שרשור

אני נוסעת לי לסופשבוע...

או יותר נכון מפליגה. עוד שעתיים בערך אבא שלי יבוא לקחת אותי ואת אחותי ואנחנו עם כל המשפחה שלו מפליגים בספינה. מחר נהיה בתורכיה ויום שבת בקפריסין. יום ראשון אני כבר פה בחזרה. קצרצר אבל לעניין. ביי ביי

שנה טובה מתפוז אנשים../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

צוות תפוז אנשים מאחל לכל הגולשים שנה טובה ומאושרת. הכנו עבורכם עמוד תכנים לחגים, הכולל מאמרים, אירועים ופסטיבלים בחופשות. המשך גלישה נעימה!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifפורום דוסון קריק חוגג פיינל../images/Emo41.gif

היום (יום שלישי) ישודר החלק הראשון מהפרק האחרון לגמרי של אחת מסדרות הנעורים המצליחות בעולם.
בואו להזכר בעונות הקודמות ולהשתתף באירועי סיום הסדרה בפורום "דוסון קריק" (427) ב-
.
*פורסם באישור שניתן למנהלת פורום דוסון קריק*

shiray

New member
איך התבלבלתי פתאום

אני גם בפורום דוסון קריק ועכשיו פתחתי בחלונות נפרדים (מן הסתם) את שני הפורומים ופתאום אני קולטת משהו שקשור לדוסון קריק וישר אח"F הודעה על ניקול אז די התבלבלתי עד שקלטתי שזו הודעה שמפנה לפורום של דוסון קריק.... ומי חוגג את הפיינל?!?! זה הסוף!!! נו מור פרקים של דוסון קריק!!! לא רוצה!

shiray

New member
איך לא?!

היום קיבלתי צו ראשון ואני בכלל בקושי עברתי את 16 וחצי, גיליתי שאני הרבה יותר נכה ממה שחשבתי (אני צריכה לסמן "כן" ב-5 סעיפים של בריאות מתוך 27 שכוללים גם איידס וכ"ו וזה גם לא כולל את הרשרוש בלב שיש לי), מחר יש לי מבחן ענקי במתמטיקה ואני בקושי יודעת משהו אחרי שכל השנים קיבלתי רק מאיות במתמטיקה; ביום שני, ישר אחרי ראש השנה יש לי מבחן בתנ"ך על כל החומר של שנה שעברה וכ"ו וכ"ו וכ"ו.... טוב סורי שביאסתי אתכם פשוט אין לי כוח וזו רק תחילת השנה!

איך קיבלת צו גיוס כל כך מוקדם?../images/Emo12.gif

אני עוד 3 חודשים בת 17 ועוד לא קיבלתי. הדבר היחיד שמנחם בקשר לביה"ס זה החופשים הקרבים אבל ביא' כבר בקושי מרגישים אותם עם כל העומס. רק התחלנו את השנה וכבר מעמיסים עלינו טון של חומר אני לא רוצה לחשוב בכלל מה יהיה לקראת הבגרויות.

shiray

New member
אין לי מושג!

בן דוד שלי נולד שבוע אחריי והוא קיבל לפני שבועיים בערך... מוזר כל הקטע הזה. בכל אופן זה כזה מבאס!!! הצו הזה גרם לי שעה להתעמק במצב הבריאותי הלא מי יודע כמה שלי ולהתחיל להתלונן שאין מצב שאני אהיה פקידה אחרת אני אהיה בכלא שנתיים... ובאמת יש עומס מטורף! מחר יש לי מבחן במתמטיקה על ה-מ-ו-ן חומר, אני לומדת כבר כמה שעות טובות ועברתי רק על חלק מהנושאים וכבר אני מתחילה ממש להיות עייפה... וביום ראשון (היום היחיד שיש חופש בראש השנה) אני לומדת לתנ"ך... החיים לא הוגנים!!!! לפחות שבוע הבא יהיה סבבה כי ברביעי כל המגמה יוצאת ליומיים לנווה שלום ואז חוזרים בחמישי בערב, יש סופ"ש ואז יום כיפור... אני אתנחם בזה

N i c o l e

New member
גם אצלי זה היה בדיוק ככה

קיבלתי גם שנה שעברה בתחילת השנה כשהייתי סך הכל בת 16 וחצי וחברות שלי, אחרי חצי שנה בערך, אחת מהן כבר היתה בת 17 ועדיין לא קיבלה.... ושנה טובה לכולם

קיבלתי צו גיוס../images/Emo70.gif

אני צריכה להתייצב ב-17.11. שירה מתי את? נראה לי שהם פשוט כל כמה זמן שולחיםלכמות מסויימת של נוער צוי גיוס כי עכשיו הרבה קיבלו גם כאלה שנולדו 3 חודשים אחריי. הכי מגניב זה שיש לי חברה שנולדה יום אחריי ואחנו צריכות להתייצב באותו יום באותה שעה (9.30)!

shiray

New member
אני ב-15.2

5 ימים אחרי היום הולדת שלי... ואיך כאלה שכבר בני 17 עוד לא קיבלו??? צריך שבועיים עד שמחזירים את הטפסים ואז צריכים לשלוח לך תשובה אם מה קורה וכל זה לפני שאת מתייצבת שם.... ובאמת הרבה קיבלו ביומיים האחרונים ככה אבל גם בן דוד שלי נגיד קיבל לפני שבועיים וקצת... והאמת שלפני זה בכלל לא דיברנו בשכבה על צווי גוס ופתאום היום גיליתי שהרבה קיבלו

Padme Amidala

New member
שנה נהדרת! ותגובות לכולם.

אז קודם כל שנה מתוקה ונהדרת לכולם!! ושירה- גם אצלינו התחילו להפציץ במבחנים בגלל שאנחנו כיתה ט' ויש שלישים וכל שליש ממש ממש עמוס...
לגבי הצו גיוס- יש לי זמן לזה, אבל לפי מה שהבנתי יש זמן... אל תתבאסי מהמצב הבריאותי, ומקסימום אם את מתגייסת מוקדם, אז את גם תשתחררי מוקדם לפני כולם... ככה זה היה עם אחותי ועכשיו היא חוגגת על כולם! (והיא טסה לאוסטרליה!
)

למעלה