שרשור

Padme Amidala

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

ראיתי את זה בפורומים אחרים אז החלטתי שגם לפורום שלנו מגיע- כל מה שאתם רוצים לכתוב, לשתף אותנו, ובכלל לא קשור למלחמת הכוכבים- שרשרו לכאן...

Sith Master

New member
רובה שהכנתי../images/Emo19.gif

רק להראות לכם את הרובה צלפים הרוסי שהכנתי, הדרגונוב... הוא עוד לא מוכן לגמרי, תהנו...

Padme Amidala

New member
יפה!!

וד"א, חזרתי היום מעוד טיול... ראיתי לאחרונה את זכרון הרבה פעמים מרחוק- אנעי אגור שם כשאני אהיה גדולה!!!

Sith Master

New member
לא גליל../images/Emo19.gif

ותוצרת הארץ שלך היא לא ארה"ב... אני יודע שאתה ישראלי.... בקיצור לא גליל, אבל יש תבור. אם אתה מכיר...

Sith Master

New member
אופס../images/Emo19.gif

השורה הראשונה הייתה אמורה להיות סוג של בדיחה: ותוצרת הארץ שלך היא לא ארה"ב
... סתם, אני יודע שאתה ישראלי... פשוט כי אחת הייתי יוצא דפוק....

Sith Master

New member
*מתנשף*../images/Emo19.gif

זהו סייתי עם הדרגונוב... הסבר קל: למעלה זה מלפנים, כדי לראות את העינית באמצע זה מהצד כדי לראות את כל הרובה והפרופורציה למטה זה זום על הscope (נו איך אומרים את זה בעברית?)

Sith Master

New member
גם תבור כחול לבן../images/Emo19.gif

רק שעדיין לא מיוצק בהמונים. בזמנך הפנוי נסה מכונת ירייה בשם "נגב" עיבוד ל"גליל" בשם "מגל" אקדח "ברק" ו"ג'ריקו 41"

יריחו, לא ג'ריקו...

סליחה שאני מתפרץ ככה לפורום, אבל אני לא חדש.. הייתי כותב פה איזה שבוע, מאז אני רק נכנס להסתכל.... פשוט לא יכולתי להתעלם מהשגיאה הנוראה הזו... ועוד משהו: למי שעשה את הרובה צלפים למעלה - כל הכבוד! רק לתשומת ליבך: ברובה צלפים אין מחסנית חיצונית. בחלק מהרובים ישנו כדור בודד, ובחלק אתה יכול להטעין כמה, כמו שהשוטגאן פועל... הרובה השני ממש יפה, אבל תתחשב בעובדה שצריך להשעין אותו מתחת לבית השחי, אם הוא אוטומטי...

Sith Master

New member
מזל...../images/Emo19.gif

כן, טעות מביכה..... היום הבנתי שקוראים לזה יריחו כשהייתי במטווח ועשיתי 1+1.... זה מה שקורה כשקוראים מאמרים שלמים באנגלית.... סוריי.... עכשיו למה מזל? כי גם לך יש טעות מביכה..... הרובה הזה הוא רובה אמיתי, דרגונוב שמו בישראל.... או בכל העולם. והיום, הרובים הם עם מחסנית... אמנם עד היום מייצרים רובי צלפים דל דריכה כל כדור ולא חצי-אוטומטי, אבל לכולם עושים מחסנית חיצונית. חוצמזה, שהרובה השני גם אמיתי.... אז אל תגיד לי... תגיד לתע"ש... הרעיון ברובה הזה הוא שהמחסנית מאחורה... דיברתי עם כמה חיילים פעם... חלק אומרים שזה נוח- זה הרי יותר קצר (יש לזה אגב אותו קנה כמו למ16 אבל זה יותר קצר כי המחסנית מאחורה) וחלק אומרים משהו שנראה לי שאני יותר מסכים איתו, שהמחסנית מאחורה הופכת אותו ללא נוח! יותר זמן לטעון וכאלה.... אבל בכל מקרה, תודה על המחמאה!

lord moul

New member
כיף לך שאתה במיטווח... מאיזה גיל

אפשר לירות? לי יש כדור של M 16 בביית, והיו לי כמה של עוזי השולט, אבל אח שלי המנייק הילשין... ולקחו לי... |בוכה| חוץ מיזה ליפני כמה ימים היתגלגלה בכיתה שיחה על רובים... עשיתי לעוזי כבוד. אמריקאים חושבים שזה רובה מאוד טוב. אני מסכים איתם. אחד מהתת מקלעים ההכי טובים

למעלה