שרשור

דברו על זה בטלוויזיה! ../images/Emo25.gif

YTV ותפוז אנשים יוצאים ברצועת שידור טלוויזיונית חדשנית ומלהיבה אשר במהלכה יופיעו גולשי תפוז שייבחרו ממש כאן! אם אחד מהנושאים הבאים מתאים לכם, ליחצו על הקישור שבסוף ההודעה וספרו לנו קצת על עצמכם. מי רוצה להיות אבא של אביב גפן? בגיל 30 הבין אביב גפן שהדמויות הסמכותיות בחייו פישלו. לתוכנית החדשה של אביב בערוץ YTV ובשיתוף תפוז אנשים דרושים מחליפי מקום לאביו של אביב. האם אביב גפן יבחר אותך בשידור חי? המריבות שלכם, השלום עלינו היא גנבה לך את הבחור? הוא רימה אותך בטופס הלוטו המשותף? האם יש מישהו שבחיים, אבל בחיים לא היית נכנס איתו למיטה? פיראס חורי ידאג שבסוף התוכנית תהיו חברים טובים. מיטת השלום: קשה לכם לצאת מהמיטה??? לתוכנית שלום חדשה בערוץ YTV דרושים זוגות שיישארו במיטה למען השלום. ג'ון לנון ויוקו אונו נשארו במיטה במשך שבוע למען שלום עולמי. אנחנו נשכן אתכם בבית מלון, נדאג לכם לאוכל, לבידור ולאנשים חשובים שיבואו לבקר. אבל כמה זמן תצליחו להישאר? אומרים שכל אחד מכור למשהו לתוכנית חדשה בערוץ YTV דרושים צעירים שלא יכולים בלי......אם אתם מכורים לסקס, אוכל, קניות, חומרים מסוכנים, פרפקציוניזם או כל דבר אחר – ליאור דיין, הגומל המדופלם של YTV כבר יטפל בכם. מתאים לכם? עכשיו, שאתם כבר מכירים אותנו, ליחצו כאן וספרו לנו קצת על עצמכם ואולי תופיעו בטלוויזיה!

Not The Doctor

New member
בוא, ילד, תן לי ../images/Emo45.gif

בוא, ילד, תן לי יד, מעגל יהיה מיד, מעגל סובב, חוזר, התעייפנו נתפזר. אחח... השירים של המשפחתון של ההורים שלי משפיעים עליי... מישהו פה מכיר ת'הרגשה? 5 צוציקים (גילאי 10 חודשים-שנתיים) מסתובבים בסלון? אוי זה כיף... xox NTD.

gggrrr

New member
גלגל"צ

מי יודע איך הלך לאלאניס היום במצעד של גלגל"צ?

רונני2001

New member
חחח

אני כל הזמן אומר להורים שלי שיעשו לי אח או אחות... מממ... עכשיו הם כל הזמן אומרים לי "עכשיו אתה כבר יכול לעשות ילד בעצמך!" אני רוצה אחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!

LIOREDEN

New member
help again../images/Emo7.gif

אני מיואש, כבר סיפרתי שאני לא פרופסור במחשבים אני פשוט לא מוצא את everything. אם למישהו יש אז אתם יודעים
למייל. [email protected]

Lotzifer

New member
זה כבד מידי......

משביל אימיילים של וואלה....... הייתי בשימחה שולחת אבל בפעם זה כבר עשה לי המון בעיות..... אם אני אמצא קישור אני אשלח לך במסרים.....

chaos12

New member
../images/Emo96.gifנראה לי שכן יש לקפוצ'ינו

עוד גרסא בגלל שבקלטת JLP LIVE בסוף יש את קפוצ'ינו מוקלט (כשיש את הכותרות) אז בטח אפשר למצוא איפשהוא את קפוצ'נו חוץ מבאנפלאגד. דרך אגב הגרסא שעלייה דיברתי היא ממש יפה!

Rוית

New member
כעקרון יש לי עוד גרסה של השיר

שנשמעת כמו גירסת סטודיאו, אבל זה קשה לדעת כי יש מעין רעים לא ברורים.. וזה גם נגמר לפני הסוף..

Rוית

New member
../images/Emo4.gifצמרמורת../images/Emo4.gif

Oh, God, I haven´t read your book. I´m sure it was divine, especially the part where you turned water into wine. Oh, God, I want you to clear my mind. It´s covered up with dirt. And I want to taste your skin one time before I taste the earth. Oh, God, I apologize, I didn´t knock when I arrived. Oh, God, I apologize, i didn´t say goodbye last night. Oh, God. Now I guess you have your way, as I taste the earth today. now I guess you have your way, as I taste the earth today. now I guess you have your way, as I taste the earth today. now I guess you have your way, as I taste the earth today. K´s Choice - Elegia

gggrrr

New member
גם את אוהבת את?

k's chouce? אני מת עליהם מי עוד אוהב?

למעלה