שרשור
~!

../images/Emo42.gifחדשות תפוז Live

גלית ורטהיים, מהמובילות בתחום האיפור בארץ, שגם מנהלת את המכללה הגבוהה לאיפור איל מקיאג', תגיע היום ב-19:00 לאירוח Live בפורום איפור. האירוח יהיה בהנחיית רועי וערן- המרעננים הרשמיים של הקיץ. כדאי לבוא, יהיה מעולה!
היום ב-18:00 יתארח שלומי זילברמן, הומאופט מקצועי, בפורום הורים לתינוקות ויענה לשאלות בנושא הומאופטיה. כל מה שרציתם לדעת ולא היה את מי לשאול- עכשיו יש.
היום ב-20:00 תגיע לפורום הורים לפגים יעל גרזון, שתענה לשאלות ותייעץ בנושא עיסוי לתינוקות. נשמע מעניין? בואו להשתתף בדיון! ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורומים! הגולשים מתבקשים לשמור על רמת דיון נאותה (ולשתות הרבה! חם היום!
)
 
תפוז אנשים אצלכם בסלון ../images/Emo70.gif ../images/Emo82.gif|

החל מהיום בערוץ 68 ב- yes, הטלויזיה בלווין, אפשר להנות מהערוץ האינטראקטיבי החדש לצעירים (yesZone) המופעל כולו על ידי תפוז אנשים. למה אנחנו אומרים לכם את זה? כי יכול מאד להיות שהודעות שלכם מהפורומים יככבו שם ... הערוץ הוא ערוץ אינטראקטיבי הכולל מדורים שונים - דייטינג, מסיבות ובילויים, צ'ט, הכרויות, סלבס, משחקים שווים נושאי פרסים (עוד יותר שווים) ועוד. הצופים יכולים להשתתף, להתבטא, לצ'טט, להצביע ולהשפיע. דרך אגב - אם אתם רוצים להשתתף במדור ההכרויות לחצו על הקישור להתראות בערוץ 68.
 

Outlast

New member
שרשור ../images/Emo32.gif~!

שרשרו כאן את כל מה שיש לכם להגיד, שלא קשור לפורום..
 
לו"ז תפוז ../images/Emo43.gif

היום ב-10:00 תוכלו לפגוש בפורום להיות הורים את יעל בוכסווילר, אחראית שאלות הקהל בערוץ "הופ! קטנטנים". כל ההורים שיש להם שאלות מוזמנים כבר עכשיו לתפוס מקומם בדיון.
היום ב-16:00 מגיע טל סחרוב, נציג חברת SK (סולגוד), לפורום סלולארי כדי לענות לכם על שאלות בנושא. פורום סלולארי מביא לכם את מיטב המומחים בתחום מהחברות השנות- כדאי תמיד להתעדכן!
בפורום תאומים ושלישיות מתארחת היום ב-21:30 עדי רימל-פרץ. קלינאית תקשורת, שתענה לכם על שאלות ותייעץ. עדי היא מומחית בתחום- וכדאי להעזר בה!
 

alonpaz

New member
הצטרפו גם אתם לעצומה........

שלום רב, לאחרונה הוקמה עצומה למען החזרת רצועת השידור הנוסטלגית של הטלוויזיה הלימודית הזכורה לטוב משנות השמונים והתשעים. בעצומה זו חתומים כבר מאות "ילדים" שגדלו והתחנכו וקיבלו ערכים מהתוכניות האיכותיות ההם. התוכניות שכל ילד היה "כאילו" חולה כדי להישאר בבית ולצפות בתוכניות הלימודית, ובניהם : שעת כושר, בא בחשבון, רכבת ההפתעות, בלי סודות, רחוב סומסום הישן, פרפר נחמד הישן, קשר משפחתי, בבית של פיסטוק, רגע עם דודלי, תוכניות הלימוד באנגלית והערבית הישנים, הקטקטים, החתול שמיל, מוש מוש, תופסים ראש, היה היה, שניים אוחזין, החיים, לא כולל שירות, הילדים משכונת חיים, היער הירוק, פומיקי, הדרדסים, הזרבובים, רואים שש שש, זהו-זה, ועוד ועוד..... – נוסטלגיה במיטבה!!! בין כל החותמים בעצומה ברצוני להביא מספר תגובות מתלהבות ומרגשות: "אם יהיה דבר כזה אני מפסיק ללמוד ורואה כל היום טלוויזיה!!!", "ווואווו חייבים להחזיר את כל התוכניות האלו! כולנו מתגעגעים אליהם והם גם התוכניות הכי חינוכיות! תשדרו אותם גם לדור הזה שלכם", "זה דבר הכי מדהים בעולםםםםםם", "חלומי יתגשם אני מחכה לזה מקווה שנצליח", "איך אפשר לא לאהוב את הסדרות האלו?? גם כשאני אהיה בת 30 אני אראה אותן!!", זה רעיון גאוני, אני ממש מענישה את עצמי שלא חשבתי על זה קודם.... רק שזה יקרה וכולנו נהיה מאושרים!!!, "הגיע הזמן להרים עצומה להחזרת התוכניות הגדולות של הטלויזיה החינוכית שליוו אותנו במשך שנים רבות. מי לא זוכר את עופרה חזה מפזמת את "קנו פרחים קנו" בפרפר נחמד, את הילדים משכונת חיים... לקברניטי הטלויזיה הייתי מציע בשמחה להשיב את הכל לקדמותו... אולי הארץ שלנו תראה טוב יותר.", "בצלחה במאבקך החשוב! העם איתך!"... אלו רק חלק קטן מהתגובות של החתומים. הצטרפו גם אתם לעצומה - http://www.televizia.net/Petition/index.asp
 
למעלה