חוץ מאביחי..שאני מרשה לו..ומבינה אותו.. ונגמר העיינין
אחרת כולם פה יעזבו וישארו 2 וחצי ילדים.. תאמינו לי הפורום הותיק שהיה פעם היה הכי טוב.. היינו איזה 100 ילדים..הכי מגובשים בעולם.. רוב הותיקים נעלמו לנו מהפורום.. קרן[קושקושית לנצח],טלי[שכטרית],חן ועוד מלא פשוט ברחו לי כל השמות.. שיהי לכם יומטוב..
חבל שאת עוזבת את הפורום בגלל שכמה ילדים עוזבים... נכון שלא יהיה אותו הדבר בלי אביחי וכולם אבל בכל זאת... תחשבי פעמיים לפני שאת מחליטה!!! ההחלטה שלך מאוד חשובה בעבורנו!! לא רוצים שתעזבי!!
אביחי אל תעזוב בבקשה!!!! בלעדייך לא יהיה פורום כייפי כמו שהוא!! אתה מכיר פה את כולם ובקשר עם כולם וכולם פה אוהבים אותך מאד!!!!!!! אם תעזוב אני חושבת שהפורום התפרק כי גם אתה וגם איילת עוזבים- 2 האנשים שכולם פה הכי אוהבים!!!!!!!! בבקשה אל תעזוב!!!!!!!!!!!!!! אוהבת
אתה בטח מתאר לעצמך כבר מה אני יגיד לך אז אני יחסוך את זה... אתה צריך לדעת שיש רגעים טובים ויש רגעים פחות טובים... כרגע כנראה יש רגעים פחות טובים אבל הם עובריםם... אתה צריך לדעת את זה אם אתה תבין את זה ככה אתה בטוח תישאר אז אולי עכשיו תחשוב פעמיים לפני שתעזוב אבל בכל זאת אני מבינה אותך ואם אתה רוצה לדבר אם מישו אני פה תמיד כדי לעזור ... אוהבת המון מוֹר