ממצב אנשושים?!
הנני בבית הספר, מאושרת כתמיד.... אמנם קבלתי איכסה של ציון בהסטוריה
אבל לא נורא, גם ככה אני הולכת לעשות עבודה על מנת לכפר על כך.
אויש, איזה אושר ושמחת חיים! נותנים לי לפרם (כמו לצ'וטט אבל לא?) מביצפר! אמנם, 5 דקות אחרונות של השיעור, אבל עדיין... *מעריצה את המורה* אז אנשושים קטים, איך עבר עליכם היום?
לאנוש, קראת את פיקיי?

ומה בקשר לפורים? כנ"ל לגבי כרמלושה. בלה בלה בלה יש לי עוד.......... 2 דקות! מה לכתוב, מה לכתוב, הזוועה! הלחץ! ותום סתם מעצבן, מתנשא אחד.
ביליתי את כל השיעור באתרים של צ'אד ורור
... אני כל כך אוהבת את הוידואים בAngelic, פשוט מדהימים! Granted, אין לי רמקולים ברגע זה, אבל אני יודעת מה השיר... It's a bittersweet simphony... אתמול קראתי כמה שירים של לואיס קרול... מדהימים... רק חבל שאין לי זמן לקרוא שוב, יש לי ספר של איזה 600 עמ' מהם... המשלוח מאמאזון הדיע לפני שנים, זה נראה ככה לפחות, והספרים כל הזמן קוראים לי מהמדף... "מיכל... תקראי אותנו... מיכל... תקראי אותנו!" כן, אני שומעת קולות. כאילו לא ידעתם שאני משוגעת
שיט, נגמר השיעור.
אולי אני אשאר עד לסיום ההפסקה? *חושבת על זה* טוב, אני לא יודעת. איזה יפי, רוני חולקת איתי את התשקוה לפורומים! *זה נשמע ממש רע* מגעילה רוני, היא קנתה באמאזון בובות של דובוני איכפת לי שכבר לא מייצרים! ארר. לא פייר
. אלוהים, מתי אני אקרא את כל הספרים המדהימים האלה שיש לי שם...? אויש. נראה לי שעד פסח אין לי זמן....... או אולי עד סוף השנה. כי יש גם את כל החזרות וגם יתחיל עוד גל של מבחנים... אני אמות. אני לא אחיה. אנשושים שלי, אני אוהבת אתכם!
בזמן האחרון אני נורא מתגעגעת... אז נכון, אני בפורום כבר די הרבה יחסית, אבל.... אתם יודעים. וגיל, למען השם, תאשר אותי! *דיקטטורית* אם כבר מדברים על דיקטטורית... אתם לא יודעים מה מאיה עשתה לי אתמול! הגעתי למצב שבו הפגנתי עם שלטים של "לחם, עבודה! לחם, עבודה
".... זה סיפור ממש ארוך בעצם. מאיה שלחה אותי להוריד תמונה מהאינטרנט לעבודה ואני... אמ... קצת... אתם יודעים... פתחתי את אסף... אהה... זה היה בטעות! אז התחלתי לדבר עם עומריתה ויעל (דייזי).................. ואז היא באה והייתה כזה "
מיכל
".... ואז היא יצאה לשירותים ועומריתה *מצביעה על עומר בתוכחה* הכריחה אותי לסגור את הדלת! זאת היא! וכשמאיה חזרה היא השתלטה לי על אסף והתחילה לכתוב לאנשים כמה שאני רעה
. אבל הגשנו היום את העבודה והיה לי נחמד וחביב... וואו, איזה מונולוג מרנין היה לי
. אין לכם מושג כמה הארתם את יומי! Granted, אתם לא פה בדיוק, אבל תם יודעים
. לאנה, קראי את הפיק, אני אמות מוות כואב ואיטי אם לא. אויש, לא התקשרתי לירדן! *דופקת את הראש בשולחן* (הקיר די רחוק... כאילו, לא ממש, הוא מאחורי המחשב, אבל א צריך לעמוד, ולהתכופף כזה כי יש שולחן ואתם יודעים) זה ממש לא בסדר, מנראה לי שלא דברתי איתה חודש שלם!!!! *דופקת את הראש ב........................רצפה, שיהיה גיוון* אוקיי, אומרים לי לסיים אז... ביי ביי! *כרמל, את יודעת, כל התיאור של הרכבת והמטפחת והכל
*