שרשור

taltoli

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

אוקיי אז תמונות ראינו אבל נורא מוזר לי לדבר עם אנשים שאני לא ממש יודעת עליהם אז שכל יכתוב כמה מילים על עצמו גיל,איפה הוא גר,וכמה שנים הוא רוכב.. אני אתחיל קוראים לי טל אני בת 16 גרה באורנית ולומדת ברמת-השרון אני רוכבת 4 וחצי שנים באופן מקצועי אבל בשנה האחרונה לא יצא לי ממש לרכב כי עזבתי את החווה שלי =(

Puff Ball

New member
לומדת ברמת השרון?!

באיזה ביצפר?? ולמה עזבת את החווה שלך?! (אני עדי, בת 16 עוד חודש וחצי, שגרה ברמת השרון, ורוכבת באודים מקצועי כבר בערך שנתיים..)

matan4

New member
אני

מתן כספי משדה אליעזר ליד קרית שמונה בן 14 עוד מעט למדתי חצי שנה אנגלי ועכשיו אני מתאמן לבד

taltoli

New member
רוטברג

איפה את לומדת? רכבתי בחוות איצטרובל בחורשים שנה וחצי ולפני בפרדס חנה את החוה בחורשים עזבתי כי התנאים שם היו לא משהו היו סוסים שנגנבו וכמה סוסים היו חולים ואחד אפילו הסוס הכי טוב בחוה שהיה סוס הרבעה מדהים מת מתת תזונה, למרות שממש נהניתי כי יכלנו לעשות מה שאנחנו רוצים ואפילו הדרכנו טיולים וכאה דברים הבעלים קצת ניצל אותצנו כי היינו באים כל יום לעבוד בחווה ובימי שבת אפילו משמונה בבוקר עש הלילה בחינם והיו פעמים שהוא אפילו לא היה נותן לנו לרכב...אז למרות שממש נהניתי הגעתי למסקנה שהרמה של החווה לא משהו וגם הייתי יותר מדי עסוקה

את מכירה את נטע???

יש מדריכת רכיבה צעירה שקוראים לה נטע, היא ממש נמוכה עם פרסינג באף..היא הייתה המדריכה הראשונה שלי!! היא פשוט הייתה כזאת מתוקה! הלוואי שידעתי איפה היא עכשיו..
בכל אופן, גם לי קוראים טל
אני רוכבת שנה בחוות רעננה אינגליש וטיפטיפונת אבל ממש טיפטיפונת ווסטרן...ההמממ...וזהו!

asaren

New member
היי - ההנטע שאת מכירה בת בערך 19

היא דחתה שירות צבאי והיה לה שיער כהה שהיא צבעה לבלונד-ג´ינג´י? נראה לי שאני מכירה אותה.. יש לה סוסה אם אני לא טועה..

מה???נטע הדריכה אותך???

היא עברה בחווה שלנו בשנה האחרונה ועזבה קצת לפני סוף השנה... את רצינית היא הדריכה אותך??? היא הייתה גם המדריכה הראשונה של שחף- והיא משתתפת בצערך...

וואי... כולנו מכירים את נטע!../images/Emo9.gif

כן... נטע הנמוכה שמעשנת המון... איזה חמודה היא!! אם מישהו פוגש אותה, שימסור לה ד"ש מטל, שרוכבת בחוות רעננה.. אבל אני בספק אם היא זוכרת אותי

למעלה