שרשור

../images/Emo188.gif בועז העצני ודני רובס

בועז העצני, פעיל ימין נגד ההתנתקות ובעד סרבנות פינוי, יתארח בפורום סרבנות בעד ונגד, היום בשעה 17:00, וישוחח עם הגולשים על סוגיית הסרבנות. אתם מוזמנים להעלות שאלות בפורום סרבנות בעד ונגד כבר עכשיו.
ראש הממשלה לא מרוצה מאופי השפה העברית כפי שהוא בא לידי ביטוי כיום... דני רובס לעומת זאת, שהוא בין השאר חובב השפה העברית, יתארח בפורום האקדמיה החלופית ללשון העברית (ובקיצור אחל"ה) בשעה 18:30 ויענה לשאלות הגולשים בנוגע לכתיבתו, למשחקי המילים האהובים עליו ולהתייחסותו לעברית כפי שהיא נראית היום. אתם מוזמנים לשרשר שאלות בנושא בפורום אח"לה.

מזה לא מרוצה ? חחח

בואו נגיד "רשתית" במקום אינטרנט מסקרית במקום מסקרה ומשפך (שאגב לא נשמע טוב} במקום שמפו

° w a v e °

New member
מה את מגחגחת? ../images/Emo4.gif

אני מאז שאני זוכרת תצמי אני קונה משפכים ומסקיריות.. כדי שאם אני אגלוש ברשתית לפחות שאני אהיה מסודרת...

° w a v e °

New member
../images/Emo6.gif

הם אישרו לומר ישן ולא יושן, ויכל במקום לוידת מה...
אז בשמי ובשם דניאלה - תודה! אני ממש לא יודעת איך הייתי ממשיכה כרגיל בחיים בלי לדעת את זה, ובלי לדעת שאישרתם, ואם חס וחלילה הייתי אומרת את המילים שגויות לפני שאישרתם בטח היו לי וואחד נקיפות מצפון..
עצוב, עצוב...

../images/Emo61.gifתום גל, ספורט 5 ומוני מושונוב

היום בשעה 17:30 יתארח השחקן תום גל בפורום "ראש גדול". אתם מוזמנים להעלות שאלות בפורום ראש גדול כבר עכשיו בשעה 20:00 רצועת הספורט של הבלוג TV בשעה 22:00 יתארח מוני מושונוב, בפורום קצרים אתם מוזמנים להעלות שאלות בפורום קצרים כבר עכשיו

למעלה