אוהבים מוסיקה? כן, גם אני... לכן פתחתי קומונה למוסיקה שבה אפשר לדבר על כל מה שקשור למוסיקה. ואני אשמח אם תבואו ותבקרו בקומונה שלי ותחוו דעה על הקומונה וכתבו שם מה שבא לכם בכל ההקשרים על מוסיקה. הכתובת לקומונה שלי היא: www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=2512
המכתב שקישקשתי לכם עליו, אז המניע מאחוריו זה לגרום שהם יבואו לכאן, לגרום להם להבין שיש כאן מעריצים וכדו'. אנחנו כמעט כמעט לקראת הסוף. אני מחכה שקרן תתרגם את החלק של הדס. ואז צריכים להוסיף משפטי קישור. אבל עדיין אם יש למישהו משהו להוסיף למכתב..אז תוסיפו תרשמו פה...ואני אוסיף.... טאנקס
- אז יש לי תשובה לכל אלה המתלבטות לגבי הגעתם לארץ... אז ככה... אני קראתי לפני כמה זמן ראיון שהיה עם המתופף של הלהקה באיזה עיתון אחד והוא סיפר בראיון שרובם בלהקה יהודים (הוא-המתופף, הסולן ועוד) והוא סיפר שלפני כמה שנים הוא היה פה בארץ עם המשפחה שלו בשביל לחגוג לאח שלו בר מצווה בכותל.... וכששאלו אותו אם הם יבואו להופעה בארץ הוא אמר שרוב הסיכויים שהם יבואו לארצנו הקטנטונת לתת הופעה.....הלוואי אמן
אההה וגם שתיהיו בקטע שהלהקה הזאת היא אחת המצליחות בחו"ל ורובם אשכרה יהודים... כבוד לנו...