~ שרשור
~

היום בתפוז Live ../images/Emo56.gif

מירי מולכו נציגת יורוקום-נוקיה בישראל, מגיעה לפורום סלולארי היום ב-16:00 לענות לשאלות הגולשים. מירי, נציגת שרות טכני, שרות ללקוחות, עובדת עם המעבדות והסוכנים, היא מקבלת מכשירים חדשים לבדיקת גרסאות, והיא בקשר עם מחלקת ההנדסה. אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו לפורום!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifIntimacy - תרגום לעברית

אינטימיות
אתמול לפני שנרדמת לחשת לי משהו זה היה רק חלום אני מקשיבה לך היטב כי נשיקת הלילה טוב שלך הרגישה כמו רוח רפאים... מה אתה מנסה להגיד לי מה אתה מנסה להגיד... כל אחד מחפש אחרי אינטימיות כל אחד נפגע בגלל אינטימיות... הגענו לעולם הזה בנפרד מלב החושך האינסוף הלא ידוע אנחנו כאן רק לקצת זמן ואני מרגישה בטוחה וחמימה כשאני רואה את החיוך שלך... בייבי אל תתרחק ממני בייבי אל תמשוך רחוק... כל אחד מחפש אחרי אינטימיות כל אחד נפגע בגלל אינטימיות... זוכר כשהיית ילד ואמא שלך החזיקה אותך בזרועותיה וטלטלה אותך כדי שתישן עכשיו יקירי זה רק אתה ואני בוא ניתן אחד לשני את הכל... כל אחד מחפש אחרי אינטימיות כל אחד נפגע בגלל אינטימיות... מקווה שאין טעויות בתרגום - אני אשמח לקבל הערות...

Noamush

New member
יפה מאוד קרין ../images/Emo13.gif

זה אחד השירים שלהם שאני הכי אוהב, ואני שמח שתרגמת אותו.

AndreaCorr ©

New member
יפה ../images/Emo45.gif

לא התעמקתי אם יש טעויות או אין... זה לא אחד השירים החביבים עליי, אבל כל הכבוד
אכניס למאמרים תכף.

AndreaCorr ©

New member
אנשים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מחר זה קורה ../images/Emo9.gif

עוד פחות משבע שעות קושקוש בת 29!!!!!!!!

AndreaCorr ©

New member
הייי גם אני עושה ככה עם השיער ../images/Emo3.gif

(תנו לי להתלהב ולפחות לנסות למצוא נקודות דימיון בני לבינה
)

AndreaCorr ©

New member
ונעבור לתמונה הכי מושלמת בכל העולם

זאת פשוט התמונה הכי יפהפיה שלה, אני מסוגלת לבהות בה שעות... תודו שהיא מדהימה כאןןןן

guitar rock

New member
../images/Emo9.gifאיזה אושר!!!!

היה כתוב שיש לה יומולדת במעריב לנוער ואפילו שמו תמונה!!! אי אי אי איזה תמונה של אושר עילאי!!!->

AndreaCorr ©

New member
הגר יש לך סורק../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אם כן בבקשה תסרקי לנו!! או כל מישהו אחר שיש לו את הגיליון וסורק!

מיכל just

New member
בידיוק קראתי את ההורוסקופ

וראיתי שיש היום לאנדי יומולדת, ואז חשבתי- 'איזה מגניב, אני והיא נולדנו באותו חודש'!!

guitar rock

New member
יש לי...

אני יכולה לתת לכם כמה תמונות מהספר שלהם יש תמונות ממש חמודות! אבל התמונה ששמתי היא לא מהעיתון...

למעלה