שרשור

Padme Amidala

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

נו, סוף סוף נעלם השרשור הקודם והגדול וקיבלתם אחד חדש... בכל מקרה, יש לי הודעה משמחת- השגתי את "פרחים בעליית הגג" ו"עלי כותרת עפים ברוח"!!! אני אקבל את זה בדואר עוד שבוע בערך. אין לכם מושג כמה רציתי את זה!!
טוב, כל העופים לכאן!

N i c o l e

New member
מזל"ט ונ"ש

אני טסה לפולין היום בחצות, wish me luck....אני אחזור בעוד שמונה ימים...

shiray

New member
יווו בדיוק

השכבה שלי טסה היום בלילה. באחת הם נפגשים בשדה אחרי שהיום הפקידו מזוודות. נדמה לי הם טסים בארבע ככה. ממש הרבה בנתיים טסים הלילה ממה ששמעתי. וקשה להגיד לפני טיול כזה תהני כי זה לא טיול שנהנים בו במיוחד והוא ממש קשה אז... שיעבור לך כמה שיותר טוב ושלא תתפרקי לי שם כי אני נשברתי עוד בסרט על המחנה שהייתי..

N i c o l e

New member
גם אנחנו טסים בארבע לפנות בוקר...

במסגרת משלחת :) רק שלנו לא נתנו את האפשרות להפקיד את המזוודות כבר היום.... אסור לי להתפרק...אני צריכה לשיר שם בטקסים...אין לי מושג איך אני אעשה את זה, לא רק שזה קשה לעמוד שם ולשיר, בטח גם כולם יהיו מצוננים....

shiray

New member
טוב

אם תראי חמולה ענקית של 150 תלמידים תדעי שהם מהבי"ס שלי (אני לומדת ב-י"א 14, למה ציפית?!) ובאמת יהיה קשה לשיר שם אבל לא נראה לי שזה יהיה בגלל שתצטננו... פשוט לוקחים את כל הבגדים העבים מהארון ולובשים שכבות...

רוצים שינוי ../images/Emo43.gif../images/Emo76.gif

היום ב-19:00 נארח Live את הח"כ חמי דורון בפורום שינוי, שיענה לשאלותיכם. השידור יועבר בהנחיית רועי יחזקאל.
מכירים את שילה פרבר? גם אם לא, פורום רוק ישראלי נותן לכם הזדמנות להכיר אותה ומחלק כרטיסים חינם להופעה הקרובה ביום חמישי
הקופסא שלנו הולכת וגדלה. מאות גולשים קובעים מידי שבוע את הלהיטים של מחר, וזוכים בפרסי סינגלים לוהטים. האם דיידו תשאר שבוע נוסף בפסגה? או האם "ווסטלייף" יכנסו היישר למקום הראשון? כנסו לקופסא!

היום בתפוז אנשים ../images/Emo82.gif../images/Emo43.gif

אהרון עיני , לשעבר יו"ר ארגון החרשים בישראל, יתארח הערב ב-21:00 בפורום חרשים ולקויי שמיעה ויענה לשאלות הגולשים. שווה לבוא- יהיה מעניין.
הערב בתפוז Live: ארוח המתמודד השני שעוזב את הוילה כל ערב בפרוייקט Y, בימי ראשון ראשון עד חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. אתם בחרתם מי יעזוב השבוע את הוילה והמתמודד הזה מגיע להתארח בצ'אט המצלמות של תפוז אנשים באתר פרוייקט Y, בשעה 23:30. אפשר לשרשר שאלות מיד בתום התוכנית המשודרת הערב בשעה 22:00 בערוץ YTV.
יש לכם הזדמנות אחרונה היום להשאיר או להעיף את דיידו מצמרת מצעד "הקופסא"- המצעד הכי נחשב באינטרנט בישראל, הקובע את הלהיטים הכי חמים ברשת ובכלל. כדאי להצביע ולהשפיע: זה לוקח רק דקה, וגם אפשר לזכות בפרס

ויוה לה דיוה ../images/Emo68.gif../images/Emo47.gif

מלכת הפופ הישראלי, דנה אינטרנשיונל, מגיעה הערב ב-19:00 לפורום המעריצים שלה לשיחה קלה איתכם! אז... הקדימו להכניס שאלות כבר עכשיו!
דיידו נשארת גם השבוע במקום הראשון במצעד הקופסא של תפוז אנשים. אתם דרדתם, אתם הכרעתם. "ווסטלייף" נכנסו רק למקום ה-12, ובפינה לשיפוטכם השבוע רייצ'ל סטיבנס- האשה הכי סקסית באנגליה. דרגו את הקופסא, ואולי תזכו בפרס...
היום בפורום פארקים ורכבות הרים מתחיל חידון תמונות מיוחד שיערך גם בימים ג' ו-ה' בכל שבוע. כדאי להכנס!

../images/Emo45.gif../images/Emo11.gifWelcome

ברצוני לברך את Padme Amidala על הצטרפותה לרבולושן של פורום ASP חברתי (מספר 799). כולם מוזמנים לשנות חתימתם לפי התקן החדש: <שמשתמש מודגש><איקון><חיה><הצבע השולט באיקון><משפט הזוי כשכל האותיות ו' מנוקדות בחוֹלם או שוּרוּק>. לאחר שהצטרפתם לרבוֹלוּשן אנא הודיעו על כך ל" רבוֹלוּשן ASP חברתי" על ידי שליחת מסר לכרטיסו האישי: http://www.tapuz.co.il/pcards/showcard.asp?forumuserid=567371 כרגע ישנם מעל 70 תומכים (עדכון בהמשך), מחכים לראות את כולכם. תודה.
דוגמא:

למעלה