בחדר ושאר הרהיטים גם מעץ
81. יש לי תמונה של אנג'י מעל המיטה
82. שמרתי את הגבס שלי
83. לא הייית במפגש למרות שזה היה מתוכנן עד הרגע האחרון
84. מקווה שיהיה אחד בקרוב
85. (אולי אולי בצפון)
86. השנה עבדתי בקייטנה
87. זו קריעת תחת
88. שיט! עשיתי תה לפני שעה ושכחתי לשתות אותו
89. אני מרגישה זקנה, אני כל יום שותה מלא תה
90. אני מכורה לשתיה דיאט
91. אני אוהבת סרטים מצויירים וגיבורי על
92. במיוחד ספיידרמן ובאטמן
93. אני מתה לעשות קעקוע אבל אמא שלי נגד זה!
94. אני מזל תאומים וזה המזל הכי שולט בעולם!
95. אני אוהבת ספורט אבל עצלנית נורא 96. בהתחלה של דברים אני ממש סגורה וביישנית ואחרי מעט זמן אני נפתחת ואף אחד לא מזהה אותי
97. יש לי מלא נעליים
98. אני מתה על קניות
99. עוד אחד!
100. מקווה שלא כתבתי סתם!!!! 100

crazy4AJ

New member
לי יש סקר קצר:

למישהו כאן אין את הסרט "לקחת חיים" בדיוידי, כי כבר ל-10 אנשים פה שמעתי שיש....
חברה, נראה לי מימנו להם את כל העלות של הסרט.....חחח

AngieTakeMe

New member
תגידו בגרסת הדיוידי יש

סצנות סקס שצונזרו בסרט ששודר בקולנוע?

¥EleVatioN¥

New member
את זה לא ראיתי עדיין../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif

אבל יש פספוסים וכל מיני צילומים מתוך הצילומים

love1beyonce

New member
../images/Emo26.gif100 עובדות עליי../images/Emo36.gif חלק 1

1 – קוראים לי שרון 2 – אני בת 14 וחמישה חודשים (אתמול בדיוק) – תאריך לידה 21.3.1991 3 – אני גרה בנתניה מאז שנולדתי
4 – אבל כל זה הולך להשתנות לקראת סוף השנה, אני עוברת ללוס אנג'לס לחמש שנים
5 – אני עוברת בעקבות עבודה של אבא שלי ועם המשפחה של אחיו (ששם גם בני הדודים שאני הכי קרובה אליהם) 6 – אומרים לי שאני חרשנית, אבל אני ממש לא כזו ובטח שאני לא מנסה להיות כזו...
7 – אני שונאת לימודים ומקווה שבשלב כלשהו בחיים שלי אני גם יצליח לסיים אותם
8 – אני עולה לכיתה ט'
9 – קנו לי תתיק הכי יפה לשנה הזו, פומה בורדו...וכמובן מחברות וכל מיני שטויות עם פו הדוב, פוקה וכל מיני דברים ילדותיים... מתה על זה..
10 – אני אוהבת הרפתקאות וכל טיול ג'יפים שיש לנו אני מביאה ציוד מלא, בגד ים, שתייה, פנס, אולר, מחברת וקלמר, דיסקמן, ועוד, כל זה נכנס בתוך התיק גארפילד שלי, תיק שכולם נדלקים עליו משום מה...
11 – חברה שלי קוראת לי שווראמה ואני קוראת לה שקשוקה.. ראו מספר 37 – השנייה
12 – אני אוהבת להמציא סלנגים, וככה כולם ממשיכים תשושלת, המרכזיים שבנייהם זה "תהיי בשק" – תהיי בשקט, "סשה קטן" – שזה לילדים אסטרונאוטים , ו"למען השם" – בזה אני משתמשת שמציקים לי, אחותי כל הזמן מציקה לי בשביל לשמוע את זה...
13 – אני יכולה להסתדר כל החיים, רק עם קולה – המשקה שאני הכי מכורה אליו, ו"שלווה" - החטיף הכי טעם יש.
14 – אני אוהבת לקבל השראה מכל מיני דברים בחיים שלי ואז להעביר אותם על דף, פעם יצא אפילו סיפור של 12 פרקים...
15- אני כותבת יומן מגיל שבע
שברובו אני רק מתבכיינת על אחותי וכמה שהיא עצבנה אותי אז.. 16 – אפרופו אחיות יש לי שתיי אחיות קטנות
17 - הסנדוויץ' – ספיר בת 13 וחצי, הילדה הכי יפה שתפגשו
ואני לא סתם אומרת את זה...ואחות קטנטונת – נוי בת חמש וחצי, אחת הילדות שיפילו אתכם מהרגליים עם המשפטים שלהן....מתה עליהן
18 - מה שאומר שאני הבכורה
19 – וכמובן שאני לא סובלת את העניין, כי כולם מתייחסים אליי כאל ראש השבט ואז אם צריך משהו, "שרון!!! בואו לעזור!"
20 - אחד הדברים שאני הכי אוהבת לעשות בים זה ללכת לעומק ולתת לגלים להתפרץ עליי, לא יודעת יש בזה משהו שגורם לאנרגיה להתמלאות..
21 – יש לי 4 מדליות שאני עדיין לא מבינה למה זכיתי בהן מלכתחילה, שתיים על ג'ודו, אחת על טניס שולחן ואחרונה על זריקה לרוחק.
22 – כולם אומרים לי שאי אפשר לסיים שיחה איתי, בגלל שכל פעם אני מעלה נושא חדש לשיחה - אני מוצאת בזה דבר כייפי -
23 – יש לי חדר מקסים בעיצובי האישי, אבל הוא נקרא במקור -חצי חדר-
24 – הוא צבוע בורוד, מה שאני רוצה לשנות לתכלת 25 – יש לי מיטה שאני לא ישנה עליה כי לא נוח לי, טלויזיה, מחשב
26 - יש לי גם אולטרה סגולי מה שהופך תחדר ליותר מעניין וגם פוסטר של האולטרה, של אישה-עץ , מגניב לאללה..
27 - והדובדבן מקררון קטון, חמוד ומתוק (התלהבתי)...
28 – אני רוצה לעשות קעקוע של פרפר ברגל אבל אתם יודעים אני לא רוצה אפילו לנסות לספר להורים שלי...
29– כשהייתי בכיתה ו' רציתי לעשות עגיל בטבור אמא שלי הרשתה לי אבל אבא שלי לא..אז ביומולדת שלי ה-15 אני ינסה את המזל שוב ויעשה באותו יום.. 30 – הסדרה שאני הכי אוהבת זה "אלי מקביל" ואז "מכושפות"...
31– זכיתי בשני דיסקים – הדיוידי של אשר והאלבום סולו של לינדזי לוהן
32– וגם זכיתי בפוסטר של ביונסה 33 – אני גרה בבנין בקומה שביעית
34 – הבית שלנו ממוקם מול הים אז יש לנו נוף מדהים
35 – יש לי בובה שאני הכנתי באומנות בשנה שעברה קוראים לה "שולה" , בובה מגניבה
36 – אני אוהבת מאוד מאוד לצייר, וכולם בגלל זה מציקים לי בכיתה שכל פעם שיש פעילות כלשהי שאני יצייר להם משהו
37 – יש לי שתי חברות הכי טובות אחת, שרון (קוראים את זה כמו sheron) , בת 13 וחצי ויש לי עוד אחת , קורל, שאני גדולה ממנה בדיוק בשבוע
38 – חשבתי פעם על להתאבד אבל חברות שלי עזרו לי לצאת מזה
39 – אחד הסרטים המצויירים שאני הכי אוהבת זה "טרזן" וכשהוא יצא לקולנוע ראיתי אותו שם פעמיים ובשתי הפעמים בכיתי... מה?? הייתי בת 10!...
40 – אני תמניה, ואני מתה על זה
41 – ובעקבות כך אני גם שחומה , אבל רוב הצבע בא השנה מהשמש...
42 – אני אוהבת להשתזף 43 – אני אולי חצי שנה כבר מנסה לעשות בטן שטוחה לגמרי, עם מכשיר מציק כחול וקטן, אבל לא עזר בכלל , אבל לא נורא אני עדיין מנסה
44 – אני אוהבת לצחוק, ומאוד!
45 – אני אוהבת לעשות חיים ומי שאני הכי מרגישה איתם בנוח זה בני דודים שלי והחברות שלי
46 – והאמת שנראה לי שאנחנו בין המשפחה הכי מגובשת שיש... כיףף
47 – יום שישי בבוקר אני ישנה ופתאום טלפון ורגע אחד ואני רואה עצמי בטבריה בכינרת היינו עד יום ראשון בבוקר..אחת החופשות הקצרות, והכפיות ביותר שהיו לי
48 – הריב הכי גדול שהיה לי היה בערך חודש וזה היה כל כך עצוב, מזל שהשלמנו 49 – הדבר שאני עושה לעיתים קרובות מאוד זה לחשוב, כ הזדמנות אני חושבת וחושבת ובסוף גם יודעת איך לפתור כל מיני בעיות..:] 50 – אני אוהבת מוזיקת r&b
51 - ויש לי אממ 525 שירים במחשב

love1beyonce

New member
חלק 2

52 – לא כולל שבע דיסקים שיש לי
53 – חמישה מתוכם של ביונסה ודסטניז צ'יילד 54 – את ביונסה התחלתי לאהוב מקיץ 2002 55 – וכך גם את דסטניז צ'יילד כולה 56 – ואת אנג'לינה התחלתי לאהוב בערך לפני חצי שנה 57 – ואני חושבת שהיא אחת הנשים היפות ביותר עלי אדמות
58 - אני מתה על חיות
59 – מה שגרם לי להביא הרבה כאלה מהרחוב לבית, אמא שלי השתגעה כל פעם מחדש
60 – יש לי עכשיו ארנב בשם – מיני, ושני אפרוחים בשמות – באגס ובאני, היה לי פעם חמוס בשם משמש, תוכי בשם ג'יגה, אפרוח אחר בשם צימוק שמת בתאונה טרגית – קפיצה מהחלון של המטבח, וגם היה לי גודל של ציפור דרור בשם אשל, שהוא מת מחוסר תזונה – סיפור עצוב...:\ 61 – שנה שעברה המתנה שלי הייתה כלב מקסים בשם snow 62 – בגלל הצבע הלבן שלו 63 – הוא היה בן שבוע שקנינו אותו 64 – סוג גולדן רטריבר 65 – אחת הבעיות העיקריות שגרמו למסירתו מאיתנו, זה שהוא עשה לי חתך בפנים(מה שכבר נעלם), והייתי צריכה לעשות טטנוס , קיצר סיבוך
66 – בכללי אני בן אדם שקט 67 – אני אוהבת לעשות מדיטציה לפני שינה
68 – וגם לפני דברים מלחיצים 69 – אני אוהבת כל מיני דברים שקשורים ברוחות
70 – בגלגול נשמות, סיאנס כל הבלאגן הזה
71 – וגם חייזרים
72 – עכשיו למה גם חייזרים, בגלל שכשהייתי בת 11 וחצי הלכתי בקיץ לטבריה וישבתי שם עם בנות דודות שלי על ספסל , ופתאום ראיתי בשמיים חללית
73 – אני יודעת שזה נשמע ממש שטויות אבל אני זוכרת את זה בדיוק, וזו זכותכם אם אתם לא מאמינים
74 - אהה איך זה נראה, זה היה 4 אורות אדומים שעפים באלכסון ליד הירח.. מפחיד...
75 – אני אוהבת את הקיץ אבל לא סובלת את השרב והחרקים המציקים
76 – אני אוהבת במיוחד את האביב
77 – והסיבות העיקריות זה המזג אויר ופסח
78 – השנה הלכתי לחופשה באילת בתחילת לחופש ל10 ימים, היה כיף לאללה..
79 – אני חולת ניקיון לפעמים כל כך שאני מבלגנת בשביל לסדר ... אחח אני טיפשה...
80 – אני אוהבת להתלבש תואם
81 – יש לי שיער תלתלים שמגיע לי רק עד לחצי הגב 82- ולמה זה כי כשהייתי בת 10 הייתי טיפשה, ואמא שלי שיכנעה אותי לעשות קוצים זו הייתה אחת מהתסרוקות היותר מזוויעות שלי...
83 - אחרי שקראתי את ה100 עובדות של השתיים האחרות מצאתי שהן ממש דומות לי וזה מגניב... :] 84 – אני מזל טלה
85 – ובאסטרולוגיה הסינית אני נולדתי שנת התיש, שזה לא ממש שונה מטלה... 86 – אחותי יודעת איך לעצבן אותי, ובאילו כפתורים ללחוץ וזה מציק
87 – השיר שאני שומעת עכשיו זה - Relient K - Be My Escape 88 – שיר טוב! 89 – אני אוהבת מאוד מאוד מאוד לשמוע מוזיקה ובקול רם מאוד ... אחח זה כייף...
90 – נראה לי ששברתי שיא בלהגיד את אותה המילה פול פעמים (-כייף), שימו לב...
91 – אני לא סובלת מתלהבים,קנאים, צבועים, ומגעילים
פשוט לא סובלת אותם
92 – אחד החלומות שלי זה לקבל קוף, ולקרוא לו שמעון
93 – אני פשוט אוהבת לקרוא לדברים בשמות, יש לי בובת קוף בשם- בנצי, בובת דובי בשם- ג'ייסון, ועוד בובת דובי בשם – מיקי, ויש לי בובת דג בשם- סקוטר
94 – אחד הדברים היותר מפחידים שעשיתי זה ללכת ל-NightMare, מומלץ בחום – ויש את זה רק באילת
95 – כשהייתי קטנה אמא שלי קראה לי דניאל ואבא שלי קרא לי שרון, ובסוף שרון הוא הנבחר...
96 – יש לי קופסא שכתוב עליה ואני מצטטת "דברים אישיים במיוחד – לא לגעת!" עשיתי אז זה באותיות מתוך עיתון שמה שיש שם זה דברים אישים כמובן
97 – יש לי המון חלומות מוזרים, מה שאני רואה כחזיונות, הוכח לי נראה לי פעמים שהם נכונים... מפחיד... אבל האמת החלום שהיה לי הלילה היה אחד החלומות הטובים שלי, נקווה יתגשם (אני עכשיו גם קרצתי לעצמי כזה, חלום ממש ממש טוב...)
98 – אני אוהבת להכין כל מיני תערובות משונות, ופעם בצלחתי להכין ג'לי כזה כמו האלה שבקופסאות הקטנות האלה שקונים
99 – שני הדברים הכי חשובים לי בעולם זה המשפחה שלי והחברים שלי...
100! - אף פעם לא האמנתי אבל הצלחתי לכתוב 100 עובדות עליי, ואני בטוחה שאחריי שאני ישלח את זה יעלו לי עוד פול רעיונות שרציתי לכתוב, אבל מה לעשות....
דרך אגב היה ממש כיף לגלות דברים על עצמי..:]

M r s S m i t h

New member
בובה שולההה???../images/Emo12.gif

בדיוק לפני שנה כשהייתי בקורס צבאי, אז לקראת סיום הקורס אז הבנות בקורסי התחילו להמציא ולבנות בובה חדשה צהובה חמודה בשם שולה. בנינו אותה דרך קרטונים ושיער מתולתל דרך ניירות ועטפנו אותה בנייר דבק צהוב...ותמיד קראנו לה "שולה"... וואלה העלית לי זכרונות!...

Ma E

New member
אני רוצהההההה../images/Emo70.gif

מאה להההההההככככלללללללל
חעחעחע

שרשור../images/Emo32.gif

לכאן תכניסו את כל ההודעות שלא קשורות ישירות לנושא הפורום

Ma E

New member
../images/Emo32.gifמצאתי את ההודעה הראשונה שלי

חחחחחחחחחחח סוף סוףףףףף פה אני יודעת הייתי אהבלה
התבגרתי מאז.. [קצת] חח מחר אני פה שנתיים וחודשים [נכון?]