שרשור

lev tahor

New member
חברות,מכיון שאני ידועת שיש ביניכן אוהבות בע"ח

ברשותכן אנצל במה זו לבקשת עזרה. בית אומנה לכל, מקסים וחברותי- שזקוק לחברה מתמדת(חרדת נטישה). כלב מקסים, מתוק וחברותי- אך זקוק לליווי צמוד, לחברה צמודה כל הזמן. לא מסוגל להיות לבד או קשור ולכן מתאים לפנסיונרים או אנשים שעובדים מהבית וברגעים שיוצאים- יקחו אותו עמם. שמו שאדו, ג'ק ראסל מעורב מקסים, ביתי וזקוק לאהבה, מאוד חכם. בינוני קטן. עובר כעת תהליך החלמה, אילוף- שנמצא בחיפה. לכן האומנה צריכה להיות באיזור. כל מי שחושב שיוכל לעזור או מכיר אדם שיוכל לעזור- 0506539439 אניה או מסרים אליי. תודה!

כלעוד

New member
איזה מתוק הכלב הזה בתמונה

לצערי אני מנועה מלקחת כלב, אבל הוא באמת מדליק. ג'ק ראסל זה גם גזע יקר, ואמרו לי שהכי חכם, נכון? מקווה שיאומץ בקרוב. וגם שיבריא מהבעיות שעבר וישוב להיות כלב שמח ובטוח בעצמו. אני יודעת מ סיפורים של חברות שעם טיפול מסור הטראומה נרגעת, גם אם לא חולפת לחלוטין.

lev tahor

New member
הוא אכן נראה מקסים:)

בורדר קולי נחשב אחד החכמים, אני חושבת אבל לכל כלב- כמו אדם- החוכמה, התבונה.. הפוטנציאל שלו. ואת יכולה לאהוב בעלי חיים גם אם אינך יכולה לקחת לביתך. מדוע אינך יכולה לקחת לאומנה, ד"א? זה מאוד מקל כלכלית..

כלעוד

New member
לא יכולה לקחת כלב מסיבות אישיות, אך הסתקרנתי

מה זה אומנה לכלב? כמו לבני אדם? איזה גוף עושה את זה? או אדם פרטי? זה בתשלום? ----------------------------------------------------------------------------------- רק בהארה נוספת, אני טיפוס שרעד מפחד מכלבים. אפילו כשהשכנה שלי הביאה גור זעיר חולה ונשאה אותו בכלוב למרפאה - רעדתי. אך למזלי הכרתי כלבה אחת מדהימה בשם לאקי, שהעבירה אות סוג של תהליך ריפוי. היא פשוט נגעה בנשמתי במקומות פצועים שאף מטפל אנושי לא יכול היה אפילו להתקרב אליהם. ומעניין דווקא שהיא לא היתה מעודנת במיוחד, אלא שובבה, חצופה, וקצת קשוחית. גדולה ולבנה כמו נמר זאב לבן. חצי האסקי סיבירי וחצי לברדור. איתה למדתי לרוץ שוב באומץ, לחלום, לעוף. להיות חופשיה. ------------------------------------------------------------------------------------ לאקי עזבה את הבניין שלנו עם הבעלים שלה - חברתי, והקשר נותק, אך היא בליבי תמיד. לפעמים כשקשה אני נזכרת בה רצה ורצה ורצה, ואני רצה איתה, אל מעבר לבעיות, במרחבים עצומים שלא נגמרים, ולא גומרים אותנו עם הלחצים והצרות. אומרים ביהדות. כלב - כולו לב. וזה נכון לדעתי.

lev tahor

New member
יש לי כל כך הרבה להגיב:) [אוחח, העייפות]

תודה שסיפרת ושיתפת:) אשמח לקרוא עוד על תחושותייך וסיבותייך האישיות, אם תרצי לחלוק. בטוחה שאני לא היחידה. אומנה זה לקחת בעל חיים לביתך, העמותה עוזרת במימון מזון, טיפול רפואי, מעקב רפואי והוצאות אחרות- התנאי הוא לפרסם אותו לאימוץ מדי פעם ואם אנשים מתענינים- כמובן להניח להם לראות אותו.

פאמקי

New member
וחשוב מהכל...

אומנה חוסכת מהכלב לשהות בכלביה. לעיתים התנאים שם מחפירים ולא פשוטים בכלל. גם כשאתה מתחרה על לב מאמץ, על מעט תשומת לב מהמטפלים- מול עשרות ולעיתים מאות כלבים...הסיכוי אינו מזהיר ויש כלבים העשויים להיתקע בכלביה זמן רב. שלא לדבר על הסיכוי לחלות... באומנה את נותנת לכלב חום, אהבה, תשומת לב, בית, סיכוי... גם אם זה לתקופה קצרה, זו עשייה נפלאה!

כלעוד

New member
בקשר לאומנה לבעלי חיים האם זה מחייב לתקופה

מסויימת, אפילו קצרה, או לתמיד אם לא נמצא מאמץ? או שחותמים על משהו וכו'? ואם זה לא מסתדר מסיבות שונות האם אפשר להחזיר את הכלב?

mika136

New member
חסרות לי נשים !!!

שלום כולן, שמי מיקה ואני לומדת לתואר בלימודי משפחה. אני מחפשת מתנדבות שמוכנות לדבר איתי/להתראיין בנושא זוגיות . מובן שהסודיות מובטחת - בהחלט ניתן לבחור בשם בדוי ולא להזדהות בשם האמיתי (אפילו בפני). ניתן להתקשר איתי בדוא"ל : [email protected] או בטלפון : 0544963040 אנא התנדבו ! בתודה רבה מראש, מיקה

למעלה