שרשור

amazone

New member
ספר לי מה תעשה?

אין מקום להתחבא אז ספר לי מה תעשה כשהשופט יתפוס אותך? כי זה יתפוס אותך! ואין מקום בטוח שישמור עליך 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע ואנחנו מתפללים כל יום צריך על מה להישען לחית בעולם מושלם זה מה שאני רוצה לא רוצה לבד לא רוצה למות אז ספר לי מה תעשה?

sivan120

New member
מתנה מענינת לעצמי שמצאתי לחג!!!

המון חג שמח לכולנו!!!מצרפת משהו נחמד שמצאתי ברשת.

ערב טוב וחג שמח והתלוננות קטנה

הכל פשוט זוועתי! יום רבעי מתכונת אחרי זה עוד איזה חמש מבחנים (מתכונות ובגרויות) אחת אחרי השניה. אחותי עומדת לעבוד עוד סידרת ניתוחים (סיפור לפעם אחרת...) ואני כנראה לא אוכל להיות איתה כי יש לי עבודה ובגרויות ואני כל כך מפחדת שהיא תעלב ותהיה עצובה שאני לא יושבת איתה הרבה בבית החולים. והחבר שלי כל הזמן בחזרות עם הלהקה שלו (אני כבר לא יודעת אם אני לא מתעצבנת על זה פשוט מתוך קנאה שלו יש הרכב ואני "מוסיקאית מובטלת" ולא בגלל הקצר התקשורתי שבעיקבות זה ) והלוואי שהתקופה הזאת תעבור כבר הלוואי הלוואי הלוואי (ושאנ יגם אספיק לנוח קצת לפני השירות הלאומי בספטמבר...) סוף התלוננות. רות.

atidschool

New member
מחפשים בית ספר לילדים מאושרים? מצאת

מחפשים בית ספר לילדים מאושרים? מצאתם!!! אם אתם מאזור המרכז אם אתם הורים אכפתיים אם אתם רוצים שילדכם יהיו מאושרים כנסו לאתרנו והתרשמו מסביבה טבעית ומנכונות למצוינות. שילוב של טכנולוגיית לימוד המיושמת ברחבי העולם. בית הספר העל אזורי "עתיד" מזמין אתכם לכוון למען עתיד ילדכם. בואו ליום התנסות עם ילדכם והרגישו בעצמכם למה כדאי. WWW.ATID-APS.COM

amazone

New member
הגעתי לכאן כדי לנצח

לא עברתי הכל כדי להפסיד לא אקבור את ראשי בכל לא אמעד ולא אפול אפרוש כנף ואעוף לירח אין גבולות מלבד הדמיון אין גבולות, דבר שאני לא אוכל לעשות אין דבר שאני לא אוכל לשנות הגעתי לכאן כדי לנצח את הש## לא עברתי הכל כדי לחיות את חיי בלי לחוות א###### לא אקבור את ראשי בחול אלחם ואקריב הכל עד שאגיע אל... (השלימו את החסר) עברתי כל מה שעברתי ספגתי עלבוןעל עלבון בלילה עיניים עצמתי וחייתי חלום אני חייתי חלום!!! אין גבולות!! אין דבר שאני לא אוכל לעשות!!!! עברתי כל מה שעברתי ספגתי עלבון על עלבון בלילה עיניים עצמתי וחייתי חלום אני חייתי חלום!!!

ToryMaster

New member
הלוואי הלוואי

אולי תעצרי רגע, לחצי שעה שעה, ותעשי פאוזה, לבדוק איפה את יכולה להקל על עצמך, והאם זה באמת נחוץ ללמוד נונסטופ, או שאת יכולה לקחת לך יום/חצי יום הפסקה להיות עם אחותך בבית החולים? אני בטוהח שהיא תבין, גם היא הייתה צעירה.

ממ

בטח שאני אמצא זמן להיות איתה בבית חולים. והיא לא הייתה צעירה. היא בת 13 עכשיו והיא הולכת לעבור גהנום.

זה יעבור יעבור יעבור

את יודעת משהו - אפילו אם תכשלי בבחינות, אפילו אם תפשלי בעבודה - זה יעבור! אין שום דרך לעצור את הזמן. לפעמים זה עצוב (אצל "ענתיקות" כמוני, או סתם ביום שבת) לפעמים זה נהדר (כמו במקרה שלך). תנשמי עמוק, תחזיקי מעמד, המטלות יגמרו והדברים יסתדרו. מאחלת המון בריאות לאחותך, ובהצלחה לך בבחינות ועם המוסיקה שלך.

ellulli

New member
כנסי בובה

היי.. אז ככה אני די בגילך וחייבת לציין שאני מבינה אותך מאוד - בתיכון הזמן הוא דבר מאוד נזיל חסר ונחוץ!(לגמרי!), אבל שנה שעברה הייתי במב שלך . מה שאת צריכה לעשות זה קודם כל להרגע. כשמסתכלים על כל התקופה שעמודת לבוא עוד לפני שהיא באה , כמו שאת עושה, ברור שנלחצים..אבל אם תעברי יום יום את תראי שיהיה בסדר ותספיקי לעשות הכל. תלמדי הרבה למתכונות, ופחות לבגרויות - כי אם י לך מגנים טובים הבגרות כבר פחות חשובה. אולי תנסי לקץ בשועת של העבודה, לדבר עם האחראי על העניין של אחותך - אני בטוחה שתהיה איזשהי התחשבות. ובקשר לאחותך, אני מבטיחה לך שאת תמצאי את הזמן, והיא תבין שאין לך עכשיו זמן חופשי.. יהיה טוב! פשוט תעברי יום יום, וכל יום תזכרי לנשום בבוקר ולקום רק על רגל ימין כי זה מה שיחזיק אותך כל היום!

ellulli

New member
ווי נמחקה

לי איזה שורה ורק הלגמרי נשאר.. אבל היא לא הייתה ממש חשובה אז בסיידר..

amazone

New member
חדר משלי...

יש לי חדר משלי ובחדר יש אור זה כרגע לא אני או אני בשחור זה נמשך כמעט שבוע או כבר כמה ימים אם תשאל אותי מדוע זה עמוק בפנים. תתגבר תתגבר כך אומר לי הקול להיפגע וליפול כל אחד יכול לכולנו מותר להיות חלשים לא לאטום אוזניים, לא לעצום עיניים, לא לעזוב ידיים, גם בימים קשים

מוזיקאית מובטלת

אני איתך.. רוב המוזיקאים בארץ מובטלים. צרת רבים.. חצי נחמה. הכל עובר, גם לי יש בגרויות ומתכונות (אמנם נשארו רק שתיים אחרונות) וגם אני עובדת.. זה יעבור.. וזו תקופה ממש כיפית למען האמת. קחי פחות משמרות בעבודה השבוע, ותבלי זמן עם אחות בבי"ח החלמה מהירה, ובלי לחץ! הכל עובר!

היי...

דבר ראשון...רפואה שלימה לאחותך.... שנית, עצרי שניה, קחי נשימה עמוקהההההההההההההההההההההההההההה תוציאי לאט לאט את האווירררררררררררררררררררר קחי שוב פעם נשימה עמוקהההההה תוציאי לאט לאט את האוויר.... עכשיו, טיפה רגוע יותר.....(לי זה עוזר) תנתקי שניה מהכל, תתני לעצמך פוש-אפ אחרון לפני סיום הבגרויות... בהצלחה בשירות הלאומי
, שאגב, אולי ינתק אותך לקצת מהבית-חבר-חברות-סביבה וקצת יתן לך לנשום יותר.. ואגב, להתלונן לא תמיד רע..
פירסס

../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif

אז חזרת. לאחר התנתקות ממושכת. חזרת והפצעת ואת ליבי פצעת.. כשרואה אותך תמיד הלב בוכה, מדמם לו בעצב. כשקורא את שורותייך המתארות את התשוקה הבוערת חלק בי מקנא וחלק בי מאושר אולם עדיין הלב, הלב קצת נשבר.... סאמק....חולשה

למעלה