שרשור

mosesyoga

New member
פתיחת קורס טנטרה יוגה

שלום לכולם ! לכל המעוניין : בתחילת יוני נפתח קורס טנטרה יוגה , בשיטה של הרומני מרישיקש. המורה הוא מוזס, ישראלי שלימד ברישיקש בבית-הספר של הרומני, ומלמד כאן כרגע. לפרטים : מוזס, 546447 -067 הלימודים יתקיימו בימים ב' ו-ד', ב-19:00 בתל-אביב. תלמידים מהקורסים המתקדמים ברישיקש מוזמנים להצטרף לקורסים מתקדמים שמתקיימים בארץ באהבה לכולם, מוזס

ז ו ר ם

New member
שנטיפי

פסטיבל שנטיפי-5-6-7 ביוני מעיינות חוגה דוויד ברוזה מוש בן ארי מארח את מוקי דג נחש מארחים את קורין אלאל שבע יובל בנאי מארח את שלומי ברכה ארז נץ במחווה ללד זפלין שלום חנוך ומוניקה סקס במופע משותף סדנאות.כפר שנטיפי,בית תפילה.תיאטרון רחוב טקסים ומזמורים ועוד ועוד ועוד כרטיסים מוזלים עד הבית לתושבי איזור המרכז כולל הסדרי הסעות לפסטיבל ופרטים נוספים אייל 051624451 גיא 058226612 כרטיסים לתושבי אילת דורון 057602889

erezsh

New member
תהיתי

מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות אם הפרסומות הללו? הייתי מוחק אותם, השאלה היא אם למישהו פה יש עניין בהם. אני יכול לעשות שרשור אחד המרכז את כולן. מה דעתכם?

למה???

New member
נראה לי שהמילון מונחים

מיועד בנתיים לאנשים שיש להם מה להוסיף לו. הוא חדש, אל תצפה ממנו ליותר מדיי! אם יש לך מה להוסיף- מה טוב! אלכס...

erezsh

New member
אכן

אל תצפו ממני ליותר מדי! :) מילון המונחים הוא של העם, בשביל העם ולשימוש העם. אני מחכה בקוצר רוח שגם אתם תתרמו קצת להתפתחות הפורום. הוא שלכם, אתם יודעים..

AndreaCorr ©

New member
אֹמנם אני רק צופה מהצד,

אבל בתור מנהלת של 2 פורומים לדעתי עלייך לרכז את הפרסומת לשרשור אחד, לך תדע... אולי יש אנשים המתעניינים בדברים האלה
חוץ מזה שהשרשור הזה ידחק מהר מאוד למטה.

erezsh

New member
תודה

לכן בדיוק אני שואל את חברי הפורום לדעתם. אגב, תוכלי בטובך לומר לי כיצד להעביר הודעות בין שירשורים? (אני חדש בזה וכו')

למה???

New member
דעתה של חברת פורום....

היא צודקת. אולי יש מישו שזה מעניין אותו... תשרשר את כולם בשירשור מיוחד (כולל את ההודעות של תפוז).

AndreaCorr ©

New member
להעביר הודעות בין שרשורים

אתה לא יכול לקחת הודעה משרשור אחד ולשים אותה בשרשור אחר, אבל אתה כן יכול לקחת הודעה ראשית אחת, ולשרשר אותה להודעה ראשית אחרת. על מנת לעשות את זה אתה צריך ללכת ל"שרשור" בדף של האדמין, להכניס את מס' ההודעה (הוא כתוב בתחתית כל הודעה באדמין) שברצונך לשרשר במקום המתאים ואת מס' ההודעה שברצונך להעביר את השרשור אלייה במקום המתאים. מקווה שהייתי ברורה

neko

New member
לדעתי פשוט להתעלם

מההודעות האלו, ומהר מאד הן ירדו להן לתחתית הפורום (ככה גם מי שמעוניין יראה אותן).

Lu Tze

New member
ההודעה הראשית ה"עתיקה" ביותר בדף

הראשון היא מה-29 ולמטה יש 3 הודעות שאין אליהן תגובות, מה שאומר שאין צורך לפנות מקום בפורום. אז אין טעם למחוק את הפירסומות. אני בעד לשים את כולן בשירשור אחד ובאותה היזדמנות גם להפוך את השירשור לשירשור OFF.

erezsh

New member
אגב, שאלה שרציתי לשאול ממזמן

היפלא השם מהדוור?

Lu Tze

New member
אפלייה!

למה לפורום הזה יש רק 15 הודעות ראשיות לדף, בעוד שלפורומים אחרים יש 20 הודעות ראשיות לדף? הציבור דורש תשובות!

למעלה