שרשור

אשרת

New member
תרשה לי להיות סקפטית בנוגע לשרון.

שרון הוא אחד האנשים הפחות אמינים עלי. לא ברור לי איך נבחר אדם לראשות ממשלה כאשר אסרו עליו להיות שר ביטחון. לא ברור לי איך אנשים אשר מתנהלים נגדם חקירות פליליות עוד נמצאים בשלטון. שרון - לא הולך לפנות כלום. אז מה אם הוא מודה בטעות שלו? זה לא עולה לו כלום, והוא אף יכול לצבור נקודות בזכות זה. אל תשכח ששבוע שעבר או לפני שבועיים- הוא איים על חיסוך ערפאת בניסון לשכנע עוד חברי ליכוד להצביע בעד ההתנתקות. עם כל הכבוד לספרד (וספק אם יש לי אליהם כבוד כלשהו), היא לא ממש מעניית אותי, משום שאני לא גרה בספרד , אלא אני גרה פה, והדברים נעשים אך ורק יותר גרועים. בכל תחום שלא תסתכל עליו, אתה תראה רק הדרדרות. אז מאיפה יש בדיוק לשאוף תקווה? מהאוויר המזוהם בקריות?

מטרניך

New member
בטח שרון אשם באוויר המזוהם בקריות

בתאונות הדרכים, בפגעי מזג האוויר, בפרה המשוגעת ובמגיפת העופות. מעניין את מי היית מאשימה אם לא היה לך את שרון.

אשרת

New member
למה אתה מכניס לי מילים לתוך פה?

אני לא אמרתי ששרון אשם בכך שיש זיהום אויר בקריות. בכך אשמים המפעלים , אשר במקרה ואיזה מכיל המוניה אשר לא קבור באדמה יתפוצץ.. מעניין מי ישב בכלא ומי יתן את הדין. ראש הממשלה שלך חשוד בפלילים. כמעט ואין פוליטיקאים שאינם משוחתים במדינה הזאת לך - זה לא מריע שאנשים כאלו מנהלים את המדינה? וזה לא מעניין אותי מאיזה צד הפוליטיקאי. לי , זה מפריע.

מטרניך

New member
המודעה הזאת כמוה כהסתה לרצח של

חיילים ואזרחים ישראליים שהחבורה הזאת מדליקה נר לזכרם בעודם בחיים.

yeshgvul

New member
ךהיפך, הם ימותו למרות הטקס,לא בגללו

על מזבח מגדפים ומתוסכלים ששולחים את עצמם ואת ילדיהם למות לשווא בשטחים ולהנציח את האלימות, אלא אם שרון אומר אחרת, ואז הם משנים את דעתם בשנייה.

Haemek

New member
פריקת תסכולי חיים?

שום דבר לא הולך לך, אתה מתרוצץ כמו פורפרה ללא תועלת, אין לך חברים, ואלה המתימרים להיות חבריך, נו... אבא משלם (עדיין), ומה שנותר לך זה לנסות שוב ולשכנע את עצמך שאתה האמיץ ואתה הלוחם הגדול. אתה לא. נטשת את חבריך בשירות והפכת ל"סרבן אמיץ" לאחר שהגוב שאביך סידר לך במודיען טייס גם הוא לא הבטיח הגנה מאנשים חורשי רעות.

Haemek

New member
יש עוד 40 טכסים של גופים אחרים

כמובן גופי שמאל הזויים, אז לאיזה מהם את מציע לי לשלוח הורים לילדים "סרבנים אמיצים"? או שהם יכולים להשאר בבית כי לילדם לא יקרה דבר שהרי הם אמיצים? "מי ייתן ולא נאמר יזכור על כל הגיבורים, הנאמנים והאמיצים שעדיין חיים אתנו"??? אין לך מה לדאוג, שוב, הרי אתה אחד האמיצים הגיבורים הסרבנים, ולכן דבר לא יאונה לך, אתה הרי לא שותף בהגנה על שאר האנשים. ואתה גם לא הולך לתת כבוד (לך הרי יש טכס אלטרנטיבי) לאותם הגיבורים, הנאמנים והאמיצים שנתנו את חייהם כדי שאתה תוכל לרפט את שמם בכל רחבי הפורום.

adato

New member
אין לכם בושה

אתם עומדים דום לזכר המחבלים הרוצחים שרצחו פה כמעט 2000 איש ארגון שלום? אם הייתם ארגון שלום הייתם מגנים טרור ולא עומדים דום לזכר הרוצח

מטרניך

New member
האם גם 'לזיכרה' אתם מתפללים?

>>>>>>>>> הידד, גם לנו יש מתאבדת משלנו רשות השידור הממלכתית החליטה להוכיח כי לא רק לחמאס יש מתאבדים, גם לנו יש מתאבדת משלנו. קוראים לה טלי פחימה, מזכירה בת 28 מתל-אביב. היא החליטה להיות "מגן חי" לאחד מבכירי המבוקשים – זאכריה זוביידי, ראש גדודי אל-אקצה בג'נין. היא ביקרה אותו לפני חצי שנה, ולאחר שניצל בנס משלושה ניסיונות חיסול היא החליטה ללכת ולהגן עליו בגופה. בינתיים היא הוזמנה להופיע ב'פוליטיקה' בהנחייתו של עודד שחר. "הייתי אצלו וראיתי איך הוא סובל תחת הכיבוש", אמרה. לשאלת המנחה אם ראתה גם אוטובוסים מתפוצצים, השיבה: "ואתה יודע למה זה קורה? בגלל הכיבוש... אם הייתי תחת כיבוש הייתי עושה אותו דבר". הזוביידי הזה, אגב, מעורב בשורה של פיגועים, ביניהם הפיגוע בסניף הליכוד-בבית שאן, שבהם נהרגו עשרה אנשים. התבוננתי במתאבדת שלנו ולא הצלחתי לתהות על קנקנה. היא, ככל הנראה, בסדר גמור. אבל אנחנו כנראה מטורפים. <<<<<<<<<<< http://www.makorrishon.net/article.php?id=1783

זביידי לא עשה פיגועים בישראל

לא שזה משנה יותר מדי, אבל הוא לא מעורב בפיגועים נגד אזרחים, אלא רק נגד חיילים, וזה כבר סיפור אחר לגמרי. אם לגיטימי לחסל אנשים בלי משפט, בגלל שהם חלק מ"משחק המלחמה, אז לגיטימי משני הצדדים לעשות את זה.

מטרניך

New member
מה עשו ה'חיילים' האלה בסניף הליכוד

בבית שאן ב-28.11.2002? Nov 28, 2002 - Haim Amar, 56; Ehud (Yehuda) Avitan, 54; Mordechai Avraham, 44; Ya'acov Lary, 35; and David Peretz, 48 - all of Beit She'an; and Shaul Zilberstein, 36, of Upper Nazareth, were killed and about 40 wounded when two terrorists opened fire and threw grenades at the Likud polling station in Beit She'an, near the central bus station, where party members were casting their votes in the Likud primary. The Fatah al-Aqsa Martyrs Brigades claimed responsibility for the attack. בין הפצועים היו בניו של דוד לוי - חיילים למופת. והינה יקירך זוביידי בפעולה - יש אפילו תמונה שלו: >>>>>>>>> מקווה שלא יישאר לאמהות היהודיות אף ילד" במחנה הפליטים בג'נין, אחד ממעוזי האינתיפאדה, מאיימים בהמשך הפיגועים, שנתיים בדיוק למבצע "חומת מגן". רעייתו של מנהיג הג'יהאד האיסלאמי בגדה, שנעצר על ידי ישראל, אומרת ל-ynet: "אני מוכנה להקריב את כל ילדיי, גם הבנות. כל פלסטין היא שלנו. אני מאחלת לאמהות היהודיות שלא יישאר להן אף ילד". ג'נין ללא רחמים עלי ואקד,ג'נין "הקיץ הזה נראה מבטיח", אמרו לנו בג'נין השבוע פעילי הארגונים השונים. נימת האיום ברורה: בג'נין, אחת הערים שהסבה אבדות קשות לישראל, טוענים שהחשבון עם ישראל רחוק מלהיות סגור. בעיקר בעקבות ההתנקשות בחיי אחמד יאסין - והפיגועים בדרך. בג'נין לא שוכחים. בסוף השבוע ציינו שם בעצרת אלפים במחנה הפליטים את יום השנה השני לקרב שהתנהל במהלך "חומת מגן". המסר מעל הבמה היה: ההתנגדות הפלסטינית תימשך, וביתר שאת. בכל האמצעים. "אנו חזקים יותר מלפני שנתיים, ונחושים יותר", אומר מפקד גדודי חללי אל-אקצה באזור ג'נין, זכריה זוביידה. זוביידה מזהיר כי הארגונים הפלסטינים "עוד יגיבו על פשעי ישראל". בשיחה ל-ynet הוא מבהיר עם זאת, כי למרות הנחישות הפלסטינית להילחם, הוא מציע לישראל לחשוב בהיגיון ובאופן רציונלי. "אם תחשבו היטב ותחזירו לנו את זכויותינו, ניתן לחיות ביחד. אבל אם תמשיכו במדיניות הפושעת, אתם תגרמו לעוד מעשי טבח שיפלו על שני העמים". ............. <<<<<<<<<< http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2898300,00.html

איזה סלט עשית פה

יותר נכון YNET עשו סלט. מצד אחד, יש לנו את זביידי, שאומר בצורה ברורה את מה שאתה לא אוהב לשמוע מפלסטינים - >>>"אם תחשבו היטב ותחזירו לנו את זכויותינו, ניתן לחיות ביחד. אבל אם תמשיכו במדיניות הפושעת, אתם תגרמו לעוד מעשי טבח שיפלו על שני העמים"<<< זביידי צמא לחיים, לא למוות, בבית אימו הקימה אירנה מר (אמו של ג'וליאנו) תיאטרון בובות ביחד עם אמו של זביידי. במהלך מבצע חומת מגן הופצץ הבית, ואמו ואחיו נהרגו. מצד שני, YNET מביא ציטוטים של האם הפלסטינית שהיא הרבה פחות פייסנית מזביידי. אבל בוא נפסיק פה את הדיון, אתה רוצה להמשיך להיכנע לטרור, ולהמשיך לשלוט בשטחים עד אשר לא תהיה ברירה ותהיה לנו פה מדינה דו-לאומית, ואני לא מוכן להיכנע לטרור, ולכן אני רוצה לסיים את הכיבוש ההורס כל חלקה טובה במדינה.

טיפש

החיילים הישראלים נרצחים, כדי שאנחנו נוכל לחיות פה. אתם לא ארגון שלום, אתם ארגון טרור.

yeshgvul

New member
אם חיילים נרצחים, למה זה הופך אותך?

כל חמוש פלסטיני שאתה יורה בו הופך אותך לרוצח. חמושים בעת קרב לא נרצחים, אלא נהרגים, משני הצדדים, והחמושים שלנו בשטחים אוכפים משטר כיבוש אכזרי. הלחימה בהם לגיטימית, אם כי מותר להם להגן על עצמם. גרוע מזה, חיילים שהולכים לשרת בשטחים עוזרים להנציח את הכיבוש ואת האלימות

adato

New member
לגוש שלום

ולחמאס יש אותה אידיאולוגיה עד היום לא מצאתי שבריר של הבדל רק שהחמאס נקרא באופן רשמי ארגון טרור ורצח בעוד שגוש שלום עדיין לא

Haemek

New member
חפשתי בשרשרת התגובות להודעה זו שלך

תגובה חיובית כל שהיא למה שכתבת, משהו עם סימפטיה, משהו שמישהו מראה שהוא מגיב אליך חיובי. לא מצאתי. אתה כנראה רק מרגיש אנשים, אתה לבד, בחוץ, ללא השפעה וללא תועלת. כספי אביך נשפכים לשוא. תפנים.

shaief

New member
לא כתבתי תגובה חיובית כי לא הרגשתי.

...צורך לשים את הציור הטיפשי של היד. אני בהחלט חושב שטקס יום הזיכרון לנופלים שבדרך חשוב מאוד (ולדעתי חשוב גם יותר מיום זיכרון לאלו שכבר נפלו...). אין שום משמעות אמיתית לימי הזיכרון כאשר אין באמת ניסיון למנוע את המתים הבאים. ימי הזיכרון מתחילים להזכיר לי את שתי דקות השנאה מ- "1984" של ג'ורג' אורוול. אין ניסיון לפתור ולהרגיע את האיזור, רק לבכות על מתינו מבלי שום ניסיון למנוע הרג נוסף או לחשוב על פתרון כלשהו. יום העצמאות השנה היה עצוב. כ- 300,000 מובטלים, תלות אינסופית בארה"ב, מצב ביטחוני מעורער וכישלון של הרעיון הציוני בעובדה הפשוטה שבישראל מתים יותר יהודים מבכל מקום אחר על כדור הארץ גורמים לי שוב לפקפק במשמעות היותנו כאן ובסיבות שיש לנו לחגוג את יום ה"עצמאות". שי.

צרות

New member
מה הבעיה?

מה אכפת לך מקיומה של ישראל?! הרי קיומה של ישראל אינו מונע את כל יתר האופציות ואתה יכול לחיות בכל מקום בו הייתה בוחר לו ישראל לא היתה קיימת. אלה אם כן הייתה מתעקש לחיות דווקא על השטח בו כרגע נמצת מדינת ישראל (שטח שבקושי ניתן לראותו על מפת כדור הארץ) לו זאת לא היתה קיימת ושטחה היה שייך למדינה אחרת, מין הסתם לא יהודית. האמנם?

מטרניך

New member
תסיק את המסקנות הנכונות מדבריך:

הדברים שכתבת >>גורמים לי שוב לפקפק במשמעות היותנו כאן ובסיבות שיש לנו לחגוג את יום ה"עצמאות". שי.<< ארוז את הפקלאות ולך מפה למקום ללא אבטלה, ללא פיגועים, ללא ציונים וללא 'עצמאות'. אף אחד לא מחזיק אותך בגיהנום הציוני. תוכל להיות 'אנטי-ציוני' על גדות הפאסיפיק או אוקיאנוס הקרח - היכן שיקבלו אותך - כמו אחיך-ברוח יורםגת.

Haemek

New member
למה? יום העצמאות היה ממש שמח הפעם

וגם החשש מפני פיגועים השנה היה זניח. היה ממש נחמד ושמח ומסודר. אם אתה כל כך סובל, למה שלא תסע מכן. ישראל תתקשה להתקיים אחרי זה אבל אנחנו נסתדר איך שהוא. ותוכל לתרגל את המנטרה שלך ש"המוסר מעל החוק" גם בארצות רחוקות. סע. למה לך לסבול?

למעלה