שרשור

backstreet girl

New member
תתתתתתתקקקקקקקקלללללללטטווווווווווו

בקסטריט בויז לא התפרקו...................................................................................................................................

איך היה לכם יום כיפור??

נחשו מי המפגרת שנפלה מהאופניים??? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע כואבבבבבבבבבבבבבבבבבבב לייייייייייייייייייייייייייי הרגל שלי עכשיו בגוונים מגעילים כאלה של כחול סגול... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ואני צריכה להתארגן לביצפר *מתחילים שעה 2!! ייאייייייייייייייי* ואין לי כוח וחוץ מהנפילה שלי יום כיפור היה מזה אחלהההההההההההההההה שירה ספרי חוויות *דמיינו אייקון מוציא לשון כי האייקונים ל עובדים לי חחח*

../images/Emo76.gifיו"ר הסטודנטים ../images/Emo43.gif

מר שגיב אסולין, יו"ר התאחדות אגודת הסטודנטים מגיע לפורום סטודנטים בתפוז היום ב-17:00. ניתן כבר עכשיו להכין שאלות עבורו בפורום.
קבוצת השירים השלישית ב"שלמה-וויזיון" ניתנת השבוע לשיפוטכם. האם כבר דירגתם את חמשת השירים האהובים עליכם מתוך הרשימה? כנסו עכשיו, האזינו לקטעים מהשירים, והצביעו על פי טעמכם האישי

תתתתקקקקללללטטטוווווווווווווווווווו

פה זה ל-אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא פורום בקסטריט בויז

אני ודודה שלי התחלנו להסניף שוקולד

אז פתאום בן דוד שלי הקטן בא (בן שנתיים כפרה עליו) ומתחיל ללקק את השוקולד והציע לנו גם (כפרה עליו חולה על הילד הזה)

this is me then

New member
לי היה קשה רצח!!!

דווקא לא הייתי צמא אבל הייתי רעב... ורוב הזמן עבר בבית כנסת...

../images/Emo18.gif יתכנו תקלות באתר

לצערנו בימים האחרונים אנו נתקלים בתקלה, המונעת שיגור הודעות בפורומים מסוימים. הצוות הטכני עושה כל מאמץ לאתר את התקלה ולתקן אותה בהקדם. ייתכנו שיבושים בגלישה בשעות הקרובות, איתכם הסליחה.

QueIronia

New member
רק רציתי להבהיר לכם:

שירי רולזזזזזזזזזזזזז
היא מדהימה
רק שתדעו, שהרינגטון שלי הוא כבר לא if you had my love. שירי הדיחה את ג'ניפר מהפסגה, ועכשיו עטוף ברחמים שהיא שרה בכוכב נולד זה הצלצול שלי (יגאל שם את דון קיחוטה). היא משהו מיוחד - איך שהיא שרה (כמעט כמו ג'ן), איך שהיא רוקדת (כמעט כמו ג'ן), ואיך שהיא נראית
(כמעט כמו ג'ן)
בקיצור, מגיע לה מקום בחתימה שלי, אני אסדר לה משהו. ונא לא לכתוב שנינט יותר טובה - אתם לא רוצים להרגיז את המנהל שלכם

נכון שירי רולזזזזזזזזזזזזזזזזז

אבל להדיח ככה את ג'ניפר אה ושירי הייתה צריכה לזכות שופטים מושחטים........

All I Have

New member
לא נכוןןןןןןןןןן

ג'ניפר רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

Lopezit

New member
../images/Emo12.gif ארז?!?! אני ב../images/Emo12.gif

שירי עקפה את ג'ניפר?????????????????????????????? ג'ניפר רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז אף אחת לא עוקפת אותה!!!!!!!!!!

QueIronia

New member
שירי מדהימה../images/Emo70.gif היא אומנם אף פעם

לא תגיע לקרסוליים של ג'ן, אבל היא פשוט מעולה

נינט יותר טובה../images/Emo3.gif

לא לא סתם, שי גבסו רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז איזה מותק הואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עכשיו אמא שלי הביאה ת'דיסק שלהם לאוטו, אז פחות או יותר כל נסיעה מפציצים ת'רמקולים *חחחח הרמקולים שלנו באוטו באמת נשמעים כאילו כל שנייה הם הולכים להתפוצץ חחחח* עם כמווווו אששששששששש אששששש על הפניםםםםם נה נה נה נה נהההההההההההההההה חחחחחח מתה על זהההההההההההההההה

All I Have

New member
א

אוהל ב זה בית ג זה גמל גדול מהי ד זוהי דלת שפותחת את הכל א ב ג ד ה *לא יודעות* ו *כנ"ל* ז ח שתיהן ביחד זהו זר חבצלות חחחחחחח ה ו ז ח א ב א ב בני ה-6 ובני ה-7 א ב א ב מציירים בגיר וצבע א ב א ב משו עם מחניים חתול בשניים זה תמיד ביחד א ב א ב אותיות 22 אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ואווו חחח ט זה טוב זה אסם י זה יופי (כמו של ג'ני המושלמת שלייייי ואווו חחח) כ זה כן ול לא מה עכשיו? איננו יודעות התחרפנו קשות קשות טאוור רקורדס מניאקים!!! במיוחד הפוסטמות שעונות לשיחות!!! לאן נעלמו העובדים הבנים????? חחחחחחח מחר יומולדת לניקיייייייייייייייייייייייייייייייייייי עוד שנה פחות הרבה יומולדת לג'נייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

למעלה