שרשור

../images/Emo186.gifהיום בתפוז Live ../images/Emo113.gif

שרון גורמן מחברת "ארגמן" עיצוב ארועים תתארח בפורום חתונות היום ב-11:00, תתן טיפים ותענה על כל השאלות שרציתם לשאול בנושא עיצוב ארועים בכלל וחתונות בפרט!
היום ב-21:00 בפורום קומיקס נארח פאנל מאיירי קומיקס ישראליים, שחברו יחדיו להוצאת ספר הקומיקס "דימונה" וקצרו שבחים בחו"ל. יפעת כהן, מירב שאול ומיכל ברוך, בעזרתו האדיבה של אמיתי סנדי, יענו לשאלות הגולשים בנושא קומיקס והספר החדש.
מבצע איסוף הספרים לעל"ם ממשיך בפורום ספרות וספרים. על"ם פותחים ספרייה, והם זקוקים לתרומות של ספרים מכל הסוגים, המינים והשפות. אז לכל מי שיש בבית ספרים שכבר לא יקרא, ותכנן לזרוק או להעביר הלאה - הנה הזדמנות לעשות משהו טוב בשביל אחרים.

אני חולה ../images/Emo184.gif

כבר יומיים וכואב לי הראש ואני משתעלת. ממש עצוב לי בלי ביצפר
זאת אני, לשעבר "כלנית האמיתית"
החלפתי כינוי

amc22

New member
עשיתי את זה כי...

אני מירושלים ואתם לא!! חחחח! איזה כיף לי! אתם יודעים למה?! אני בטוחה! היה היום חופש! לא היה ביצפר! למה? ש-ל-ג!!!!!!!!! אתם יודעים, היה איזה 20 ס"מ, ועדיין ממשיך לרדת, בזה הרגע יורד, כל היום יורד! גם מחר אני לא הולכת לביצפר, וגם אולי ביום חמישי! איזה כיף לי!!!!!!!!!!!! אז תגידו, איפה שאתם גרים גם יש שלג? אז לפחות תכתבו איך אצלכם!
חחח!

pompii

New member
איזה שלג ואיזה נעליים!

כל מה שיש בראשון זה הרבה מאוד מאוד גשם וברד ששובר תריסים
טוב לא נגזים, אבל גם זה קרה פעם אחת.... אה ושכחתי.... קרררררררר

SofyTofy

New member
איזו תמונה יפה...

את יכולה להכין לי תמונה מאותו סגנון של ארז חסון (רון שחר)? וגם אחת של קרייג דיוויד (מהתמונה שהוספתי)?

motib4

New member
קבלי...../images/Emo29.gif

זו רק דוגמא אחת- יש עוד מלאאא אז אם זה לא מוצא חן בעינייך, רק תגידי...

SofyTofy

New member
אבל בלי הלבן מסביב... כאילו הרקע

שקוף.. אתה יכול בבקשה?

motib4

New member
לי אין בעיה...../images/Emo29.gif

בכל צורה שבא לך (לב, תמונה ישנה, ענן, הכל...) רק שימי 2 תמונות גדולות של שתיהן.

amc22

New member
מצטערת לאכזב אותך,

אבל אני הורדתי את התמונה הזאת כולל העיצוב שלה באיזה אתר אחד של "משחק החיים", הייתי מכינה לך ברצון, אבל תוכנת הגרפיקה שלי הלכה
. אגב, נכון קובי הכי כוסון בתמונה הזאת?

shirakl

New member
זה כזה מגניב!!!../images/Emo13.gif

גם אני ירושלמית... קודם יצאתי ובניתי איש שלג כזה יפה... והכל כאן לבן ומקסים, ולא הלכנו היום לביה"ס, וכנראה שגם מחר לא נלך, ואולי אפילו ביום חמישי!!! איזה יופי זה!!!

../images/Emo68.gif ../images/Emo43.gif Live הקץ לברבי ../images/Emo35.gif

תדמית הגוף, הכתבה תרבותית להרעבה לאומית, וההרואין שיק. מאין זה מגיע, ולמה כל כך קשה להשתחרר מזה? דניאלה גריין, יועצת לענייני בעיות אכילה ומחברת הספר "נשים ואוכל" תתארח היום ב-20:00 בפורום הפרעות אכילה. אתם מוזמנים להשאיר שאלותיכם כבר עכשיו בפורום!

למעלה