שרשור

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

איך בונים את זה? פורום עשה זאת במו ידיך
הזמנה להיות מדליקים, בפורום חשמל ותאורה
לקראת שבועות ובכלל, פורום אוכל חלבי
מקום מפגש לתושבי ראש העין באשכול תפוז מקומי
פורום מעריצים לזמרת נטלי אימברוליה גלישה נעימה!

eyalush001

New member
בעליייייייייייייייייייייייייייייייי

מה אתה עושה פה????????????? אני בשוק אני בהלם אני המומה? החלטת להצתרף לפורום קיילי?????????. אני בשוק אני בהלם אני המומה!

לאשתי

לא החלטתי באתי להציק לך הא הא האאאאאאאאאאאאא!!!! ניל יאנג יישאר המלך לנצחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וגם ניק דרייק ניק קייב ופינקפלויד אחיי....כן כן כולנו נשתלט על העולם והוא יהיה רק שלנו...חה חה חה אה וגם גונדולף משר הטבעות... אישה את יודעת שבכיתי בפרק הראשון של הטרילוגיה שבסוף הוא נפל ומת אבל בפרק השני הוא נולד מחדש....ושמחתי נורא...אח אישתי אני יודע שכרגע את אומרת לעצמך "אח איך אני מתה על בעלי איך הייתי יכולה לחיות בלעדיו עד עכשיו כן כן אני אביא לו כניסות חינם לדום ימי שישי ואני לא אקח איש אחר מלבדו!!!!" טוב אז נדבר כבר כי עכשיו את קופצת אליי ואני מחכה לך.. אז ביי וכמו שניל בעלי האחר אומר.."רוקנרול וויל נבר דיי"

eyalush001

New member
סתם צחוקים..../images/Emo80.gif../images/Emo60.gif../images/Emo118.gif|צפרד

חברה שלי החליטה לברר על מה אני מדבר כל הזמן... אז היא נכנסה לפורום כדי להציק לי קצת....

p i n g o

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

כל הודעות ה
- בבקשההההה לשרשר לכאן!!!! | | | | | | | | | | | | | | | | | | / \ / \ /\ תהיו נשמות...

DAVID523

New member
אני לא מבין בפורום הזה אי אפשר

לישאול מעריצים מה דעתם על מפורסמים?

p i n g o

New member
כבר שלחת לי מסר ועניתי לך

אני חושב שהתשובה שלי אליך הייתה די ברורה ועניינית. אם אתה זקוק להסבר נוסף, אתה מוזמן לפנות אליי במסרים. אני ממש לא מבין למה אתה שוב שואל פה את מה שכבר קיבלת עליו תשובה...

tatababa

New member
בטח שאפשר

אם היית שואל : "מה דעתכם על דרך החיים של מפורסם" וכו' וכו' אז סבבה - היית מקבל (לפחות ממני) לתשובה חביבה עד משעשעת. אבל להעמיד פנים שאתה מפורסם עם חיים קשים - נו באמת, אתה לא מצפה שמישהו ייקח אותך ברצינות......

p i n g o

New member
לא ממש....

תסתכלו למעלה על השורה הכחולה במעלה המסך שלכם? אתם רואים מה כתוב שם? "קיילי מינוג - פורום", נכון? אז זה נושא הפורום!
לא דרכי החיים של מפורסמים ולא פתרון בעיות אישיות. מה עוד שיש עשרות פורומים בתפוז שמתאימים לזה, וזה לא הפורום. ככה שאם השאלה "מה דעתכם על דרך החיים של קיילי מינוג?", זה כבר היה משהו אחר

לימבו

New member
אולי פשוט נפתח שרשור ../images/Emo32.gif

אני אשמח לייעץ למישהו עם בעיות בואו נקרא לזה פינת Confide In Me

לימבו

New member
הערה לסקייטר גירל

בבקשה! אני מתחנן!! ביקשתי את זה בעבר וזה לא השתנה. כשאת מכבדת אותנו בתמונות- בבקשה אל תשלחי אותם כקישורים. תורידי את התמונות למחשב ותכניסי אותן יחד עם ההודעה- הרבה יותר נוח לפתוח אותן בלי ללכת לאיבוד מהפורום!!! אני לא פותח את התמונות שלך בגלל זה וחבל!! בבקשה תשני את זה!!! תודה

אני לא יכולה לשנות את זה!

ואני יודעת יש הרבה שלא פותחים ת'תמונות של בשרשורים כי הם לא מוכנים להפעיל אתה מאמץ ואני מבינה אותם אבל מה לעשולת שהמחשב הזה לא שלי ושאין לי אפיחלו תקיה משלי ושאני לא יכולה לשים את התמונות בתקיה משלי וככה גם לא יכולה לשים אותם פה בפורום אה וכן!-אני גם לא יודעת איך לשים אל תגידו לי לעשות תקיה משלי כי המחשב הזה של אחי והוא כוי ום בודק אותו כמו לא יודעת מה ומשנה את המסך וכאלה והוא יראה אם הייתי עושה תקיה על שמי........ אתה מבין?

eyalush001

New member
סקייטרית...

את יכולה להוריד אותן למחשב ואז להעלות את התמונה לתוך ההודעה ואז פשוט תמחקי אותה מהמחשב ... ככה גם אנונו באמת נראה את מה שאת רוצה שניראה וככה אח שלך לא יתעצבן. למרות שאי לא מבין מדוע הוא לא יכול להקדיש לךך תיקייה אחת... אבל אם את אומרת..

אסור לי אפילו להוריד וחצמזה

יש לי מלאאאאאאאאא תמונות מאתרים איך שמים פה תמונות?

אמממ יש לי בעוות במחיקה../images/Emo9.gif ניסיתי

מלא פעמים להוריד קבצים וכאלו אבל הוא שם לב.... עזוב הבנאדם לגמריי חולה ושם לב לכול שינוי קטנטן במחשב שלו!!!!!!!!! אני לא חייבת להוריד אמרתי לך! לאצ צריכה להוריד יש לי תמונות!!! איל שמים?

p i n g o

New member
פשוט תצרפי את הקובץ של התמונה להודע

להודעה.. וכשאת מוחקת, תלחצי Shift+Delete על הקובץ, ככה זה לא ייל לסל המחזור ואחיך המתוסבך לא יידע מזה

למעלה