שרשור

tatababa

New member
אייייי....

איך אני אוהב ויכוחים! א. מייקל ג'קסון מלך? בטח בטח.. שיילך לשכב עם עוד כמה קטינים.. ב. חידה : מי מנע ממייקל ג'קסון להשיג את המקום הראשון בבריטניה עם *סינגל הקאמבק* You Rock My World? . . . תשובה : קייילי!! Can't Get You Out Of My Head בשבוע החמישי (!!!) שלו ברציפות במקום הראשון בבריטניה מכר יותר עותקים מהסינגל העלוב של מייקל שאחרי *שנים* שלא היה בעסק קיבל אותה בהפוכה ע"י ה singing budgi האוסטרלית! אז מה יש לי להגיד על זה? La la la, la la la la la la... ג. יש קלישאות שאני פשוט אוהב - זאת לא הכמות, זאת האיכות! ד. למה לעזאזל באת לפה? באמת? משעשמם לך מספיק כדי להתחיל לריב מי יותר טוב?! ה. *זורק תינוק מהחלון* יש משחק שאתה חייייייב להוריד!! היה לי את הלינק איפשהו. זה משחק שמייקל ג'קסון זורק תינוקות מהחלון ואתה צריך לתפוס את כולם לתוך הסל שלך. משחק קורעעעע!! בהזדמנות אני אטריח את עצמי למצוא את הלינק. ו. המורדים - באמת תנחומי שאתה מבקר שם! עדיף כבר את מייקל! (למרות שכשאני חושב על זה - מייקל בטח היה רוצה לשכב עם כולם! בייחוד עם הצעירים שבהם..). אני יכול להמשיך עוד ועוד כי אני מאוווד משועשע אבל יש לי עבודה להגיש במחשבים אז תהנה לך. ברכות ואיחולים מכלללל הלב! רן

tatababa

New member
ואני רואה שהפורום

של מייקל כל כך מעניין שאתה נמצא בפורום של קיילי והמורדים.. LOL!!! תודה על הדקה שתיים של הצחוק, באמת הייתי צריך את זה עם כל הפרוייקט הזה במחשבים...

eyalush001

New member
מייקל...

אתם יודעים, שחושבים על זה עכשיו הפרסומות בפורום הזה דווקא מתאימות לפורום של מייקל שלנו... גם ניתוחים פלאסטיים וגם הומואים... ומעניין יהייה לדעת איך מייקל נרדם בלילה..: ניתוח אחד, ניתוח שני, ניתוח שלישי, ניתוח רביעי, ניתוח חמישי........
לילה טוב!

p i n g o

New member
זה בסדר ילדים, תוציאו את זה... ../images/Emo6.gif

למה סתם לבזבז אנרגיה על המטומטם ההוא שעבר פה? ודבר שני.. אתם לא יודעים שמייקל שוכב עם קטינים, זורק תינוקות, עבר הרבה ניתוחים פלסטיים ועוד כהנה וכהנה השמצות שאמרתם עליו... אז עדיף שלא יעלו לפה דברים כאלה, ובטח שלא נעים שתרדו לרמה של הילד שעבר פה... (מתאפק לא להגיד כלום בהקשר של מייקל וילדים
) חוצמזה, תשתחררו ותוציאו הכל החוצה. טוב, אולי לא את הכל הכל... תסננו טיפה. הרי בשביל זה יש את השרשור

tatababa

New member
נראה לך אני מבזבז אנרגיה

על הפלצן הזה שעבר פה? אני -משקיע- אנרגיה בלשעשע את עצמי! לא סתם אמרתי שאני אוהב ויכוחים...

איזה בנאדם ......באמת עזר לבריאות ש

שלי הצחוק הזה........פחחחחחחחחחחח עלק המורדים יותר שווים מקיילי חחחחחחחח תיכף תגיד לי שילדה בת 15 יותק סקסית מקיילי.........

eyalush001

New member
שאלה למעריצי מייקל...

התמונות ששמתם?... לפני או אחרי הניתוחים?
ץ

תפוז Live: למען התלמידים

היום ב-19:30 נארח בפורום אחרי הצלצול את טובה בן ארי, האחראית על זכויות התלמידים במשרד החינוך. הורים ותלמידים כאחד מוזמנים להפנות אליה כבר עכשיו שאלות ולהתייעץ איתה לגבי נושאים הקשורים בבית הספר, ובזכויות התלמידים בו. כולם מוזמנים!

למעלה