שרשור

קוסמו

יצא לכן לקרוא את המגזין הזה? אני קונה אותו לפעמים, ותמיד הוא משאיר אותי עם הרגשה לא נעימה. א' - כי יש בו יותר מדי צילומי אופנה לא מלהיבים, וב' - בגלל הרעיון הבסיסי שלו. מישהי בפורום "שאלה קטנה" שאלה עליו עכשיו, אז הצצתי בלינק וכתוב שם ככה: "...עוסק בדרכים לשיפור עצמי, השגת קריירה מעניינת, מערכת יחסים בריאה וחיי מין טובים יותר. הקוסמופוליטן מראה לנשים, באמצעות נוסחת הצלחה איך להיות שמחות יותר, בריאות יותר, מושכות יותר ומצליחות יותר. המגזין מציע לקוראותיו טיפים ורעיונות לחיים מאושרים ומרתקים". או בקיצור - המגזין לתיקון האישה. ההנחה הבסיסית היא שאת זקוקה לשיפור. נראה לכן שהגישה הזאת עושה לנו טוב? (נכון, זה לא קשור ישירות ובלעדית למיניות, אבל העליתי את זה פה כי בעקיפין זה מאוד משפיע, בעיני).

ellulli

New member
לא.

הגישה הזאת עושה רק רע. אם אשה רוצה לעשות שינוי, לא נראה לי שהמגזין הזה או כל אחר יהווה את המדריך הראוי. וחוץ מזה, עדיף שנשים ילמדו לקבל את עצמן מאשר ילמדו לשנות את עצמן בהתאם לחברה ול'תנאים' שלה.

ToryMaster

New member
ובכן

אני חושבת שכבני אדם, אנחנו לא מושלמים, לכן תמיד יש מקום לשיפור. אבל מגזין שלם שמתעסק באיך לשפר את האישה הממוצעת ולהופכה לבובת הברבי הקלאסית?
. אני מחבבת את המגזינים האלה, אבל צריך לדעת לקחת אותם בערבון מוגבל.

SunShine86

New member
אני מאמינה שהכל תלוי בהשקפה שלך

אני אישית ממש אוהבת את קוסמו, נכון יש בו צד של מלאכותיות משהו ושטחיות, אבל אני לא חושבת שהוא מנסה להפוך נשים למושלמות, דווקא ההפך- לי הוא גורם להרגיש נוח עם עצמי ויש בו הרבה כתבות מציאותיות על כל מיני בעיות ומקרים שנחמד לשמוע שעוד נשים באותן סיטואציות והטיפים שבו לדעתי ממש נחמדים. חוץ מהפרסומי אופנה וכל התמונות של הנשים המהממות (עם הכמויות האדירות של איפור) אני חושבת שזה אחלה מגזין. אני לא חושבת שהוא מנסה לתקן אותנו אלא לעזור בבעיות שרובנו נתקלות בהן. וברגע שתדעי לאהוב את עצמך כמו שאת ולהסתכל על הדברים הכתובים אחרת, לא תצאי בהרגשה רעה אחרי שאת קוראת אותו..

למעלה