שרשור

p i n g o

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

הייתה כאן הודעה נורא משעשעת ("אינכם מוזמנים לקומונה החדשה של הזמרת מספר אחת קיום...") שפשוט קרעה אותי מצחוק.... אבל מה לעשות שהיא נגדה את התקנון של הפורום ונאלצתי למחוק אותה; כשאני מוחק הודעה נמחקות גם כל התגובות אליה בין אם אני רוצה או לא, לכן הסליחה עם כל מי שהודעותיו נמחקו בשל המגבלות התפוזיות.
אתם מוזמנים לשרשר לכאן כל מה שבא לכם...

kyliefan18

New member
אוי דניאל..

מה אני אעשה איתך... בקיצור,אלישיה קיז יש רק אחת! חחח יא משוגע...

snooPPiT

New member
../images/Emo6.gif

חורף, וגשם מטפטף על העורף |קר| מוגש מטעם האגודה למען החזרת החורף

המממ...לשרשר מה שבא לנו?אז...

לכול נבחני היסטוריה[ב2 וחצי הבגרות] בהצלחה
אני היחידה בפורום נכון

p i n g o

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo70.gif

גם אחותי עושה בזה... לי הייתה רק בגרות אחת בהיסטוריה ב-י"ב

p i n g o

New member
זה ממש לא נגמר... ../images/Emo122.gif

עוד יש לך עוד בגרויות ומתכונות, אחרי זה נשארו לך עוד שנתיים ללמוד, אחרי זה להידפק בצבא, ואז ללמוד לתואר אקדמי..... בקיצור יש לך עוד המון, kiddo!!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif|../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif

חשבתי למפני המפגש פורום זה יהיה נחמד לענות על השאלונים המעצבנים והתפוזיים האלו... לא זכור לי שעשינו שאלון כזה בעבר אז הנה שרשרתי לשירשור OFF לענות
אני בדרך כלל[טוב התוודות-תמיידדד!!!] לא עונה על המסרים האלו... אני אנסה הפעם לענות
אבל אח''כ
לא עכשיו!
שם: גיל: מיקום: תמונה, יש? [אם יש תעלה/י לפורום] תכונות טובות: תכונות רעות: מקצוע אהוב: מאכל אהוב: חיה אהובה: מילה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: איזה כיתה אתה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? את/ה חושב/ת שאת/ה קרציה? את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? את/ה אוהב/ת את עצמך? בזבזן/ית או חסכן/ית? איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? איזה דמות מצויירת את/ה? למה? יש לך פלאפון? קו פתוח? של איזה חברה? למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? מאמין/ה באהבה? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת? יש לך פירסינג? איפה? אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? את/ה מאמין/ה באלוהים? בגורל? בחיים מחוץ לכדור-הארץ? באיזה פורומים אתה כותב? פורום אהוב: יש לך חברים בפורומים? מה הדבר האחרון שאכלת? מה הדבר האחרון שקנית? מי האדם האחרון שחיבקת? מי האדם האחרון שראית? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את/ה עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה לובש/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך? איך היה השאלון? את/ה חושב/ת שמישהו בכלל יקרא אותו? משהו קטן לסיום:

p i n g o

New member
כבר עשינו כזה ממש מזמן...

אם יהיה לי כוח אענה מאוחר יותר...

דניאל ונדב בואו לצ'ט אם אתם פה עכשי

אה ואם אני לא באה זה כי יצאתי מסיבות כאלו ואחרות לא לכעוס קורה לי מלא פעמיםש אניק וראת לאנשים לבוא לצ'ט ואז אני בדיוק צריכה ללכת!חחח ולא-אני לא מספיקה להודיע מזל חרא נאמ

p i n g o

New member
לפני כמה ימים,

כבר הבנתי שאת רואה בנו משפחה...... ועכשיו אני כבר אבא שלך? לאן נגיע?

למעלה