שרשור

../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

למנהלת שלכם יש יומולדת היום
קדימה להגיד לה מזל טוב אחרת....
נעמה מותק, המון המון מזל טוב

shiray

New member
מזל טוב!!!!!!!!

רציתי אתמול בחצות ודקה להוסיף הודעה אבל אז הלכתי לצחצח שיניים והכל ושכחתי ואז היום בבוקר נזכרתי אבל קמתי מאוחר והתארגנתי בקצב מטורף... אזזז מזל טוב!!!!!!!!!!

מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

המון המון אושר, עושר בריאות וכושר שנה של מוזיקה וסרטים טובים וכל מה שאת מאחלת לעצמך והכי חשוב... יום הולדת שמח

Padme Amidala

New member
תודה לכולכם ../images/Emo24.gif

זה באמת היה היומולדת הכי טוב שהיה לי!

DesertRose1

New member
../images/Emo32.gif לכתוב קצת אקשן...../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo11.gif

אוהבים לכתוב?
אוהבים אקשן?
אתם מוזמנים לכתוב פעם בשבוע בכל שבוע מאמר/סיפור, מה שבראש שלכם שקשור לאקשן!
מדי יום יכתוב מישהו אחר, ולכל אחד יהיה יום קבוע משלו
מי שמעוניין יכול לפנות אלי במסר אישי
, ומי שלא, מוזמן ליצטרף לפורום!
פורסם בהתאם לאישורי הפרסום

היום בתפוז ../images/Emo186.gif ../images/Emo184.gif

היום ב-10:00 פורום להיות הורים מארח פאנל מומחים מ"הקו החם" שיענה לשאלותיכם בנושא התנהגויות מיניות חריגות אצל ילדים. שימו לב, כי בשל רגישות הנושא נפתח הפורום לאורחים- וניתן לשאול שאלות גם בעילום שם.
הערב ב-19:00 יתארחו בפורום אופניים ראשי איגוד האופניים בישראל, שיענו לשאלותיכם בעקבות החלוקה החדשה לקטגוריות בתחרויות השנה.
פורום רובי וויליאמס מאפשר לכם לכתוב באופן אישי לרובי לקראת יום הולדתו, לספר מעריצים מיוחד מישראל- שימסר לו אישית
שלחו את המסרים שלכם לכתובת [email protected] פרטים נוספים בפורום רובי וויליאמס

להתאהב מחדש ../images/Emo99.gif

למה להסתפק ב - 15 דקות של תהילה כשאפשר לקבל 24 שעות? yesZone, פורטל הצעירים של yes (ערוץ 68) בשיתוף עם תפוז אנשים, מציע לכם להופיע בפינת ה- Mix & Match בערוץ. אם עדיין לא הגעתם לגיל 20, וגם אתם רוצים שיתחילו איתכם, יכירו אתכם ואולי אפילו ינסו להתחיל איתכם באמצעות תא קולי שיפתח במיוחד עבורכם, אתם מוזמנים להשתתף בפינת ההיכרויות של ערוץ yesZone. כל שעליכם לעשות הוא להיכנס לכתובת: mixnmatch.tapuz.co.il ולמלא את פרטיכם. מי אמר שצריך להיות לבד בחורף?
תפוז אנשים וערוץ הקולנוע הישראלי של יס פתחו היום אתר אינטרנט חדש המוקדש כולו לקולנוע הישראלי. כל הסרטים, כל הכוכבים וכל הפרטים הקטנים באתר אחד ומיוחד! yes.tapuz.co.il
אוונסנס נכנסים הישר למקום הראשון ב"קופסא" של תפוז אנשים, ומורידים משם את...עצמם. האם ג'סטין טימברלייק יצליח לקחת את זה מהם בשבוע הבא? ואולי "בלו"? כריסטינה? בריטני? מדונה? - אתם תקבעו!
ו... עדיין יש הזדמנות לקבל כרטיסים להופעה של "נקמת הטרקטור"... הכנסו עכשיו לפורום רוק ישראלי ועקבו אחר ההוראות.

N i c o l e

New member
../images/Emo32.gifיש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מצטערת על האוף החדש אבל: עברתי את האודישנים לכוכב נולד שהיו היום!!! את כל השלושה!!! ומחר יש לי פגישה עם צביקה הדר ומתי כספי!!!!!!!!!!!! יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Padme Amidala

New member
זה בהחלט משהו שראוי לאוף חדש ../images/Emo13.gif

וכל הכבוד
אז מה, נראה אותך בטלוויזיה עוד חודשיים?

shiray

New member
ואווווווו

ווואיייי תהיי בטוחה שנצביע בשבילך!!!! וד"א עוד משו לאוף החדש- עברתי תאוריה!!!!!!!!!! איזה כיף!!!! ואז גם המורה שלי לקח אותי לפ"ת ששם אני עושה את הטסט כדי להכיר את המקום והכל ואיתי הייתה מישהי בשיעור 29 ואני הייתי בשיעור 23!!!

shiray

New member
חחח תודה!

האמת שסה"כ תאוריה, אבל עדיין. יווו אחרי שחרשתי כ"כ הרבה איזו הקלה פתאום!!!!!!

American Girl

New member
מזל"ט לכולןןןן../images/Emo70.gif

וואי באמת תהיי בטוחה שנצביע בישבילך!
ואני חייבת להוציא עצבים אז סילחו על על הבורות. הואאאאאאא בןןןןןןן ז***! אניייייייייייייייייי שוווווווווווונננאאאאת אותוווווו

למעלה