שרשור

לי אין כבלים אז אני לא יכולה לתת בי

ביקורות אבל אני לא אוהבת מוזיקה ישראלית ולפי דעתי זה משעמם והרייטינג לא יהיה משהו-אולי לאוהבי מזרחית חחחח(שונאתמוזיקה מזרחית שונאתתתתתתתתת!!!!!!!)

G O O D M A N

New member
יווווווווווווווווווווו תפרגנו!!!

זה ערוץ נסיוני בנתיים... ויש הרבה מאד שאוהבים מוזיקה ישראלית , יש שם הרבה שירים נחמדים , חבל שאתם לא אוהבים מוזיקה ישראלית ורק רוצים ואוהבים לשמוע מוזיקה שלא משלכם..... וסקייטרית יש מוזיקה יפה גם בלי מזרחית , אני גם שונא את זה..

כן....

טוב אבל מצטערת אני לא יכולה לפרגן טוב הנה ם פירגון-לפחות אין שם הרבה מזרחית-כפיים! זה מספיק פירגון? טוב ביי זזתי היה כיף לדבר איתכם ביי ביי

Human Nature

New member
אל תטעה, |טל| |צלב|

אני בעד הערוץ הזה ואני גם בעד תעשיית המוזיקה הישראלית. הבעיה היא שהערוץ הזה כל-כך מלאכותי. כלומר, עיקר הבעיה זה איכות הקליפים- הם כולם משעממים- אותה תפאורה, אותו אולפן. אני מודע שאין הרבה תקציב, אבל טלוויזיה צריכה להיות גם דבר אסטתי. עד שחברות התקליטים לא יתקצבו כסף לקליפ נורמלי הערוץ לא יתרומם. ולהגיד שאתה שונא מוזיקה ישראלית זה הדבר הכי מטופש בעולם- במיוחד כשאין כזה זרם "מוזיקה ישראלית".

SweetDoll16

New member
חומר מחול - שווה כניסה

יש לי חומר על קיילי שאני מעוניינת למכור... אני רשמתי פה בעבר ואני מאמינה שכולכם או לפחות רובכם כבר מכירים אותי.... את רוב החומר מכרתי כבר אבל נשארו לי עודפים ורציתי לכתוב כאן שוב למקרה שיש פה ילדים חדשים או שאחרים התחרטו... אז אני אפרט לכם מה יש לי ואת המחירים: מחו"ל: * פוסטר מעיתון רוסי שעולה 6 שח * כתבה מעיתון ישן שעולה 2 ועוד מיני פוסטר של האלבום שלה גם ב2 שח ככה שבסהכ כול החומר מחול הוא ב10 שח ומי שקונה הכול ב10 שח מקבל ממני בונוס שזה מיני תמונה ממש יפה שלה מעיתון ספרדי! * המון כתבות , שערים , פוסטרים ישנים וחדשים מכול מיני עיתונים: ראש 1 , מעריב לנוער , ראש צעיר , פנאי פלוס , רייטינג , ידיעות ועוד. החומר מהארץ עולה דף ב1.5 ש"ח כול מי שמעוניין במשהו שיכתוב לי בבקשה לאי מיל: [email protected] האי סי קיו שלי: 168282282 עדי.

למעלה