שרשור

הייזל

New member
דחוף ../images/Emo26.gifדרושים ציורים

לפני כמה חודשים הועלתה יוזמה בפורום המד"ב(161) ליצור אסופת סיפורים וציורים שתמכר לחובבי התחום בכנס אייקון. לחוברת קוראים "חלומות באספמיה" והיא מכילה סיפורים קצרים וציורים מקוריים. לשמחתנו הרבה החוברת זכתה להצלחה רבה ואנחנו בתהליכי הכנת הגליון הבא. מה שאנחנו צריכים עכשיו זה ציורים. האסופה יוצאת בסוף החודש! שלחו את הציורים אליי במייל: [email protected] ותזכו בתהילת עולם!

../images/Emo18.gifלידיעת הגולשים../images/Emo18.gif

עקב שידרוג המערכות באתר תפוז אנשים, לא תפעל מערכת הפורומים החל מהשעה 01:30 לפנות בוקר למשך מספר שעות. עימכם הסליחה

ארו

New member
אתר מו"ד 3 בעברית - עדכון

האתר עודכן בדוגמת תרגום חדשה, מפרק 4 של הספר לשחקן.

La Gamba

New member
הי, עשיתם משהו בקשר להודעה שלי

לפרסם דפי דמות בעברית באתר?

ארו

New member
שני דברים :

האחד - דמי הדמות של המהדורה השלישית עדיין לא תורגמו. השני - מאחר והם עדיין לא תורגמו, ההצעה שלך, מבחינת הזכיון, לא נבחנה עדיין. בברכה אני.

La Gamba

New member
אממ...

בבקשה שימו אותם שם, לפי דעתי זה יהיה אחלה, כי בכל מקרה צריך לשכפל אותם, ואם אני לא טועה, גם כתוב שם שעל עמוד זה אין זכויות, או שמותר לשכפל אותו, או משהו.. חוץ מזה, אם הוא באתר ועל המחשב, הרבה יותר קל לשחק איתו, ולעשות אותו אישי.

SaberTooth

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

לארונה נפתחו הרבה הודעות אוף-טופיק, אני אשרשר אותם לכאן. בנתיים, במשך שלושת הימים הקרובים (זמן החיים של השרשור הזה), אבקש מכם לשרשר את הודעות האוף-טופיק שלכם לכאן.

abkot

New member
יתכן ודרוש מנהל לרומח הדרקון ישראל

1. הבחור שאישרתי לו להשתמש בתכנים של האתר שלי (רומח הדרקון ישראל) בכדי לעצבו מחדש נעלם ואני לא מצליח ליצור איתו קשר. אם משהו במקרה מכיר אותו שישלח לי הודעה. 2. בשל סיבה זו, האתר החדש לא נפתח כבר למעלה משנה (הזמן בו נתתי עצמי לצבא ועל כן אין לי זמן לאתר). 3. אם אותו אדם לא יחזור אלי בקרוב אאלץ לחפש אדם נוסף שיעבוד על האתר במקומו. כמדומני, התנאים שהצבתי בזמנו היו להלן: א. נסיון בתכנות-ולא רק HTML (אתרים לדוגמא הם ייתרון). ב. חוש בעיצוב (אם האתר יראה מזעזע כמו הנוכחי אז לא השגנו דבר). ג. ידע ברומח הדרקון. ד. תכני האתר- האוטונומיה נשארת אצלי. ה. זמן חופשי- מה שאני לא יכול להציע. ו. נאמנות- נראה שהקודם בתפקיד לא עמד בו בהצלחה מרובה. אם משהו חושב שהוא מתאים לתפקיד (משמע-עובר את התנאים הנ"ל) , שישלח לי מייל- לרציניים בלבד! בתודה, A.BKOT מנהל רומח הדרקון ישראל www.dragonlance.up.co.il [email protected]

EverMan

New member
איזה מהספרים הקלאסים הכי

טוב לדעתך. תביא רשימה של כל הרשומות , אגדות , רייסטלין והחדשים.

למעלה