שרשור

ממש מעבר לפינה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

התכנית "תפוז Live" זזה היום אחורה לשעה 17:30 כדי לארח בפורום אהבה מעבר לפינה את מירי בוהדנה. מירי תשוחח למשך שעה קלה על הקריירה בכלל ועל "אהבה מעבר לפינה" בפרט.
הקופסא שלנו מחזיקה את אוונסנס במקום הראשון זה השבוע התשיעי (! ), אבל השבוע בפינה לשיפוטכם שלושה שירים חדשים שמאיימים להכנס למקום הראשון: החדש של דיידו, שנאייה טויין וג'סטין טימברלייק. בואו להשפיע ולזכות בפרסים!

Padme Amidala

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

כל מה שלא קשור לניקול- לשרשר לפה.
אני בכל מקרה, שמחה לבשר לכם שיש לי אובססיה חדשה...

מה../images/Emo35.gif מי../images/Emo35.gif מתי../images/Emo35.gif איפה../images/Emo35.gif

חחח סתם... איזו אובססיה?

Padme Amidala

New member
נחשי...

פרחים בעליית הגג
אני הולכת להזמין את הסרט, ואני עכשיו מנסה להשיג בכל מחיר את הספרים "פרחים בעליית הגג", "עלי כותרת עפים ברוח" ו"גן של צללים"...

המלצה אישית

תנסי בחנויות ספרים יד שנייה. אני קניתי בחנות ספרים יד שנייה את שלושת הספרים האחרונים (עלי כותרת עפים ברוח, פרחים הצמיחו קוצים, פרחים נבלו וקמלו). את פרחים בעליית הגג פשוט הזמנתי בכריכה רכה בסמצטקי ואת גן של צללים לא הצלחתי למצוא בשום מקום עד ששנה שעברה אשתו של אבא שלי השיגה לי את הספר לקרוא מאיזו ספרייה. בכל אופן אם את כל כך אוהבת את הספרים האלו תנסי לקרוא עוד ספרים של וי.סי.אנדרוס היא נהדרת
(במיוחד הספרים הישנים החדשים פחות טובים). בין הספרים שלה שהכי אהבתי יש את הסדרה שמיים (5 ספרים) ואת הספר אודרינה (עומד בדד בלי המשכים).

Padme Amidala

New member
אני עכשיו קוראת את אודרינה...

ואת יודעת שיש לסופרת הופעת אורח בסרט של פרחים בעליית הגג?! בכל מקרה, עכשיו מנסים להשיג לי באיזה חנות את הספרים, אבל יכול להיות שהם יהיו גרסאות פגומות- לא כאלו עם דפים חסרים, אלא מבחוץ, עם כריכה הפוכה או משופשפת... ומה זאת אומרת בכריכה רכה? באנגלית?

לא...

כריכה רכה זה אומר כריכה מקרטון (טיפה יותר קשיח מבריסטול). זה פשוט יוצא יותר זול (כריכה רכה עלה לי 50 ש"ח וכריכה קשה היה עולה לי 80 ש"ח). נכון להיום הייתי כנראה מזמינה באנגלית אבל זה היה כשהתחלתי כיתה ח' ולא אהבתי לקרוא באנגלית כל כך... אני ראיתי את הסרט ולא ידעתי שהסופרת הופיעה שם
מעניין מי היא הייתה...

Padme Amidala

New member
התקשרתי להוצאת אור עם...

ונגמר להם המלאי.
אני מקווה שהמוכרת בחנות תשיג לי משהו... נכון שהספרים האלו פשוט מהממים?! גן של צללים כזה יפה! זה מדהים איך שהיא לא פוסחת על הפרטים הקטנים- בספר הראשון קאת'י מספרת שהסבא חייך אליהם בצורה מוזרה, ובגן של צללים אוליביה מספרת שלמקולם היו עוויתות כאלו בפנים... זה ממש מדהים! ושלא לדבר על הגילויים המפתיעים... דרך אגב, את אמרת בזמנו שהספר גרם לך לשנוא עוד יותר את אוליביה, למה? דווקא בספר הזה מתברר שהיא בכלל אישה טובה וקורין היא הרעה האמיתית! זה היה כ"כ עצוב שהיא רצתה לבוא ולחבק את כריס אבל היא הייתה חייבת להיות רעה כדי שכריס וקאת'י לא יחזרו על הטעות של כריסטופר וקורין... היא ראתה מההתחלה שהם יתאהבו! אין, אני כמעט התחלתי לבכות בקטע הזה... ובכלל, איך שהיא אהבה את כריסטופר וקורין כאילו הם היו הילדים שלה באמת... זה מדהים, כי עד אז הייתי בטוחה שהיא שנאה את קורין... לגבי הסופרת- בסרט רואים את אחת המשרתות בטירת פוקסוורת מנקה את החלון, וכן, זאת וי סי אנדרוס בהופעת אורח.
מה שכן, זה מפחיד שממשיכים להוציא עוד ועוד ספרים שלה לאור אחרי שהיא מתה... אוף!! אני מתה על פרחים בעליית הגג!! תצפו לשירשור תמונות בנושא

למרות מה שמסופר בספר את לא יכולה

להגיד שהיא טובה... קודם כל איך שהיא הכריחה את אליסה להסתתר בעליית גג עד שהיא תלד את התינוק... ולמרות שהיא בעצם דאגה לקאתי וכריס היו דרכים אחרות מאשר לכלוא אותם ביחד הרחק מן העולם. את לא חושבת? אני יודעת שזאת בטוח לא הייתה הדרך שאני הייתי פועלת בה. ועוד משהו אם היא כל כך דאגה להם איך זה שקורי מת?

Padme Amidala

New member
אוקיי..

בקשר לאליסיה- זה שהיא נעלה אותה בעליית גג באמת היה רעיון פסיכופתי, אבל זאת הייתה גם הקרבה משלה לגדל ילדה של מישהי אחרת... היא עשתה הכל מתוך הקנאה למלקולם. כמובן שאני לא מצדיקה אותה, אני פשוט אומרת שהמניעים שלה היו אנושיים אחרי הכל. בקטע של כריס וקאת'י את צודקת... זה באמת כבר היה רע מאוד, אבל ראו שהיא התחרטה על זה. כשכריס הסתובב אז בבית הוא שמע אותה מתפללת ומביעה חרטה על מה שהיא עשתה. ברור שגם אני לא הייתי פועלת כמוה! בקשר לקורי- עובדה שהיא זאת ששכנעה את קורין לקחת אותו לבית חולים! קורין היא זאת ששמה להם את הרעל בסופגניות, אוליביה לא ידעה שום דבר! היא לא רצתה שהם ימותו!

Padme Amidala

New member
הייתי עכשיו באתר..

עם עטיפות שונות לספרים של וי סי אנדרוס... כריס וקאת'י נראים כל כך יפים בכל העטיפות! חוץ מעטיפה אחת לעלי כותרת עפים ברוח של הולנד, עשו אותם ממש מעוותים.

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

הפינה המיוחד של אחים ואחיות במערכת הבריאות
עוד מימד לחיים ולנשמה. פורום טנטרה
קצת לפני העונה החדשה - פורום כוכב נולד
מודעות לפוליטיקה בפורום נוער שינוי
ללמוד את החיים והעולם בפורום ביולוגיה
למי שאוהב את ההולכים על גחונם. פורום זוחלים גלישה נעימה!

American Girl

New member
מייד!

מייד להביא לי את מספרי האיי סי קיו שלכן!!!!!!!!! יש לי אייסי קיו!!!!!!!!!! סוף סוף!

shiray

New member
מזל טוב!

המספר שלי: 167852998 ד"א אם אני לא טועה המספרים של חלק מאיתנו מופיע בלוחות פה

shiray

New member
וואוו איזו נוכחות!

טוב זה לא קשור לנושא, כבר העברתי את המספר שלי, אבל אני חייבת להודות שהתשובות המהירות פה היו משהו מיוחד. ועוד 2 הודעות בדיוק באותה דקה!

האמת שאני הרבה כאן...

ואפילו אם אני לא רושמת אני לפחות פעם ביום נמצאת פה (כרגיל יותר למרות החוסר בזמן אני מכורה לאינטרנט אז בשבילו אני מפנה זמן).

love amor

New member
חחח וואלה מהר...

שכתבתן עדיין הייתי באמצע שיעור מתמטיקה(בעעעעע)

למעלה