שרשור

nowherewoman

New member
פורנוגרפיה ופמיניזם../images/Emo12.gif

17.7 יום א' 20:00 פורנוגרפיה ופמיניזם / אינה מיכאלי שנות השמונים ידועות בפמיניזם כ-sex wars - מלחמות על מין. מהי הביקורת של הפמיניזם הרדיקלי על פורנוגרפיה? מהן הטענות של פמיניסטיות העוסקות בעצמן בתעשיית המין? איך גישות פמיניסטיות שונות מתייחסות לגוף ומיניות במרחב הציבורי? הרצאה, דיון ותמונות ההרצאה תתקיים במרקחה, פבזנר 27 הדר,חיפה. לפרטים- 048621073

amazone

New member
חוקי מרפי אבדו פרופורציות...

דווקא כשאני מחליטה שזהו - אני שוברת את הכלים ועוזבת דברים מתחילים להסתדר וכל מה שצריך לעשות זה לזרום דווקא עכשיו... מדהים מה שקורה כאן

סיפורה של עלמה../images/Emo68.gif

על משכבי בלילות על כסתות וציפות בחושבי על סיומת ליום חמסין. הטלפון רינג-רינג ובקו השני דיבר אלי קול מזמין. אללי, כי עצובה, כן, קרה שוד וגם שבר אליך התקשרתי לעת צרה למצוא ניחומים עם ה"איבר". עלמה במצוקה הקוראת לעזרה הן מי לה יסרב השיריון על המוט וחיש דון קישוט בחוצות העיר ישוטט. עמדה בכיכר העלמה בשמלה, כן שמלת השבת של דולצ'ינאה מבטה מזוגג בלי חשש ופחדים אל הכרכרה טיפסה בחדוות נעורים. על משכבי בלילות בין כריות וכסתות בחובקי עלמה כה נרגשת שאלה על שפתי, על מה ולמה ה"אללי" היא לא ענתה כי ראשה על ה"איבר". חיוכה השובב והעין הזגוגה לי גילו את התשובה תואנה ידידי, כן תואנה היא בדתה להוציא אותי מכליי. וכשהיכתה בי הידיעה שניצלוני ללא סיבה רוחי בערה עד מאוד על בירכי הושבתיה ועל ישבנה הענוג הצלפתי עוד ועוד. ואם חשבתם שעונש הוא זה, אללי כי נגוזתי העלמה רק גנחה, ועל בירכי התפתלה בקוראה עוד ועוד. עת בוקר עלה, השחר הפציע ודולצ'ינאה אל ביתה עלתה אמרה דון קישוט, עזרת על למאוד, ותודה על השימוש ב...מוט. סתם בוקר הזוי...

amazone

New member
../images/Emo186.gif

איך תוכל לראות לתוך עיניי כמו דלתות שנפתחו? מובילה אותך למטה, לתוך הליבה שלי שם הפכתי לאילמת ללא נשמה נפשי נמה במקום קר במשך אלפי שנים עד שתמצא אותה ותוביל אותה הבייתה תעיר אותי אני לא יכולה להתעורר תנשום לתוכי שחרר אותי עכשיו כשאני יודעת שחסר אתה לא יכול פשוט להשאיר אותי קפוא לי בפנים ללא מגע

amazone

New member
אוווו - והנה התגובה של IAM11

מבט של נסיך מעורר היפיפיה הנמה בך כבר 100 שנה שיחי שושנים קוצניים של זמן ותנועה שעצרו מלכת מוזחים הצידה בתוקף מפנים דרך למבט הזה הממיס ומסלק כל שריד של קור וקפאון, של התאבנות מצמיח חיים חדשים, מנביט תקוות יוצק חיים לעורקי מחשבתך ורגשותייך נוגע בך, לפני ולפנים ובפנים מאיר אותך בחיוך ניצוץ בעינייך דמעה של התרגשות וטוב.

amazone

New member
במורד הגרון....

כל כך נמאס לי מהמצב הזה מדוכאת מזכרונות ילדות כך שאם חייבים לעזוב עדיף כבר שנעזוב כי הנוכחות מכבידה לא נראה שהפצעים האלו יחלימו הכאב יתר מדי אמיתי יותר מדי דברים שהזמן לא יכול להעלים התאמצתי כל כך להאמין שזה נגמר אבל זה עדיין איתי אני לבד יותר מדי זמן

black hock

New member
שלום../images/Emo9.gif

בעקבות הקישור הזה על עינוג האישה שקיבלתי מellulli ובעקבות הזמנתה להצטרף חשבתי לקבל את עצתה והנני כאן שלום

yaaa30

New member
ספר הדרכה מוטרף

הוצאנו לאור ספר הדרכה מינית מחתרתי , הספר נכתב ע"י זוג שטייל בחול העולם והביא המלצות וטיפים מוטרפים שאין אותם כרגע בשוק הספר מחתרתי ונמכר ע"י אנשים צעירים בכל רחבי הארץ ומפה לאוזן אנו מחפשים אנשי/נשות מכירה שימכרו את הספר בזמנם החופשי וירוויחו לפי בחירתם לפרטים אנא התקשרו 050-2027919 יאיר או צרו קשר דרך האתר של הספר www.nogim.co.il

סיון 1 23

New member
נפרדנו, ואני מרגישה זוועה.

כל אחת עוברת את זה, זמן עושה את שלו, כולם בשבילי. אבל אני מרגישה ממש רע עכשיו, ואני רוצה להיות איתו.

ellulli

New member
אוי.. ../images/Emo24.gif

אני לא יודעת את הסיפור אז לא יודעת כל כך מה להגיד.. אני זוכרת שאמרת שהוא לא מתייחס אלייך יפה וכולנו אמרנו לך שאת צריכה להיפרד ממנו.. אבל אם את רוצה לספר את הסיפור, ני אשמח לשמוע ולייעץ..

סיון 1 23

New member
הוא לא התייחס כמו שחבר צריך...

אבל לא סבלתי איתו כמו שאני סובלת עכשיוף ונהניתי להיות איתו. וזה יעבור אבל חבל לי... במיוחד שהסיבה היא לא שהוא בן אדם אנטיפת אלא שזה נגרם מאיזה טראומה או משהו והוא נחסם בפניי.

למעלה