שרשור

../images/Emo126.gif אירוחים ופרסים היום בתפוז

מיכל קליין ראש תחום מידע ופיתוח ב'בטרם' - המרכז הלאומי לבטיחות ולבריאות ילדים. מתארחת הבוקר בשעה 9:30 בפורום הורים לתינוקות. אתם מוזמנים להשתתף ולשאול.
ח"כ מלי פולישוק-ברוך מגיעה לאירוח חי בפורום נוער שינוי וב- BlogTV בשעה 17:00. אתם מוזמנים לשאול שאלות כבר עכשיו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=835&msgid=50921063
בשעה 19:00 יתארח בפורום פאלם משה בוחבוט, מנכ"ל PDASPA - החברה שמאחורי u-drive - מוצר הניווט החדשני לפאלם. שרשור שאלות נפתח כבר בפורום "פאלם וחברים", ואתם מוזמנים לשאול את שאלותיכם.
הפסיכולוגית קארן לרנר, פסיכולוגית קלינית, מומחית בטיפול בטראומה ובטיפול משפחתי תענה לשאלות הגולשים והגולשות בפורום הפרעות אכילה, שרשור השאלות נפתח ואתם מוזמנים לצרף את שאלותיכם עד יום שבת.
פורום ירמי קפלן חוגג שנה של פעילות ועורך חידון מיוחד. אתם מוזמנים להשתתף ואולי תזכו בסינגל http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=31466

מחפש הומואים או לסביות לאירוח

מחפש הומואים או לסביות לאירוח בפורום גדול בנט. אירוח על בסיס מתן תשובות לשאלות גולשים. ללא חשיפה כמובן. ניתן לפנות למייל: [email protected] תודה מראש

נאחל למתגייסת הטרייה...

חמשוש נעים, ונקווה שבבית עם המשפחה והחבר
שרות נעים, קליל...ונחכה להזמנה לטקס סיום קורס הקצינות

kung fu

New member
שיתוף משעשע ../images/Emo6.gif

אני לומדת קונג-פו (דאאאא), ואתמול עשיתי שיעור שיצאתי ממנו עם סימנים כחולים בגלל קרבות שונים שעשיתי. זה לא כואב לי פיסית או משהו כזה כרגע, אבל זה באסה ללכת ככה לים, או עם חולצה קצרה....
אפשר לשרשר את זה, פשוט לא ידעתי היכן לכתוב את זה.

היי

יש לי בעיה.. יש לי כתפיים די רחבות ואני רוצה לתת אשליה של כתפיים צרות יותר. שמעתי כבר על פתרונות של בגדים לזה, אבל איך עושים את זה עם בגד ים?

מסכות...

קראתי כל מיני מסכות טבעיות לפנים ולגוף של ירקות וכאלה... מישהי ניסתה איזושהי? יש לכן משהו להציע? (לעור יבש) ומדאיג אותי על עצמות הלחיים מצטבר לי יובש כזה

c u t y

New member
לי יש עוד חודש וחצי לחצי ../images/Emo13.gif

[בת 16 ו4 וחצי חודשים]

תחשבי על זה ככה.....

אם יתחילו איתך בים בקטע של..יו מי הרביץ לך... תמיד תוכלי לנפנף אותם בקרב רב...
אגב, קרבות מבחן לחגורה?? אח שלי הייה בקרב לחגורה החומה שלו מול חגורות שחורות, החליפה שלו חזרה עם המון כתמי דם.. ולא שלו

היי

בשום אופן לא לשים קולרים או בגדי ים בלי רצועות. הייתי עושה רצועות כתפיים רגילות והבגד ים עם פסים לקוחב, זה יגרום לתחושה של חזה רחב יותר, ויקטיןם בפרופורציה את הכתפיים. בהצלחה!!!

אופס, על כל מיני...*

ורק דבר אחד להוסיף אני יודעת שיש קרמים אבל מעניינות אותי מסכות... אתן יודעות לפעמים יש את הקליק הזה שנתפס בראש

יש פורום של טיפוח ויופי

אז אולי תשאלי גם שם... מזמן לא עשיתי עם ירקות אבל בוץ זה מעולה (למרות שזה יותר מייבש את העור וטוב לפצעים). ויש המון מסכות לקניה מעולות (לחות, הזנה וכו').

un vin rouge

New member
מממ....בקשר למסיכות ירקות

אני לא מכירה כאלה......אבל בקשר ליובש- אצלי גם יש נטייה ליובש *בעיקר בחילופי עונות* אני עושה את הפעולות הבאות פעמיים ביום בוקר+ערב: 1-שוטפת פנים עם סבון פנים לח 2-מחכה שהפנים יתייבשו מעצמן כי ככה הפנים סופגות את המים והפנים נהיות יותר לחות 3-אחרי שהפנים יבשות קרם לחות

למעלה