שרשור

Padme Amidala

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

מה שלום כולם?
חזרתי מהטיול... היה ממש כיף... אין בית ספר מחר!! דניאל, אני מקווה שאת נהנית עכשיו בגדנ"ע!

shiray

New member
כיף לך!!!

ורק לי יש בי"ס מעצבן שעושה טיול ברביעי- חמישי כדי שלא יצטרכו לתת לנו חופש למחרת ומבטלים גדנ"ע כדי שלא יהיה לנו קר בחוץ... לא שזה הפריע להם להוציא אותנו לישון כנרת ביום קר בטירוף...

Padme Amidala

New member
האמת היא שגם לנו אין חופש..

אבל פשוט אף אחד לא הולך להגיע אחרי הטיול...

shiray

New member
האא

אצלנו בח' וט' בטיול עצמו אמרו שלמחרת יש לימודים אבל בסוף באוטובוס בחזרה אמרו שאין... ושנה שעברה הטיול נדחה בגלל המלחמה ואז הטיול היה ממש בסוף השנה כשמצאו יומיים בלי חופש לפני בגרויות או מתכונות וגם ככה לא באנו לבי"ס אלא רק לתגבורים בהיסטוריה.

תסריטאי כל הטלנובלות../images/Emo63.gif../images/Emo23.gif

היום בשעה 20:00, יתארח גל פרידמן, כותב התסריט לטלנובלה הפופולרית "אהבה מעבר לפינה", בפורום התוכנית, ויענה על שאלות הגולשים לגבי הטלנובלות הישראליות שכתב. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם להודעת מנהל הפורום. גלישה נעימה לכולם.

../images/Emo103.gifזה לא רק משחק../images/Emo43.gifתפוזLive

מה חושב יורם לוינשטיין על כישורי המשחק של צ'ינו? הערב, בשעה 20:30, מגיע יורם לוינשטיין, המורה למשחק של דיירי הוילה, להתארח בצ'אט המצלמות של פורום YTV. אפשר לשרשר שאלות מעכשיו.

../images/Emo82.gifארוח עוד מתמודד שעוזב את הוילה

כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. אתם בחרתם מי יעזוב השבוע את הוילה והמתמודד הזה יגיע להתארח בצ'אט המצלמות של תפוז אנשים באתר פרוייקט Y, בשעה 23:30. אפשר לשרשר שאלות בפורום מיד בתום התוכנית המשודרת הערב בשעה 22:00 בערוץ YTV.

חזרתי מהגדנ"ע בשעה טובה../images/Emo70.gif

מצד אחד היה מה זה כיף ומצד שני היה ממש קשה. התנאים היו קשים: המיטות לא היו נוחות, האוכל היה מגעיל, השירותים והמקלחות בכלל היו על הפנים וכל בוקר התעוררנו בחמש בבוקר
מצד שני היה כיף כי ירינו במטווח, השדאות היה מגניב והיה לנו מסע של כמה קילומטרים שהיה ממש נחמד. בקיצור למדתי המון על הצבא, על עצמי ועל השכבה.

shiray

New member
ולנו אין גדנ"ע.....

ככה זה כשאתה לומד בבי"ס צפוני שלא רוצה שלתלמידים שלו יהיה קר בגדנ"ע חס וחלילה. אפשר לחשוב שכשנהיה בטירונות ממש יתחשבו בנו עם זה

Padme Amidala

New member
ברוכה השבה! ../images/Emo24.gif

אני שמחה לשמוע שנהנית! למרות שזה נשמע סיוט...

shiray

New member
כן...

בת דודה שלי הלכה למות שם אבל בסוף איכשהו שכנעו אותה להישאר עד הסוף...

Yuval Y

New member
../images/Emo32.gif / ../images/Emo91.gif הורים לילדים גאים

פורום חדש שהושק לפני כשבוע, בשיתוף עם עמותת תהל"ה [תמיכה להורי לסביות והומוסקסואלים] מזמין את ההורים ואת הילדים לרשום דברים הקרובים לליבם. הפורום עוסק בעזרה, תמיכה, סיוע מתן תשובות לשאלות וכל מה שעולה על רוחכם בנושאים כמו...
הבן/בת שלך יצאו מהארון ואת/ה לא יודע/ת להתמודד?
את רוצה לספר לאבא שאת/ה לא ממש תתחתנ/י - ולא יודע/ת איך לצאת מהארון?
לחצו כאן למעבר לפורום "הורים לילדים גאים" [863] ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום

לחבק חזק חזק ../images/Emo24.gif

הזמרת גלי עטרי מגיעה היום לפורום מוזיקה עברית, לרגל צאת אלבומה החדש "חבק אותי חזק"- אחד האלבומים הנמכרים ביותר בתקופה האחרונה. רועי יחזקאל וערן פרבשטיין יארחו אותה ב-19:00 בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה. אפשר כבר עכשיו להכניס שאלות בפורום.
פיראס מפרוייקט Y יענה היום לשאלותיכםLive מהוילה בצ'ט של פורום YTV בשעה 22:45. אפשר להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום.

היום בתפוז אנשים

היום ב-21:00 בפורום חירשים וכבדי שמיעה נארח את מיכל לונץ, מנהלת מחלקת א.א.ג בבית החולים בני ציון. היא תענה לשאלותיכם וניתן לשרשר שאלות כבר עכשיו.
הסיבוב האחרון של השלמה-וויזיון מתחיל היום. דרגו את השיר החביב ביותר עליכם... הגמר הגדול בשבוע הבא- ויש למה לחכות!!!
טפ"ה הזהב הוא טקס פרסי הטלוויזיה הוירטואלי שמקיים פורום טלוויזיה זו השנה השניה ברציפות. מה הן התוכניות הטובות השנה??? הצביעו, השפיעו

למעלה