../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif|../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif
חשבתי למפני המפגש פורום זה יהיה נחמד לענות על השאלונים המעצבנים והתפוזיים האלו... לא זכור לי שעשינו שאלון כזה בעבר אז הנה שרשרתי לשירשור OFF לענות
אני בדרך כלל[טוב התוודות-תמיידדד!!!] לא עונה על המסרים האלו... אני אנסה הפעם לענות
אבל אח''כ
לא עכשיו!
שם: גיל: מיקום: תמונה, יש? [אם יש תעלה/י לפורום] תכונות טובות: תכונות רעות: מקצוע אהוב: מאכל אהוב: חיה אהובה: מילה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: איזה כיתה אתה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? את/ה חושב/ת שאת/ה קרציה? את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? את/ה אוהב/ת את עצמך? בזבזן/ית או חסכן/ית? איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? איזה דמות מצויירת את/ה? למה? יש לך פלאפון? קו פתוח? של איזה חברה? למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? מאמין/ה באהבה? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת? יש לך פירסינג? איפה? אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? את/ה מאמין/ה באלוהים? בגורל? בחיים מחוץ לכדור-הארץ? באיזה פורומים אתה כותב? פורום אהוב: יש לך חברים בפורומים? מה הדבר האחרון שאכלת? מה הדבר האחרון שקנית? מי האדם האחרון שחיבקת? מי האדם האחרון שראית? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את/ה עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה לובש/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך? איך היה השאלון? את/ה חושב/ת שמישהו בכלל יקרא אותו? משהו קטן לסיום: