שרשור

p i n g o

New member
וואו, תראו כמה בפורום בבת אחת! ../images/Emo9.gif

ועוד בשעה כזאת...... יכולנו לעשות צ'ט לילי!

Fever2002

New member
אני בשעות כאלה

בימים כתיקונם עושה דברים אחרים במשותף... או ישן לחוד

Fever2002

New member
ומי שרוצה ללמוד

איך פותחים את הבוקר ואיזו תוכנית היתה פעם שיכנס לכאן וילחץ על PLAY. ולא, זה לא קליפ...

p i n g o

New member
../images/Emo77.gif קניתי את האוסף החדש../images/Emo70.gif

קניתי גם את הדיסק הכפול וגם את ה-DVD בטאואר רקורדס. אמרו לי שרק היום זה הגיע. מי עוד מתכוון פה לקנות את זה?

nerod 72

New member
איזה אוסף כפול?

אתה בטח מתכוון למארז הסינגלים!! ואיזה DVDיצא לדנה ???

eyalush001

New member
לדנה אני לא בטוח ליצא די וי די אבל.

היא הולכת להוציא אוסף שכולל את כל הלהיטים במהדורה מאודדדד מוגבלת לאספנים בלבד. וחוץ מזה הולך לצאת עכשיו אוסף של להיטים האחרונים בינהם צינקוואמילה ועוד כמה גירסאות דאנס ודברים חדשים... שווה לחלוטין לקנות. הייתי ממליץ בחוםםםם

nerod 72

New member
באמת חשבתי..

שהתכוונת לקיילי,כי לדנה עוד לא יצא האוסף ודיץויץדי בטח שלא! פשוט התבלבלתי כי שרשרנו על דנה בהודעה!!

p i n g o

New member
../images/Emo77.gif שוב איזה כיף לי!!! ../images/Emo77.gif

היום קיבלתי בדואר את הגרסה המחודשת של Impossible Princess (שיצאה באביב השנה) שהזמנתי באיביי. אני שומע עכשיו את דיסק הבונוס, וחבל שיש רמיקסים רק ל-3 שירים (Breathe, Too Far ו-Did It Again - מה עם לימבו, סיי היי ועוד המון שירים שיצאו להם רמיקסים יפים??). חוצמזה יש בו את Love Takes Over Me ן-This Girl שלא יצאו באף אלבום, ואת Tears המדהים שיצא רק בגרסה היפנית של פרינסס ב-'97. רק חבל שיהיה קצת מסובך לשלוח מכאן את הגלוית הגרלה שמצורפת

Fever2002

New member
תתחדש

ואם אתה צריך פרוטקציה עם ההגרלה תפנה למנכ"ל מפעל הפיס

eyalush001

New member
דנה הייתה התמול בפורום שלה..

והיה מזה כיף. ראינו אותה במצלמה והיא ענתה לשאלות שלנו. היא הייתה כזאת חמודה והיא הייתה שם איזה שעה וחצי. היה מזההההההההה כיףףףףף אוייי אני מת עליייה

eyalush001

New member
אני חושב שהיא נתנה ראיון מזה טופפפ

אז מה אם היא מעשנת. היא לא בטלויזיה או משהו כולה תפוזזז. והיא הייתה מזה מצחיקה. פשוט קרעה מצחוק

למעלה