שרשור

גם אני קראתי../images/Emo70.gif

בכיתה ח' קראתי את כל הסדרה ועוד ספרים של הסופרת. אהבתי הרבה יותר את הראשון והשני אבל גם השלישי והרביעי נחמדים. ניקול הייתה מושלמת לשחק את תפקיד האמא אבל... אני ראיתי את הסרט שעשו והוא פשוט בושה לספר. במקרה שהיו עושים סרט טוב אז בהחלט ניקול הייתה צריכה לשחק שם אבל מאחר שהסרט ממש גרוע אז טוב שלא. (בסרט בכלל שינו הרבה מהעלילה וגם את הסוף בסוף של הסרט האמא מתה והילדים בורחים דרך הכניסה הראשית לעיני כולם...)

Padme Amidala

New member
../images/Emo58.gif מעליי...

למה גילית... לא ראיתי את הסרט... אבל מי יודע, אולי אם היו נותנים לבמאי טוב כמו סטיבן דאלדרי או באז לורמן היה יוצא סרט טוב?

גיליתי כי קראת את הספר לכן את יודעת

את הסיפור. אם היו נשארים עם הסיפור של הספר ועושים סרט רציני עם במאי טוב היה יכול להיו סרט יפה.

Padme Amidala

New member
אוקיי, ויש לי שאלה... ../images/Emo58.gif

בסרט יש התייחסות לרומן שנוצר בין כריס לקאת'י? ודרך אגב, קראת את הספר החמישי?

את מתכוונת לגן של צללים?

כן קראתי אותו אבל הרבה זמן אחרי שקראתי את שאר הסדרה כי היה לי מאוד קשה להשיג אותו. הוא מסביר הרבה על אוליביה אבל לי אישית זה לא גרם להזדהות איתה או להבין אותה אלא רק לשנוא אותה יותר. בסרט אין ממש התייחסות לרומן שלהם רק קטע קטן שכריס אומר לה שהוא אוהב אותה יותר מאחות וזהו. בטח ובטח שלא מראים שם אפילו חצי ממה שמסופר בנושא בספר...

Padme Amidala

New member
כן, התכוונתי לזה...

אני עכשיו בספר השלישי. אני כ"כ שונאת את בארת!!!! בהתחלה ריחמתי עליו אבל הילד פשוט מעצבן! כשג'ורי מספר זה חביב, אבל לא טוב כמו שקאת'י מספרת, אבל כשבארת מספר זה פשוט בילתי נסבל!!!

אני בכלל לא מבינה מה הייתה הפואנטה

של הסופרת שבספר השלישי הילדים מספרים... הכי טוב באמת כשקאתי מספרת וכשתגיעי לספר הרביעי זה שוב יהיה מוזר כשהיא חוזרת לספר. אני גם שונאת את בארת הוא פשוט מעצבן כזה

shiray

New member
כן....

באמת מתאים לה התפקיד של בת העשירים שמתאהבת במישהו עני ויפיפה.... למרות שהאמת ניקול כבר שיחקה בהרחק מכאן שהקו הכללי יחסית דומה (רק מה שתארתי על התפקיד של רוז) בכל אופן מתאים לניקול התפקיד, למרות שאני מאלה שלא בכו בטיטאניק והרגישו לא בסדר עם זה ולמרות שבמבט אחורה זה סתם סרט קיטשי ולא איכותי במיוחד, והיה לי הרבה יותר קשה לא לאהוב אותו עם ניקול הייתה שם.... חוץ מזה שהאמת קייט וינסלט באמת הייתה טובה לדעתי.

American Girl

New member
נכון אבל בתסרוקת....

היא הזכריה טיפה את ניקול ובגלל זה חשבתי על זה... ולפי דעתי טיטאניק הוא סרט מדהים ועצוב... ממש בכיתי בסוף...

shiray

New member
פעם אהבתי אותו

אבל לא ידעת... נראה לי שזה היה יותר מדי בגלל שהרגשתי שאם כולן מתלהבות כ"כ יש סיבה... אז לא הייתי כ"כ בטוחה בטעם שלי וחשבתי שאם סרט כ"כ מצליח חייב להיות בו משהו ואם אני לא בכיתי בסוף אז אני צריכה לראות שוב והכל.... בכל אופן אחרי איזה שנה התחילו להגיד בהרבה מקומות שזה עוד סרט קיטש ואז חשבתי על זה והבנתי שככה גם אני חושבת... עסק מתוסבך שכזה. קשה לפעמים להבין שלמרות שסרט זוכה בהמון אוסקרים וכולם מתים עליו אני פשוט לא מתחברת.... כמו נגיד "גלדיאטור" שלא אהבתי בגלל שהוא מצד אחד רוצה להראות שגם הגלדיאטור היה בנאדם ויש לו רגשות והכל אבל מצד שני הכל שם כ"כ טובים נגד רעים והסרט לדעתי די חסר רגשות עמוקים, מורכבים ואנושיים....

למעלה