שרשור

הקיץ עוד כאן ../images/Emo42.gif

ב-15/9 יערך טור ד'ישראל: מסע אופניים לכל אורכה של מדינתנו הקטנה. פורום אופניים נערך לכך, ומביא לכם הערב ב-17:00 את טל וויס ויותם אביזוהר שיבואו לענות לשאלותיכם על טור ד'ישראל...
אורית רשפי, המועמדת לראשות עיריית הרצליה, תתארח הערב ב-19:00 בפורום הרצליה ותענה לשאלות הגולשים. רצוי להכין שאלותיכם מראש.
פורום ברי סחרוף מתחיל היום את חידון הטריוויה הגדול על ברי- וכל מה שקשור אליו... אז אם אתם יודעים מה זה מינימל קומפקט, שמעתם על פורטיס ויש לכם מושג על לפחות להיט אחד של ברי סחרוף... שווה להכנס.
7 ימים של וידויים ממשיכים בפורום בנות, והיום- היום הרביעי, עליכן לספר על הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לכן... ולזכות בדיסק של אס קלאב 7

dream5

New member
אני שונא....

אני שונא שוקולד ושונא אותכם חוץ מזה אני בן אדם מאוד ידידותי.....אז אל תתקרבו אליי!

buffgirl

New member
מנצל"שת ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

הכנתי כפתור לבלוג שלי, וידיד שלי הציע לי לפרסם פה, אז אני חושבת שאולי תמצאו בו איזשהו תועלת. מקסימום, אם לא, אז לא נורא
.

dream5

New member
מישהו...

דיבר אלייך בכלל?...? מה אתה קשור לחיים?..צא החוצה!

*superstar*

New member
קודם כל אני בת:)

דבר שני מה אתה לחוץ?? צוחקים איתך!! תירגע! החיים יפים!! *דיד*

dream5

New member
חחחחחחחחחח

נגה מת עלייך!... מקווה שתמותי בשנתך ושזה יהיה מהיר ולא כואב...

מלשב 669

New member
שיר בלל וקינה...

איש היה בארץ עוץ, איש אשר כינה עצמו המלשב. אדם צנוע וענו, אשר שום רוע לב לא נחשף עוד בפניו. לא גילה עוד רגשות של עצב או שימחה, ולא ידע עוד אישה- מעמדה. התמים חשב שהעיניין פשוט, וניתן לסכם עפ"י מבט חטוף. אך עייניו נפקחו לרווחה כאשר הבין כי טעה. באישון לילה חיזיון אליו נגלה, הוא לא טעה הייתה זאת אסלה. שתי אותיות רק שמה, אך בינתה הקרינה רבות לסביבה. לחצן הניאגרהשלה שטף את כל האזור הטעם טוב של אהבה. במהרה הבין הפלוני כי נחשף למשהו שונה- חדש, והחל מייד להיות נרגש. ידע במהרה כי זאת שתלמד אותו על מעמד האישה. והייתה אחותה מיטל, מנהלת בתפוז פורום לא מבוטל. מיטל הנהדרת גרמה בכל מילה שלה לסביבה להיות נרגשת. טעה המלשב וחשב כי ייתכן וישנן שתי מיטל. אך מייד התעשת הכסיל ושאל, הייתכן כי יצירה כה נפלאה זאת תוכפל? ישב המלשב וחשב לשווא, כי ייתכן וישנה כוסית בכפר המכבי. מייד על טעותו נעמד, ברגע שפגש את חמתה של מיטל. מיטל הסבירה לו מייד כי לכל כוסית יש מעמד. אחותה האסלה צידדה וחיזקה, כי לכל מעמד חשיבות רבה בחברה. צמד האחיות לימדו אותו שיעור או שניים, ומייד הרגשתו נסקה לשמיים. לראשנוה נחשף האדם למעמד כה עליון, לא של פיה ואף לא של שדון. תחת חסותן של כנפי האחיות מייד מצא הגנה. הניקו אותו האחיות מפיהן שוקולד חם שטוף באהבה. אך תמיד יידע כי זמנית היא החמלה. ברגע אחד של חולשה נחשף לשמש הלוהטת. ובלילה הקפוא שלא נעטף בכנפייה החמימות של האחות ליבו נדם. גם עשרות החייאות כבר לא יקימו אותו לתחייה. וגופתו הקרה מחכה עד היום שהאחות האהובה תשוב...

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

הפינה המיוחד של אחים ואחיות במערכת הבריאות
עוד מימד לחיים ולנשמה. פורום טנטרה
קצת לפני העונה החדשה - פורום כוכב נולד
מודעות לפוליטיקה בפורום נוער שינוי
ללמוד את החיים והעולם בפורום ביולוגיה
למי שאוהב את ההולכים על גחונם. פורום זוחלים גלישה נעימה!

למעלה