שרשור

היום בתפוז אנשים ../images/Emo66.gif../images/Emo82.gif

היום ב-18:00 פורום מוזיקה אלקטרונית מארח את הגאווה הישראלית בתחום, הרכב violet vision, שי רביב ויונתן דגן שיענו לשאלות הגולשים.
יניב וייצמן, העומד בראש ארגון הנוער הגאה יתארח הערב ב-20:00 בפורום גאווה צעירה, ייעץ ויענה לשאלות המתלבטים והלא-מתלבטים שביניכם, בסוגיית הזהות המינית.
הערב ב-22:45 תוכלו לפגוש את אליענה, שתענה לשאלותיכם Live מהוילה של פרוייקט Y בצ'ט של אתר הפרוייקט. ניתן לשרשר כבר עכשיו שאלות בפורום ערוץ YTV

love amor

New member
100?!?!?!??

תמותי... חחח סתם (חס וחציל) אבל איך? למה? מההה?? למה לא אצלי?

Padme Amidala

New member
חחח

גם אני הופתעתי... לא חשבתי שאני אקבל נכשל, אבל גם לא ציפיתי ל100...

shiray

New member
ואני לעומת זאת

עברתי יום קשה... חזרתי הביתה וישר התחלתי ללמוד לתקשורת, בדרך הלכתי לאסיפת הורים ועכשיו אני ממשיכה לקרוא את המליון עמודים שיש לנו למחר... ומחרתיים יש לנו עוד מבחן בספרות ככה שיש רק יום אחד ללמוד אליו! אבל אור אמר לי שהוא ילמד אותי את החומר....

Padme Amidala

New member
אוי ../images/Emo4.gif

אני מכירה את הימים הארוכים האלו... זה מרגיז. אצלי זה יום שני. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה במבחן!!

American Girl

New member
גם לי לא היה יום משהו....

בבוקר ראיתי את חברה שלי ומתחבקת ונמרחת על הילד שאני אוהבת... אח"כ פשוט היתחשקקק לי לצעוווקקק עד השמייםםםםם!!!!! ואז הגיע המבחן בלשון שהיה מה זה קשה
אם חומר שהיא לא חזרה עליו בכלל.... אוףףףףףף ועכשיו אני קופאת פה מקור...

American Girl

New member
גם לי יש 100!!!!!! יאיייי!!!!!!!../images/Emo13.gif

כן!!!! לי הילדה ששונאאתתתת מתימטיקההההה סוף סוף אחרי שנתיים שלא היה לי 100!!!! ישששששששש

Padme Amidala

New member
מזל טוווב!!!

אני מכירה את ההרגשה...
אני קיבלתי במבחן הקודם במתמטיקה 100 ובבוחן שהיה אח"כ קיבלתי 99... ושני הציונים האלו באו אחרי 82 מתחילת השנה. זה כיף להשתפר. כל הכבוד לך!!

Padme Amidala

New member
../images/Emo4.gif

החברה שלך יודעת שאת אוהבת את הילד הזה? אני מכירה את ההרגשה הזאת לצערי, וזה אכן חרא... אני מקווה שתצליחי במבחן!!

American Girl

New member
תודה../images/Emo70.gif וגם לך כל הכבודדד../images/Emo70.gif

אני לא אמרתי לה במפורשות אבל היא מנחשת כבר שאני אוהבת אותו... אבל הכי מרגיז זה שיש לה חבר...

Padme Amidala

New member
אם כך...

אז היא סתם משהו שממש אין לי חשק לכתוב אותו על גבי הפורום. ותודה

shiray

New member
אני לא מאמינה!!!

בסוף כל החומר הקשה עם המלים הארוכות והלא מובנות וכל הדברים שעליהם התעכבתי בכלל לא היו למבחן!!! כולם למדו את זה ואז מישהו שאל ממש לפני המבחן את המורה מה זה פונקציה רפרנציאלית (וכן, מדובר בתקשורת) ואז המורה היה בהלם ואמר שזה לא היה למבחן!!!! ככה שסתם כל אתמול חרשתי ובסוף בכלל לא למדתי את מה שהיה צריך... אבל זכרתי את החומר אז נראה לי שהלך בסדר... חוץ מזה שהמורה אמר שהוא יתחשב. ודווקא המבחן בספרות נראה לי יהיה בסדר כי כבר עברתי על הסיפורים והם בסדר... כאילו מספיק שאני יודעת על מה הם ואני מבינה כבר מה המוטיבים והכל.

Padme Amidala

New member
אוי, איזה באסה...

טוב נו... אני מניחה שזה עדיף על ללמוד פחות מידי ואז לא לדעת חצי מהשאלות במבחן...

היום בתפוז אנשים ../images/Emo91.gif

היום ב-21:30, מיד לאחר שידור התוכנית "ספיישל מסך הזהב" בערוץ E! בהנחיית גלית גוטמן, תגיע גלית להתארח בפורום ערוץ E ותענה לשאלותיכם. אפשר להכניס כבר עכשיו שאלות לפורום.
בפורום משחקי השכונה מתארח היום ב-18:00 רונן זוהר, סמנכ"ל השיווק של גלידות שטראוס, שישבור את כל המיתוסים לגבי הממתיק הרשמי של החורף: הקרמבו. כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול אתם יכולים לשאול כבר עכשיו בפורום.
היום ב-20:00 פורום כלבים מארח את מאלף הכלבים המקצועי יוסי סמואל שיענה לשאלותיכם ואיך אפשר בלי ה-
הערב ב-18:30 פורום ערוץ YTV מארח את ירון כפכפי, המורה שמלמד את החבר'ה של פרוייקט Y מה זה להיות כוכבים על אמת. אילו סודות הוא יגלה לנו? כל זאת ועוד בצ'ט של פורום YTV
תפוז אנשים מחלקים לכם כרטיסים זוגיים להקרנת הבכורה של הסרט in america. דרמה מרגשת של הבמאי ג'ים שרידן, מי שעשה גם את "בשם האב" ו"כף רגלי השמאלית". כל מה שצריך לעשות הוא להכנס לאתר של In America, לענות על שתי שאלות ולזכות, אז... קדימה!

../images/Emo82.gif הניפוי האחרון...

פרוייקט Y מגיע לסיומו, ההתרגשות גדולה, והערב ב-22:00 הניפוי האחרון... מתוך שבעת המועמדים שנשארו שניים הולכים היום הביתה, ומגיעים אלינו, לאירוח Live בצ'אט המצלמות באתר פרוייקט Y, ובפורום ערוץ YTV. האירוח יחל ב-22:45. היום ניתן גם להאזין לצ'אט LIVE בטלפון, במספר 068-206070
הערב ב-21:00 פורום CP שיתוק מוחין מארח את מנהל המחלקה האורטופדית בבית החולים אסף הרופא, דר' ליונל קופילביץ'. אתם מוזנים להפנות אליו כבר עכשיו שאלות בפורום.
מדונה ובריטני נשארות גם השבוע במקום הראשון ב"קופסא", ומשאירות את דיידו וקיילי הרבה מאחור. מי יפתיע בשבוע הבא? גירלז אלאוד? אטומיק קיטן? פינק? רובי וויליאמס? מצעד הלהיטים של גולשי תפוז אנשים. דרגו את המצעד ותוכלו לזכות בסינגל הפרס שלנו השבוע.

../images/Emo101.gif נשארים עם היד על הדופק...

היום ב-10:00 תוכלו לפגוש את הדיאטנית הקלינית המקסימה טובה קראוזה בפורום הריון ולידה, שתעזור ותענה לשאלות בנושא תזונה, בעקבות משבר "רמדיה", ובכלל. אפשר כבר עכשיו להכניס שאלות.
באותה שעה (10:00) תוכלו להתייעץ בפורום להיות הורים עם ד"ר ברוך קושניר, מומחה להרטבת לילה אצל ילדים- הוא יתארח בפורום לשעה קלה ויענה לשאלותיכם.
תפוז LIVE מארח הערב ב-19:00 את ליאור פרחי, אחד הזמרים הים תיכוניים הפופולארים בישראל. ליאור הוציא דיסק חדש שנקרא "מת עלייך" וכולל להיטים רבים. ניתן כבר עכשיו להשאיר לו שאלות בפורום.
יצא לכם כבר להכיר את רוני? הזמרת החדשה והמבטיחה שהולכת להחזיר את הפופ למוסיקה הישראלית. אנחנו נותנים לכם אפשרות לזכות בסינגל הביכורים שלה – "סופרסטאר" וכמובן לראותץ את הקליפ שמתלווה אליו.
ולסיום: איך אפשר בלי הוילה המפורסמת ביותר במדינה: הערב ב-22:45 תוכלו לפגוש LIVE מהוילה את דקלה וצ'ינו בצ'ט של אתר הפרוייקט, שיענו לשאלותיכם. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום ערוץ YTV, ולא לשכוח: הגמר הגדול בו תוכלו סוף סוף לדעת מי יהיה המנחה הבא של YTV יהיה ביום שלישי!! אז הצביעו והשפיעו!!!

shiray

New member
מקרא????

והיום היה מבחן במתמטיקה וטוב שלא הייתי מזה לחוצה לגביו כי הייתי בטוחה לגבי הידע שלי רק בנושא אחד מתוך 6 (גיאומטריה שכחית הכל, משפט הסינוסים מתבסס על גאומטריה, משוואות טריגונומטריות רק חלק הצלחתי ואי שיוויונים לא הייתי בטוחה) ובקיצור היה מבחן מזה מזה קל!!! תוך שעה כבר הייתי בשאלה האחרונה ואז בדקתי את המבחן 3 פעמים עד שנמאס לי... האא והייתה שאלה שבדיוק אתמול לפני השינה עשיתי ככה שגם זכרתי בדיוק את הפתרון וידעתי שהלך לי נכון כי גם היה פתרון בספר... ובקיצור באתי למורה ואמרתי לה שאין לי יותר כוח להסתכל על המבחן והיא עברה על התשובות שלי והכל היה נכון!!!!

למעלה