שרשור

d@r121

New member
האם זו לא בקשה מוגזמת מידי

בהיותי גולש וותיק בפורומים גיליתי את אפשרות החברויות מחוץ לפורמים ולפיכך אני מתכתב עם כל מיני גולשים בכל מיני דרכים (איסי MM ועוד´) כאשר אני צתקשר עם אנשים הם רוצים לדעת את גילי ואני כלוחם זכויות למען השיוויון מסרב לחשוף את גילי בכל תוקף אבל אנשים לוחצים עליי לגלות ולא פעם ממעידה אותי לשוני ואצבעותיי כותבות את הגיל ללא כל רצון איזה תשובות אתם מציעים לענות לאנשים אשר חפצים לדעת את גילי

יקיריי המנומנמים - מבזק בירוקרטי

לכל אלה שעד היום סברו שתיבת הדואר האלקטרוני של מנהלת הפורום (הלא היא אני) מקבלת דואר, שולחת, מבשלת, מנקה ומגהצת - טעות היתה בידכם. אם איתרע מזלכם לנסות לשלוח לי מייל וטרם קיבלתם תשובה , הלא שהסיבה ברורה לכם כעת. אבל !!! שמחה וששון, תיבת הדואר העדכנית אכן עושה את כל אשר מניתי למעלה, ואף מגדילה עשות, ועושה תריסים ופאנלים. עדיין השיטה המקובלת ביותר היא המסרים, אך דעו לכם שתיבת הדואר לא עוד פיקטיבית. עד כאן המבזק.

ירון ידען בפורום שינוי ../images/Emo43.gif

ירון ידען הוא מייסד ויו"ר "דעת אמת", תנועה חברתית שמטרתה להפריד את הדת מהמדינה. "דעת אמת" מוציאה לאור טקסטים ביקורתיים המראים ומוכיחים שהתורה, כתבי הקודש וההלכה הינם יצירה אנושית. ירון הוא גם מייסד ויו"ר ארגון "הקונים החופשיים" שמטרתה להיאבק במתן הכשרויות למוצרי המזוןוכפתיח נאבקים בבד"ץ אגודת ישראל, וחבר מזכירות מפלגת "שינוי" לקידום רעיון הפרדת הדת מהמדינה. ירון יענה לשאלות הגולשים מחר, מוצ"ש, בשעה 21:00 בפורום שינוי- אתם מוזמנים לגשת ולהשאיר שאלותיכם כבר עכשיו!

geostant

New member
שאלה לי...

"חבר" שלי רשם לי את הדברים הבאים על הפורום שלכם, רציתי רק לברר עד כמה זה נכון. **** says: אתה יכול לרשום שם כל מה שבא לך **** says: ואפילו לקבל התייחסות תודה למאשרים על נכונות הדברים... או השוללים...

taz512

New member
פשוט מאוד

צעיר מספיק בשביל סקס. זקן מספיק בשביל לדעת עם מי. לא צריך יותר מזה תאמין לי
טאז השד והתשובות

Elain

New member
רגע רגע רגע!

אז מה קרה לכל הצ´קים ששלחתי לך לתיבה הישנה???

n k

New member
סוגייה חשובה

שמתי לב שההנהלה החלה לחסוך באיקונים האם זה במסגרת התייעלות וקיצוצים? האם זה בעקבות המיתון? האם האייקונים עומדים להיגמר לנו, כמו הכינרת?
ניצן

geostant

New member
בהחלט ../images/Emo70.gif

נגיד יש לך טופס אינטרנט למלא וסוף יש לך "סמני V אם אין רצונך לקבל עדכונים שוטפים..." הינה לך V שהוא לצורכי שלילה

d@r121

New member
ההנהלה רוצה רק את טובת הגולשים

ולכן לא מנצלת את האייקונים וזאת כדי שגם הגולשים יוכלו לנצל את מבצע ההטבות המדהים שיש 3 ועוד1 חינם למשל אם את משתמשת ב3 אייקונים
את מקבלת את ה
חינם
וזאת על מנת להעלות את מורל הארץ

avia222

New member
../images/Emo95.gif כן-זה אני...

רציתי לדעת-לא כולל חטיפים??? חחחחחחח

d@r121

New member
../images/Emo6.gif

חביב ביותר אקח זאת לתשומת ליבי כשישאלו

geostant

New member
אני יגיד לך מה לענות...

תן לי כבר את הגיל שלך יא חתיכת @#*&@@#& !!!! ואני מודע לזה שאתה בטח תראה את התשובה הזאת רק בעוד שבועיים אז אני לא דואג. פשוט תגיד את הגיל שלך... מה הלחץ... מה הפחד... תן לי כבר את הגיל שלך יא חתיכת @#*&@@#& !!!!

למעלה