שרשור

l o v e m e 12

New member
מממ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא יוצא לי להיכנס כמעט לפורום... ממ אז ככה... ההודעה בהחלט מעניינת.. וצבעונית חחחח!!
ושחר השניה... חח... את גם בפורום של רוזוול לא??... נראה לי שכן.... ניייס טו מיט חיחיחי... בהה ביי...

הנערה1

New member
נפתחה קומונה למוסיקה...

אוהבים מוסיקה? כן, גם אני... לכן פתחתי קומונה למוסיקה שבה אפשר לדבר על כל מה שקשור למוסיקה. ואני אשמח אם תבואו ותבקרו בקומונה שלי ותחוו דעה על הקומונה וכתבו שם מה שבא לכם בכל ההקשרים על מוסיקה. הכתובת לקומונה שלי היא: www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=2512

אני רוצה לספר לכם משהו../images/Emo41.gif

בחופש הייתי בדנמרק, נורבגיה, שבדיה ופינלנד. ביום שהייתי בדנמרק הייתה מודעה שמארון מופיעים שמה!
אבל הייתי בדנמרק רק יום וחצי אז לא הייתי יכולה ללכת..

rockchick5

New member
../images/Emo7.gifאיזה עיצבון זההה../images/Emo7.gif../images/Emo118.gif

טוב לא נורא.. בטוח תהיה לך עוד הזדמנות!... גם הם בטוח יבואו לארץ!!

rockchick5

New member
אממ אני חושבת..../images/Emo3.gif../images/Emo118.gif

כי רובם *או כולם* יהודים.. בטוח הם ירצו לבוא להופיע בישראל

כן הם באים..

היה לא מזמן ראיון עם המתופף שלהם ושאלו אותו עם הם באים לארץ אז הוא אמר שהם מאוד רוצים ורוב הסיכויים שכן...

sheepi

New member
אמן!!!! בנות תקשיבו אליי!../images/Emo140.gif../images/Emo150.gif

אנחנו צריכות להפסיק לקוות ולפעול!

CiNdErElLa3887

New member
אממ...הקשיבו...

המכתב שקישקשתי לכם עליו, אז המניע מאחוריו זה לגרום שהם יבואו לכאן, לגרום להם להבין שיש כאן מעריצים וכדו'. אנחנו כמעט כמעט לקראת הסוף. אני מחכה שקרן תתרגם את החלק של הדס. ואז צריכים להוסיף משפטי קישור. אבל עדיין אם יש למישהו משהו להוסיף למכתב..אז תוסיפו תרשמו פה...ואני אוסיף..:).. טאנקס

היי כולםםםםםםם ../images/Emo80.gif

אמממ אני חדשה פה.... ואני מתה על מארון 5 -
- אז יש לי תשובה לכל אלה המתלבטות לגבי הגעתם לארץ... אז ככה... אני קראתי לפני כמה זמן ראיון שהיה עם המתופף של הלהקה באיזה עיתון אחד והוא סיפר בראיון שרובם בלהקה יהודים (הוא-המתופף, הסולן ועוד) והוא סיפר שלפני כמה שנים הוא היה פה בארץ עם המשפחה שלו בשביל לחגוג לאח שלו בר מצווה בכותל.... וכששאלו אותו אם הם יבואו להופעה בארץ הוא אמר שרוב הסיכויים שהם יבואו לארצנו הקטנטונת לתת הופעה.....הלוואי אמן
אההה וגם שתיהיו בקטע שהלהקה הזאת היא אחת המצליחות בחו"ל ורובם אשכרה יהודים... כבוד לנו...
טוב מקווה שעזרתי...

שלום!! ברוכה הבאה!! ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

והלוואי שהם באמת יגיעו!! אני מאמינה בזה, אבל בטח עכשיו הם מאוד עסוקים, אז אני מקווה שאחרי שיהיה להם זמן הם יבואו!

CiNdErElLa3887

New member
תנחומי ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אבל:"זה לא זה לא זה לא נורא..".. הם מופיעים נון סטופ ...אולי תצליחי לתפוס הופעה שלהם

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifאוי;;

אם זה היה קורה לי הייתי מעוצבנת על כל העולם
אבל בוא נחזיק אצבעות חזק שאולי,יום אחד הם יבואו לארץ

יש שמה חלק של "ממליצים"...

(שם,אמייל ותיאור) מה זה..? על מה ממליצים? לא הבנתי..

למעלה